Obiwan88 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια. Κατ αρχας να ζητησω συγνωμη απ τους mods, αν ειμαι σε λαθος μερος. το εψαξα κ πιστευω πως ταιριαζει εδω το θεμα μου μιας κ χει να κανει με λαπτοπ. αν οχι, ας το μεταφερουν. Θελω την εμπειρια οσων γνωριζουν, να μου απαντησουν μια τοσο μα τοσο ευλογη απορια: ΠΩΣ ειναι δυνατον τη τεχνολογια που χε πανω του το 2000 το PS2, να μη την εχει επανω του ενα λαπτοπ του 2016! Δε μπορει να το χωρεσει το μυαλο μου ρε σεις παιδια, οχι! Αρνειται να το χωρεσει. Ναι, μιλαμε για ενα παλιο λαπτοπ με τραγικα χαρακτηριστικα εν ετη 2023 αλλα εχω κατεβασει εναν emulator για το PS2 και δεν μπορει να τρεξει κανενα παιχνιδι ΕΣΤΩ στην native αναλυση, χωρις να σέρνεται. Δε μιλω για 720p ή και παραπανω. Και πραγματικα, εχω τοσο μεγαλη απορια να μου το αποσαφηνίσει καποιος το ολο θεμα. Λογικα λυση δε θα βρεθει, αλλα εστω να μου λυθει η απορια πως ειναι δυνατον ενα μηχανημα 16 ολοκληρα χρονια πιο καινουριο να μην μπορει να "σηκωσει" τη τεχνολογια που ειχε πανω η κονσολα, τοτε. Τωρα, αν υπαρχουν εμπειροι πανω στον emulator αυτον συγκεκριμμενα και γνωριζουν καποια ρυθμιση που μπορει να κανει την δουλεια, κ ειναι δικο μου το λαθος, οκ, πασο. Καλοδεχουμενη η συμβουλη σας. Μιλαω φυσικα για τον emulator pcsx2. Σας παραθετω κ 2 εικονες απ το μενου των graphics μπας και καποιος δει κατι το οποιο δεν του αρεσει, και μου προτεινει να το αλλαξω. Η πρωτη ειναι απ τη καρτελα DISPLAY και η δευτερη απο την RENDERING. Σας παρακαλω παρα πολυ, δωστε μου τα φωτα σας. Και η παραμικρη πληροφορια, θα εκτιμηθει. Σας ευχαριστω πολυ. Εχω ενα TOSHIBA με αυτα: Intel Celeron CPU N2830 @2,16 Ghz, 4GB RAM, καρτα γραφικων μου γραφει Intel HD Graphics Επεξ/σία 8 Απριλίου 2023 από Obiwan88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 20 λεπτά πριν, Obiwan88 είπε Εχω ενα TOSHIBA με αυτα: Intel Celeron CPU N2830 @2,16 Ghz, 4GB RAM, καρτα γραφικων μου γραφει Intel HD Graphics 21 λεπτά πριν, Obiwan88 είπε Δε μπορει να το χωρεσει το μυαλο μου ρε σεις παιδια, οχι! Αρνειται να το χωρεσει. Εχεις δει τα recommended requirements για τον emulator ? "Recommended Windows 10 (64-bit) / Linux OS 19.04 or newer (Ubuntu/Debian/Arch or other distros) CPU: Any that support AVX2 with PassMark Single Thread Performance rating near or greater than 2100 + 4 physical cores with(out) hyperthreading. GPU: PassMark G3D Mark rating around 6000 (GeForce GTX 1050 Ti), 4GB VRAM, Support for: Direct3D11, OpenGL 4.5. RAM: 8GB RAM" To φορητο που εχεις δεν τραβαει ουτε στα βασικα για τα οποια προοριζεται , και θες να τρεχει και emulator ? Μην μου πεις για το PS2 που ειναι του 2000 και το φορητο που ειναι του 2016. Δεν εχει να λεει. Το emulating γενικοτερα ειναι "βαρια" διαδικασια , μιας και προσπαθεις να προσομοιωσεις μια αρχιτεκτονικη σε μια δευτερη διαφορετικη. Αυτο και μονο αυξανει εκθετικα τις απαιτησεις του προγραμματος , δυσαναλογα απο τις "ημερομηνιες" των δυο αρχιτεκτονικων. Βαλε μεσα και το ποσο καλο/κακο-γραμμενος θα ειναι ο emulator , βαλε και το τι θα του φορτωσεις να τρεξει ... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obiwan88 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Οχι, δεν ειχα δει καθολου απαιτησεις, αλλα και να το ειχα κανει, η απορια μου θα συνεχιζε κανονικοτατα να ειναι η ιδια. Δε θα μπορουσα να καταλαβω πως γινεται μια τεχνολογια συστηματος του 2000 να μη μπορει να αφομειωθει απο ενα συστημα τεχνολογιας του 2016!!!!! Τραγικο μου ακουγεται. Αλλα οκ, οσο ζεις, μαθαινεις. Αρα, δεν υπαρχει περιπτωση να γινει καποια ρυθμιση και να τρεξει ο emulator εστω και στη τραγικη native αναλυση του PS2. ΟΚ. Κ παλι ευχαριστω, γιατι καπως αποσαφηνιστηκε το θεμα στο μυαλο μου. Οποιοσδηποτε αλλος υπαρχει που μπορει να προσφερει τις γνωσεις/εμπειρια του πανω στο θεμα αυτο, καλοδεχουμενες οι αποψεις του. Με ενδιαφερει πολυ το θεμα και θα μου αρεσε να ακουσω αν υπαρχει κατι αλλο να ειπωθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 39 λεπτά πριν, Obiwan88 είπε Με ενδιαφερει πολυ το θεμα και θα μου αρεσε να ακουσω αν υπαρχει κατι αλλο να ειπωθει. Ναί, διέγραψε τον emulator του PS2 και βάλε κάνα mame 64 καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obiwan88 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, dpolal είπε Ναί, διέγραψε τον emulator του PS2 και βάλε κάνα mame 64 καλύτερα. Ξύλα πέτρες. Φίλε πάνω στο θέμα αν έχεις να πεις κάτι, πες το. Το να λες άκυρα πράγματα επδη εσένα έτσι σου κάπνισε για κάποιο λογο, δε βγάζει κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Obiwan88 είπε Ξύλα πέτρες. Φίλε πάνω στο θέμα αν έχεις να πεις κάτι, πες το. Το να λες άκυρα πράγματα επδη εσένα έτσι σου κάπνισε για κάποιο λογο, δε βγάζει κάπου. Να πώ τί ακριβώς ;;; Σου εξηγούνε ότι το πρόγραμμα δεν πρόκειτε να παίξει με την καμμία στον φορητό που έχεις. Κάστε και περίμενε εσύ τον μάγο του χωριού που θα σου δώσει λύση. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2023 από dpolal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Obiwan88 είπε Δε θα μπορουσα να καταλαβω πως γινεται μια τεχνολογια συστηματος του 2000 να μη μπορει να αφομειωθει απο ενα συστημα τεχνολογιας του 2016!!!!! Τραγικο μου ακουγεται. Τραγικο ειναι οτι η τεχνολογια του εν λογω φορητου δεν μπορει να τρεξει επαρκως και ανθρωπινα , πραγματα του 2016... Για παραδειγμα η ενσωματωμενη intel ειναι για κανα mame και μεχρι εκει. Ο επεξεργαστης ειναι γενικοτερα ψοφιος. 4γιγα ραμ επαρκουν μονο για τα βασικα , δηλ να μπουταρεις windows να ανοιξεις μερικες καρτελες σε εναν browser και τελος. Και τωρα μιλαμε να βαλεις σε αυτο το μηχανημα να τρεξει emulator ... Και αντε πες κανα mame emulator θα τον καταφερει , αλλα PS2 ? Ουτε καν. Oι ιδιοι οι προγραμματιστες του emulator εχουν θεσει τα recommended requirements , οποτε κατι παραπανω ξερουν αυτοι απο εμας. Και αν κρινω απο τα requirements , ειναι "βαρυ" προγραμμα και λογικο να μην μπορει το μηχανημα σου να το τρεξει. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2023 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obiwan88 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 46 λεπτά πριν, mphxths είπε Τραγικο ειναι οτι η τεχνολογια του εν λογω φορητου δεν μπορει να τρεξει επαρκως και ανθρωπινα , πραγματα του 2016... Για παραδειγμα η ενσωματωμενη intel ειναι για κανα mame και μεχρι εκει. Ο επεξεργαστης ειναι γενικοτερα ψοφιος. 4γιγα ραμ επαρκουν μονο για τα βασικα , δηλ να μπουταρεις windows να ανοιξεις μερικες καρτελες σε εναν browser και τελος. Και τωρα μιλαμε να βαλεις σε αυτο το μηχανημα να τρεξει emulator ... Και αντε πες κανα mame emulator θα τον καταφερει , αλλα PS2 ? Ουτε καν. Oι ιδιοι οι προγραμματιστες του emulator εχουν θεσει τα recommended requirements , οποτε κατι παραπανω ξερουν αυτοι απο εμας. Και αν κρινω απο τα requirements , ειναι "βαρυ" προγραμμα και λογικο να μην μπορει το μηχανημα σου να το τρεξει. Αυτή είναι μια καλή απάντηση. Ελπίζω να τη δει ο από πάνω ο οποίος αναρωτιέται "να πει, τι ακριβώς?" ευχαριστώ φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragsp Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Αυτος ο επεξεργαστης παιζει να ειναι χειροτερος απο τον επεξεργαστη core 2 duo P8400 με 4gb μνημη που ειχα στον acer του 2008 ο οποίος όμως είχε ξεχωριστή κάρτα γραφικών και με εβγαλε έως το 2015 μόνο για τα βασικά βέβαια!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, Obiwan88 είπε Αυτή είναι μια καλή απάντηση. Ελπίζω να τη δει ο από πάνω ο οποίος αναρωτιέται "να πει, τι ακριβώς?" ευχαριστώ φίλε μου Θα πεί απλά ότι είχε δίκιο όταν σου πρότεινε να βάλεις το mame, απλά δεν υπολόγισε το επίπεδο δυσκολίας αντίληψης που έχεις. Την επόμενη φορά θα προσπαθήσει να το εξηγήσει ποιό αναλυτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obiwan88 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 41 λεπτά πριν, dpolal είπε Θα πεί απλά ότι είχε δίκιο όταν σου πρότεινε να βάλεις το mame, απλά δεν υπολόγισε το επίπεδο δυσκολίας αντίληψης που έχεις. Την επόμενη φορά θα προσπαθήσει να το εξηγήσει ποιό αναλυτικά. Ναι δίκιο έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Το λαπτοπ 7ετιας όπως και το κινητό έτους δεν λέει κάτι. Το να είναι καινούργιο δεν αποκλείει το να είναι χρέπι και παλιότερα να είναι τζετ πχ ενα τριετίας LG V50 είναι καλύτερο από το 80% των καινούργιων κινητών...Οπότε δεν έχει να κάνει με την νεότητα αλλά τις απαιτήσεις και οι emulators είναι απαιτητικά προγράμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Ο εν λόγω cpu είναι "ταμπλετοειδης", low power 8watt. Ποιο πολύ για netbook δλδ παρα για λαπτοπ. Εχει την μισή "δύναμη" ενος Ε8400 του 2008. Από τα recommended που είδα παραπάνω, θες i5 4th gen για AVX2 (4cores) η καλύτερο. Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα