Bublakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Χαιρετω την παρεα. Δεν ειναι λιγες οι φορες που σε αναζητησεις στο google σε διαφορα θεματα το insomnia εχει βοηθησει με τις χιλιαδες εμπειριες των χρηστων. Παμε λοιπον στο θεμα μας. Σκεφτομαι για αγορα θεσεων κλειστου παρκιν. Συγκεκριμενα εχω δει ενα 20τ.μ. στο οποιο δεν μπαινει ευκολα αμαξι. Οποτε ειναι σχεδων μονο για μηχανες. Πως ομως μπορω να εξασφαλισω πως ο νοικαρης που θα βαλω δε θα φερει αλλους 2-3 σε διπλανες θεσεις και να εκμεταλευονται παρανομα τον χωρο?? Τι κανω σε περιπτωση που δω οτι υπαρχει καποια μηχανη μεσα που δεν εχει νοικιασει τον χωρο?? Τι δικαιωματα εχουμε?? Πως τον πεταμε εξω αυτον που εκμεταλευεται παρανομα τη θεση?? Οποιος εχει αντιστοιχη εμπειρια σε αυτο το θεμα, ας την παραθεσει διοτι θα βοηθουσε. Καθως επισης και διαφορες αλλες παγιδες που μπορει να κρυβονται πισω απο μια τετοια επενδυση. Φανταζομαι ειναι θεμα που ταλανιζει και αλλον κοσμο. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2023 από Bublakos
VonLoutsos Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Η απορία είναι, πως θα ξέρεις οτι δεν είναι κάποιος επισκέπτης που θα έχει έρθει να κάτσει μια ώρα ή και μία εβδομάδα σε αυτόν που έχεις ενοικιάσει το πάρκινγκ; Από την στιγμή που θα εισπράτεις το ενοίκιο που επιθυμείς και δεν θα σου καταστρέφει το κτίριο πιστεύω πως δεν έχει νόημα να ασχολείσαι. Γιατί εσύ είσαι αυτός που θα πρέπει να αποδείξει πως όντως επινοικιάζει ( ή βάζει και άλλες μοτοσυκλέτες μέσα ) και ο άλλος μπορεί απλά να πει "Έιχε έρθει ένας φίλος μου και κάθησε έναν μήνα". 5
Maurikycli Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Θα γράψεις στο συμφωνητικό μίσθωσης τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος που θα παρκάρει και όχι ό,τι νά'ναι. Αν όμως είναι πονηρός όπως ανησυχείς πάλι θα μπορεί να κάνει παρασπονδίες. Θα έχεις όμως ένα πάτημα για να τον πας δικαστικά.
Engimek Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 25 λεπτά πριν, Bublakos είπε Πως ομως μπορω να εξασφαλισω πως ο νοικαρης που θα βαλω δε θα φερει αλλους 2-3 σε διπλανες θεσεις και να εκμεταλευονται παρανομα τον χωρο?? Να τους προλάβεις εσύ πρώτος!!! Να κάνεις διαγραμμίσεις στο χώρο ώστε να οριοθετήσεις π.χ. 3 θέσεις και να βρεις 3 νοικάρηδες με μηχανές. Στα πιο σοβαρά τώρα: επί του πρακτέως δεν μπορείς να κάνεις κάτι εύκολα. Νοικιάζεις το χώρο σε ένα άτομο και θεωρητικά θα κάνει αυτό που θέλει εφόσον χρησιμοποιεί το χώρο για τον σκοπό που του αρμόζει. Οκ θα μπορούσες να βάλεις ό,τι ρήτρες θες στο συμφωνητικό που θα υπογράψετε... αλλά μετά τι θα κάνεις? Θα παίζεις τον χωροφύλακα να δεις κάθε φορά ποιός είναι παρκαρισμένος? Προσπαθώ να καταλάβω ποιό είναι το νόημα δηλαδή κιόλας. 1
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 45 minutes ago, Bublakos said: Χαιρετω την παρεα. Δεν ειναι λιγες οι φορες που σε αναζητησεις στο google σε διαφορα θεματα το insomnia εχει βοηθησει με τις χιλιαδες εμπειριες των χρηστων. Παμε λοιπον στο θεμα μας. Σκεφτομαι για αγορα θεσεων κλειστου παρκιν. Συγκεκριμενα εχω δει ενα 20τ.μ. στο οποιο δεν μπαινει ευκολα αμαξι. Οποτε ειναι σχεδων μονο για μηχανες. Πως ομως μπορω να εξασφαλισω πως ο νοικαρης που θα βαλω δε θα φερει αλλους 2-3 σε διπλανες θεσεις και να εκμεταλευονται παρανομα τον χωρο?? Τι κανω σε περιπτωση που δω οτι υπαρχει καποια μηχανη μεσα που δεν εχει νοικιασει τον χωρο?? Τι δικαιωματα εχουμε?? Πως τον πεταμε εξω αυτον που εκμεταλευεται παρανομα τη θεση?? Οποιος εχει αντιστοιχη εμπειρια σε αυτο το θεμα, ας την παραθεσει διοτι θα βοηθουσε. Καθως επισης και διαφορες αλλες παγιδες που μπορει να κρυβονται πισω απο μια τετοια επενδυση. Φανταζομαι ειναι θεμα που ταλανιζει και αλλον κοσμο. η θα νοικιασεις ολο το χωρο των 20 τμ και θα βαλει οτι θελει ή θα κανεις διαγραμμισεις και θα νοικιασεις μια θεση για μηχανη. αλλο νοικιαζω μια θεση παρκινγκ μηχανης αλλο νοικιαζω χωρο παρκινγκ που σημαινει οτι στα 20 τμ βαζω και εσκαφεα μεσα
Bublakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 43 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Η απορία είναι, πως θα ξέρεις οτι δεν είναι κάποιος επισκέπτης που θα έχει έρθει να κάτσει μια ώρα ή και μία εβδομάδα σε αυτόν που έχεις ενοικιάσει το πάρκινγκ; Από την στιγμή που θα εισπράτεις το ενοίκιο που επιθυμείς και δεν θα σου καταστρέφει το κτίριο πιστεύω πως δεν έχει νόημα να ασχολείσαι. Γιατί εσύ είσαι αυτός που θα πρέπει να αποδείξει πως όντως επινοικιάζει ( ή βάζει και άλλες μοτοσυκλέτες μέσα ) και ο άλλος μπορεί απλά να πει "Έιχε έρθει ένας φίλος μου και κάθησε έναν μήνα". Φιλε vanloutso, στη δικια του θεση ας βαλει οτι θελει. Νοικιαζει συγκεκριμενα τ.μ. στο κατω κατω. Το θεμα ειναι μην αρχισει και βαζει σε διπλανες αδειες θεσεις αλλα μηχανακια και το εκμεταλευεται μαυρα και φυσικα εν αγνοια μου. (Ετσι οπως τα λες αν το διπλανο σου σπιτι ειναι ξενοικιαστο ανοιξε μια τρυπα στο δικο σου και βαλε να μενουν διπλα αλλοι εν αγνοια του ιδιοκτητη). Εγω θα το δω καποια στιγμη οτι εχει και αλλες μηχανες. Πως μπορω να κινηθω?? Αυτο ρωταω. Δε βλεπω φαντασματα. Τις προαλλες κολλησε ενας απο τη γειτονια ενα χαρτακι στην εισοδο και τον καλεσα. Ε κατι τετοιο κανει ο τυπος. Διοτι φυσικα τα ηθελε μαυρα τα λεφτα οθτε αποδειξη ουτε συμφω/κο ουτε τιποτα. 28 λεπτά πριν, Engimek είπε Να τους προλάβεις εσύ πρώτος!!! Να κάνεις διαγραμμίσεις στο χώρο ώστε να οριοθετήσεις π.χ. 3 θέσεις και να βρεις 3 νοικάρηδες με μηχανές. Στα πιο σοβαρά τώρα: επί του πρακτέως δεν μπορείς να κάνεις κάτι εύκολα. Νοικιάζεις το χώρο σε ένα άτομο και θεωρητικά θα κάνει αυτό που θέλει εφόσον χρησιμοποιεί το χώρο για τον σκοπό που του αρμόζει. Οκ θα μπορούσες να βάλεις ό,τι ρήτρες θες στο συμφωνητικό που θα υπογράψετε... αλλά μετά τι θα κάνεις? Θα παίζεις τον χωροφύλακα να δεις κάθε φορά ποιός είναι παρκαρισμένος? Προσπαθώ να καταλάβω ποιό είναι το νόημα δηλαδή κιόλας. Εννοειται οτι θα κανω διαγραμμισεις. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Σιγουρα δε μπορεις να κανεις τον χωροφυλακα. Πως μπορω να κινηθω ομως νομικα αν εγω παω να δειξω την θεση σε καποιον που ενδιαφερεται και δω οτι στη θεση που επρεπε να ειναι κενη και εχει και διαγραμμιση, υπαρχει αλλο μηχανακι?? Πως τον βγαζω εξω?? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Οι θεσεις πάρκινγκ δεν συνδέονται με την πινακίδα, μπορει να παρκάρει σημερα το α' αυριο το β' όχημα του. Σε κλειστο χώρο πρωτη φορα ακούω τέτοιους προβληματισμούς. 1
Maurikycli Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Ας του δηλώσει εξαρχής ο νοικάρης ποια οχήματα θα σταθμεύει.
