killer76 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Καλησπερα. Πουλαω ενα iphone και μου ζητανε το imei. Το δινω αφοβα ή δεν πρεπει; Δεν ξερω καθολου
M A T R I X Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, killer76 είπε Καλησπερα. Πουλαω ενα iphone και μου ζητανε το imei. Το δινω αφοβα ή δεν πρεπει; Δεν ξερω καθολου Σε γενικές γραμμές, δεν μπορεί να σου κάνει πολλά πράγματα, οπότε δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Αλλά γιατί δε στέλνεις εσύ ένα screenshot με αυτά που θέλει και τα υπόλοιπα από κοντά;
killer76 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μα το imei θελει. Για αυτο και ρωτησα αν ειναι ασφαλες
kormos Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, killer76 είπε Μα το imei θελει. Για αυτο και ρωτησα αν ειναι ασφαλες Το sn μπορείς να το δώσεις... Ρωτάς απλά και ευγενικά τι στοιχεία θέλει. Μπαίνεις στην επίσημη σελίδα της Apple και του στέλνεις snapshot να δει τα περί συσκευής, καλύψεις κλπ
enlightened Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, killer76 είπε Καλησπερα. Πουλαω ενα iphone και μου ζητανε το imei. Το δινω αφοβα ή δεν πρεπει; Δεν ξερω καθολου Λογικά θα θέλει να δει αν είναι κλεμμένο. Εγώ προσωπικά δε θα το ‘δινα γιατί δεν ξέρω τι πρόσβαση μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε και τι μπορεί να κάνει. Γενικά αν ήταν τόσο καΐλας και πρηξοτέτοιος προχώρα στον επόμενο. Το SN είναι πιο safe επειδή έχει πρόσβαση σε λιγότερες πληροφορίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα