Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Οι μύκητες μεταφέρονται παντού. Το αν θα ευδοκιμησει η ανάπτυξη τους εξαρτάται από την ξηρασία και αλλούς παράγοντες του σημείου. 

1bb50f6255e0456c41682811e14d7d8f.jpg

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Πηγές σε ποδολογο; Νομίζω θα σου βρει μια λύση. 

Μου έδωσε αναπλαστικές τπτ δεν έγινε. Θα κάνω λέιζερ  :(

Δημοσ.
3 hours ago, Maurikycli said:

Υπάρχει πιθανότητα να φουντώνουν οι μύκητες 

Δεν αναφερθηκα σε ποδια με μύκητες παντως, αλλα στο πως να εχουμε μαλακα πατουσακια. Αν καποιος αναζητα θεραπεια για ποδια με μυκητες τοτε το φορουμ σιγουρα ΔΕΝ ειναι το σωστο μερος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Δεν αναφερθηκα σε ποδια με μύκητες παντως, αλλα στο πως να εχουμε μαλακα πατουσακια. Αν καποιος αναζητα θεραπεια για ποδια με μυκητες τοτε το φορουμ σιγουρα ΔΕΝ ειναι το σωστο μερος.

Πιθανόν με αυτή τη μέθοδο να "καλλιεργηθούν" οι υπάρχοντες μύκητες και να προκύψει θέμα ενώ πριν δεν υπήρχε, όπως σε κάποιον που ιδρώνουν πολύ τα πόδια του.  Μια μέση λύση είναι να κόψει τις μύτες από τις κάλτσες για να αερίζονται τα δαχτυλάκια

Δημοσ.
18 ώρες πριν, hexenlord είπε

δοκιμασμενες λυσεις απο 3 γυναικες μου (2 πρωην και η νυν).

Εγω τους τα πηρα, για τα συγκεκριμενα με ευγνωμονουν για παντα.

1. Electric Hard Skin Remover Foot Callus Remover Electric Foot File Rechargeable Dead Skin Remover for Feet Electric Pedicure Kit Proffessοinal Feet Care with 3 Roller Heads 1 Cleaning Brush USB Cord: Buy Online at Best Price in UAE - Amazon.ae 

2. O’Keeffe’s® Healthy Feet Jar 91g: Buy Online at Best Price in UAE - Amazon.ae

ειδικα η κρεμα, γαμαει.

Αυτα φιλος, καλη συνεχεια.

Μήπως για αυτό έγιναν πρώην; joking!

18 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

Ναι είναι σαν λίμα αλλά για φτέρνες, ευκολότερο στην χρήση και καθαρίζει πανεύκολα κάτω από το νερό.

image.png.d7039029f04cb84015cc99079d4398e2.png

Πάω να σηκώσω βαρύ να ανεβεί η τεστοστερόνη. Δεν αντέχω να 

16 ώρες πριν, init0101 είπε

Δυστυχώς έχω έναν καλο στην δεξιά μου πατούσα που με ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια, έχω δοκιμάσει τα πάντα χωρίς να βρω κάποια ουσιαστική λυση. Το μόνο που με βοήθησε ουσιαστικά [εκτος από το καλό καθάρισμα με ζεστό νερό] είναι μια κρέμα χεριών με ελαιόλαδο, echo hand cream

Εσυ θες γιατρό να σου αφαιρέσει τον καλό. Γίνεται μικρό χειρουργείο τοπικά. Τοπική αναισθησία, Νυστέρι, ράψιμο. Εξαρτάται το μέγεθος.

Δημοσ.

Με την ελαφροπετρα, πως ειναι η σωστη χρηση; Την τριβεις πανω στα σκληρα σημεια; Και γινεται ας πουμε, σαν μια βαθια απολεπιση; Οντως γινεται δουλεια;

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, mindreader είπε

Με την ελαφροπετρα, πως ειναι η σωστη χρηση; Την τριβεις πανω στα σκληρα σημεια; Και γινεται ας πουμε, σαν μια βαθια απολεπιση; Οντως γινεται δουλεια;

καλα ρε ψηλε δεν εχεις μια φιλη να ρωτησεις που ειναι μανουλα σε αυτά;

ριχνεις λιγο νερο και ξεκινας το τριψιμο...

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, mindreader είπε

Απαντήθηκε ήδη. Κάνει δουλειά μέχρι ενα σημείο βέβαια. Ας πούμε εγώ πριν λίγο στο μπάνιο που έκανα χρησιμοποίησα ελαφρόπετρα, αφαιρέθηκαν διαφορα, κάποια εντελώς, κάποια εν μέρη. Σε βαριές περιπτώσεις και σε χρόνιους καλούς όχι μόνο δεν βοηθάει αλλά θα σε πονάει κιόλας. Τώρα το τι είναι κατάλληλο και βέλτιστο για εσένα, θα το μάθεις μόνο εσύ. 

Την ελαφροπετρα την ακουμπάς από κάποια γωνία / ακμή της και την τριβεις πανω κάτω με δύναμη στις σκληρυνσεις.

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, mindreader είπε

Ρε φίλε αλήθεια;Ελαφρόπετρα είναι ,δεν είναι το διαστημόπλοιο για να θέλει και αναλυτικές οδηγίες.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

καλα ρε ψηλε δεν εχεις μια φιλη να ρωτησεις που ειναι μανουλα σε αυτά;

ριχνεις λιγο νερο και ξεκινας το τριψιμο...

Προφανώς φοβάται για κάτι. Γενικα δεν χρειάζεται καν να ρωτησεις, είναι αυτονόητο το τι πρέπει να κάνεις με μια ελαφροπετρα. 

Δημοσ.

Σημερα εγινε η πρωτη δοκιμη!

Η ρασπα, εκανε δουλιτσα στις φτερνες. Ομως το εντυπωσιακο ηταν απο την ελαφροπετρα.

Εκει ηταν λες και εχεις κοσκινο, και απο κατω επεφτε νεφος νεκρων κυταρρων! Τριμμενο δερμα να αιωρειται στον αερα μεχρι να πεσει κατω στην πετσετα που ειχα βαλει. Απειροι μικροι τριμμενοι κοκκοι δερματος! Εφυγε πολυ αχρειαστο πραγμα, ελαφρυναν τα ποδια!

Πιστευω οτι αν το κανω μια φορα τη βδομαδα, τα ποδια θα διατηρουνται σε καλη κατασταση!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mindreader είπε

Σημερα εγινε η πρωτη δοκιμη!

Η ρασπα, εκανε δουλιτσα στις φτερνες. Ομως το εντυπωσιακο ηταν απο την ελαφροπετρα.

Εκει ηταν λες και εχεις κοσκινο, και απο κατω επεφτε νεφος νεκρων κυταρρων! Τριμμενο δερμα να αιωρειται στον αερα μεχρι να πεσει κατω στην πετσετα που ειχα βαλει. Απειροι μικροι τριμμενοι κοκκοι δερματος! Εφυγε πολυ αχρειαστο πραγμα, ελαφρυναν τα ποδια!

Πιστευω οτι αν το κανω μια φορα τη βδομαδα, τα ποδια θα διατηρουνται σε καλη κατασταση!

Εαν δεν έχεις βάλει ποτέ σου ελαφροπετρα και γενικά τρίψιμο με κάτι, τότε λογικό να έφυγαν όλα αυτά που λες. Μια φορά την εβδομάδα όπως είπε και όχι με πολύ δύναμη ειδικά εκεί που είναι οι φτέρνες. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...