gx2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, Bublakos είπε Φιλε vanloutso, στη δικια του θεση ας βαλει οτι θελει. Νοικιαζει συγκεκριμενα τ.μ. στο κατω κατω. Το θεμα ειναι μην αρχισει και βαζει σε διπλανες αδειες θεσεις αλλα μηχανακια και το εκμεταλευεται μαυρα και φυσικα εν αγνοια μου. (Ετσι οπως τα λες αν το διπλανο σου σπιτι ειναι ξενοικιαστο ανοιξε μια τρυπα στο δικο σου και βαλε να μενουν διπλα αλλοι εν αγνοια του ιδιοκτητη). Εγω θα το δω καποια στιγμη οτι εχει και αλλες μηχανες. Πως μπορω να κινηθω?? Αυτο ρωταω. Δε βλεπω φαντασματα. Τις προαλλες κολλησε ενας απο τη γειτονια ενα χαρτακι στην εισοδο και τον καλεσα. Ε κατι τετοιο κανει ο τυπος. Διοτι φυσικα τα ηθελε μαυρα τα λεφτα οθτε αποδειξη ουτε συμφω/κο ουτε τιποτα. Εννοειται οτι θα κανω διαγραμμισεις. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Σιγουρα δε μπορεις να κανεις τον χωροφυλακα. Πως μπορω να κινηθω ομως νομικα αν εγω παω να δειξω την θεση σε καποιον που ενδιαφερεται και δω οτι στη θεση που επρεπε να ειναι κενη και εχει και διαγραμμιση, υπαρχει αλλο μηχανακι?? Πως τον βγαζω εξω?? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Αν εντοπίσεις μηχανή παρκαρισμένη σε θέση που θα έπρεπε να είναι κενή, απλά κλείδωσε την με μια αλυσίδα και θα σε ψάξει αυτός😉
Nauths Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Όλα τα προβλήματα έγκειται στο συμφωνητικό που υπογράφεται. 9/10 μισθωτήρια έχουν random συμφωνητικά και συνήθως υπάρχει πρόβλημα. Εγώ νοικιάζω 3 χρόνια πάρκινγκ, σε άλλα μηχανές, σε άλλα αμάξι και ποτέ δεν είχα θέμα. Υποτίθεται κάνεις και ένα screening, προτιμώ νεότερα παιδιά ή σοβαρούς ανθρώπους πχ ναυτικούς. Μου είχε έρθει μια φορά ένα ντούκι, από τα γνωστά και δεν τον έβαλα ποτέ μέσα. Όταν υπογράφει ο άλλος 10 αράδες κείμενο, είναι δύσκολο να κάνει ό,τι να ναι.
vidias.m Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Και την χειρότερη περίπτωση να πάρεις ότι έστω το νοικιάζει σε τρίτους, πόσα να βγάλει? 50? 100? δλδ αξίζει όλο αυτό από την στιγμή που θα παίρνεις το ενοίκιό σου κανονικά? Νομίζω, ότι εσύ είσαι ο καχύποπτος, ποιος θα κάτσει να το κάνει αυτό? Δλδ και απο την μύγα ξίγκι? 🤣
Bublakos Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις-συμβουλες σας. Δυστυχως ειμαι καπως καχυποπτος με το συγκεκριμενο θεμα. Οπως εγραψα και πιο πανω, καταλαβα οτι το κανει και καποιο παλικαρι απο τη γειτονια μου. Γι αυτο και ρωτησα πως θα μπορουσα να αποφυγω μια τετοια κατασταση.
Maurikycli Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δεν είσαι καχύποπτος. Άλλος μπορεί να το κάνει διαλυτήριο κλεμμένων 😕
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα