Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) το φυσιολογικό ειναι τα σκληρά πόδια. Όχι τα μαλακα

2)  τα σκληρά πόδια είναι ένδειξη αντριλας που θα εκτιμήσουν οι γυναίκες που κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ.

3) αν γίνει πυρηνικός πόλεμος και πρέπει να περπατήσεις ξυπόλητος στη ζούγκλα πολεμώντας ζόμπι και μεταλλαγμένα τσοπανόσκυλα;

απλα κάποιες σκέψεις για να μην ασχοληθείς με το πρόβλημα

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ράσπα για φτέρνες, κατά την διάρκεια του μπάνιου πλένεσαι παντού, αφήνεις τα πόδια να βρέχονται αρκετή ώρα, πριν το τέλος του μπάνιου και αφού έχουν μουλιάσει αρκετά, βάζεις αφρόλουτρο στις πατούσες και τις τρίβεις με την ράσπα εκεί που έχουν κόρα, κάθε τόσο βάζεις την ράσπα κάτω από την βρύση γιατί ο γυαλόχαρτο που έχει γεμίζει νεκρό δέρμα οπότε δεν ξύνει όπως πρέπει, επαναλαμβάνεις και κάθε τόσο το πιάνεις με το χέρι να δεις αν έχει φύγει όλο, μέχρι να το αισθάνεσαι λείο. Αυτό θα το κάνεις σε κάθε μπάνιο, δεν θα περιμένεις να γίνει σαν τσόκαρο και μετά να το τρίψεις γιατί αν σκιστεί σε κάποιο σημείο θα σου ανοίξει και το δέρμα και μετά θέλει να πας σε γιατρό.

image.png.336d1b2aedcd4d51f6c1011bb66aee25.png

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dstilio είπε

1) το φυσιολογικό ειναι τα σκληρά πόδια. Όχι τα μαλακα

2)  τα σκληρά πόδια είναι ένδειξη αντριλας που θα εκτιμήσουν οι γυναίκες που κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ.

3) αν γίνει πυρηνικός πόλεμος και πρέπει να περπατήσεις ξυπόλητος στη ζούγκλα πολεμώντας ζόμπι και μεταλλαγμένα τσοπανόσκυλα;

απλα κάποιες σκέψεις για να μην ασχοληθείς με το πρόβλημα

Έγραψες!!!

Το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό το θέμα!!!  🤣 🤣 🤣

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

Ράσπα για φτέρνες, κατά την διάρκεια του μπάνιου πλένεσαι παντού, αφήνει τα πόδια να βρέχονται αρκετή ώρα, πριν το τέλος και αφού έχουν μουλιάσει αρκετά, βάζεις αφρόλουτρο και τα τρίβεις με την ράσπα, κάθε τόσο βάζεις την ράσπα κάτω από την βρύση γιατί ο γυαλόχαρτο που έχει γεμίζει νεκρό δέρμα οπότε δεν ξύνει όπως πρέπει, επαναλαμβάνεις και κάθε τόσο το πιάνεις με το χέρι να δεις αν έχει φύγει όλο. Αυτό θα το κάνεις σε κάθε μπάνιο, δεν θα περιμένεις να γίνει σαν τσόκαρο και μετά να το βγάλεις γιατί αν σκιστεί σε κάποιο σημείο θα σου ανοίξει και το δέρμα και μετά θέλει να πας σε γιατρό.

image.png.336d1b2aedcd4d51f6c1011bb66aee25.png

Η ρασπα ας πουμε, ειναι εναλλακτικη της ελαφροπετρας;

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, mindreader είπε

Η ρασπα ας πουμε, ειναι εναλλακτικη της ελαφροπετρας;

Ναι είναι σαν λίμα αλλά για φτέρνες, ευκολότερο στην χρήση και καθαρίζει πανεύκολα κάτω από το νερό.

image.png.d7039029f04cb84015cc99079d4398e2.png

• Like 1
Δημοσ.

δοκιμασμενες λυσεις απο 3 γυναικες μου (2 πρωην και η νυν).

Εγω τους τα πηρα, για τα συγκεκριμενα με ευγνωμονουν για παντα.

1. Electric Hard Skin Remover Foot Callus Remover Electric Foot File Rechargeable Dead Skin Remover for Feet Electric Pedicure Kit Proffessοinal Feet Care with 3 Roller Heads 1 Cleaning Brush USB Cord: Buy Online at Best Price in UAE - Amazon.ae 

2. O’Keeffe’s® Healthy Feet Jar 91g: Buy Online at Best Price in UAE - Amazon.ae

ειδικα η κρεμα, γαμαει.

Αυτα φιλος, καλη συνεχεια.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, hexenlord είπε

δοκιμασμενες λυσεις απο 3 γυναικες μου (2 πρωην και η νυν).

Εγω τους τα πηρα, για τα συγκεκριμενα με ευγνωμονουν για παντα.

1. Electric Hard Skin Remover Foot Callus Remover Electric Foot File Rechargeable Dead Skin Remover for Feet Electric Pedicure Kit Proffessοinal Feet Care with 3 Roller Heads 1 Cleaning Brush USB Cord: Buy Online at Best Price in UAE - Amazon.ae 

2. O’Keeffe’s® Healthy Feet Jar 91g: Buy Online at Best Price in UAE - Amazon.ae

ειδικα η κρεμα, γαμαει.

Αυτα φιλος, καλη συνεχεια.

Αν είναι να με ευγνωμονούν οι πρώην και να έχω benefits να τους πάρω δύο τρία να έχουν αυτές , να έχω κι εγώ 😝

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει πιθανότητα να φουντώνουν οι μύκητες 

7 ώρες πριν, *nenya* είπε

Κι αλλο ενα μυστικο για μαλακα πατουσακια:

Body lotion στα ποδια, καλτσες ολο το βραδυ και το πρωι θα είναι μαλακά σαν κωλος μωρου.

Επεξ/σία από Maurikycli
Δημοσ.

Δυστυχώς έχω έναν καλο στην δεξιά μου πατούσα που με ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια, έχω δοκιμάσει τα πάντα χωρίς να βρω κάποια ουσιαστική λυση. Το μόνο που με βοήθησε ουσιαστικά [εκτος από το καλό καθάρισμα με ζεστό νερό] είναι μια κρέμα χεριών με ελαιόλαδο, echo hand cream

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, init0101 είπε

Δυστυχώς έχω έναν καλο στην δεξιά μου πατούσα που με ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια, έχω δοκιμάσει τα πάντα χωρίς να βρω κάποια ουσιαστική λυση. Το μόνο που με βοήθησε ουσιαστικά [εκτος από το καλό καθάρισμα με ζεστό νερό] είναι μια κρέμα χεριών με ελαιόλαδο, echo hand cream

Πηγές σε ποδολογο; Νομίζω θα σου βρει μια λύση. 

Δημοσ.

ποδολογος η πεντικιουριστ αν το θεμα ειναι λαιτ?

για αρχη προτιμω κατι τετοιο παρα να τριβω αβερτα

Δημοσ.
Στις 9/4/2023 στις 6:26 ΜΜ, mindreader είπε

Βασικα δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που απο ενα σημειο και μετα, ή από μια ηλικια και επειτα, δεν θα δει οτι αυτα τα σημεια, τα ποδια κατω, για πολλους και διαφορους λογους....σκληραινουν. Σαν να επικαθονται στοιβαδες, στρωσεις δερματος, και γινονται πραγματικα σκληρα σημεια.

Το θεμα βεβαια εγω προσωπικα το θεωρω λιγοτερο αισθητικης φυσεως και περισσοτερο πρακτικης-υγιεινης-πρακτικοτητας, υγειας των ποδιων.  Οταν τα ποδια ειναι 'ταλαιπωρημενα' εκει, και τοπικα 'κουρασμενα', 'ξερα'-'σκληρα', ουτε καλα τα νιωθεις και με το παραμικρο μπορει να σου πετανε ακομη και μικροπονους και γενικως η ολη φαση ειναι παραταιρη και μη φυσιολογικη.

Στα φαρμακεια (αλλα φανταζομαι ισως υπαρχει και τροποι εκτος φαρμακευτικων προιοντων), εχω δει ολοκληρα ραφια με προιοντα για τα ποδια. Πριν παω και παρω γενικως ρωτωντας τον φαρμακοποιο, ειπα να ανοιξω εδω το νημα, να γινει μια καλη κουβεντα, και να φανει τι ειναι καλυτερο να επιλεξω.

Ηδη εφαρμοζω 'ποδολουτρο' με πολυ ζεστο νερο, καθε λιγες μερες. Σιγουρα βοηθα, αλλα δεν φτανει ομως.

Παπουτσια εχω καλες μαρκες, εναλλασω κλπ, δεν μπορω να σκεφτω κατι σχετικα με αυτα.

---

Τι θα ηθελα; 

Να φυγουν αυτες οι εξωτερικες σκληρες στοιβαδες δερματος! Να γινουν οι φτερνες που μοιαζουν 'σκασμενες', φυσιολογικες. 

Βασικα, οχι απλως να 'μαλακωσουν' τα ποδια, αλλα να φυγουν ολα αυτες οι 'προσθετες' σκληρες επικαθισεις δερματος, να γινουν παλι τα ποδια οσο το δυνατον πιο...φυσιολογικα και ξεκουραστα.

Επισης να πω, οτι προτιθεμαι να αφιερωσω και καποιο χρονο και καποιο χρημα, αλλα και τα δυο εχουν περιορισμους. Ουτε ειμαστε απειρες ωρες στο σπιτι να κανουμε 'χαλαουα', ουτε χρημα να ρεει σε συνεχεις αγορες προιοντων. Απλα τα λεω κι αυτα, οποιος θελει να τα λαβει υποψιν στις προτασεις που εχει να πει.

Περιμενω τις δικες σας εμπειριες και προτασεις λοιπον.

Διάβασα"πατουσες" για μια "καλύτερη κατάσταση" και είπα έχει ψωμί το θέμα θα είναι πικάντικο 18+.. συγνώμη λάθος αποχωρω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gorilas13 είπε

Ξέρει κανείς αν κολλάνε οι μύκητες των ποδιών στην γλώσσα;

Οι μύκητες μεταφέρονται παντού. Το αν θα ευδοκιμησει η ανάπτυξη τους εξαρτάται από την υγρασια και αλλούς παράγοντες του σημείου. 

Επεξ/σία από Basilhs23___

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...