Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Ηθελα την γμωμη καποιου που εχει εμπειρια με θεματα POS. Σημερα σε φυσικό κατάστημα (σοβαρο καταστημα που τους γνωριζω χρονια) το POS εβγαλε τρεις φορες ακυρη τη συναλλαγη (παρολο που υπηρχαν χρηματα στον λογαριασμο) ενω στο mobile banking εβλεπα στην καρτα μου οτι γινοντουσαν οι χρεωσεις. Τελικα δεν προχωρησα σε αγορα με μετρητα ενω μου ειπαν πως απο εχθες τα δικτυα των pos κανουν οντως διάφορα. Μετα απο 10 λεπτά είδα οτι η τραπεζα μου πιστωσε τη μια απο τις 3 συναλλαγες. Καλεσα την τραπεζα να ρωτησω γιατι δεν πιστωθηκαν και οι υπολοιπες 2 που το pos εβγαλε ακυρες και πρακτικα δεν ειχαν να απαντησουν τιποτα. Εχετε γνωση τι ακριβως συμβαινει σε τετοιες περιπτωσεις;  Αργοτερα δοκιμασα να στειλω απο αλλη καρτα μου που  επισης εχω στην Αλφα , 20 ευρω στην revolut. Και παλι απετυχε η συναλλαγη οπως με ενημερωσε  το revolut app και η alfa πιστωσε μετα απο 1 ωρα το 20ευρω κανονικα. Τι μπορει να παιζει σημερα; Υπερφορτωση των POS; Να περιμενω 1-2 εργασιμες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτη φορά το ακούω αυτό... να βγαίνει άκυρη η συναλλαγή αλλά να δεσμεύεται ποσό απ'τη κάρτα. Αν όντως πρόκειται για πρόβλημα και αποδεσμευτούν τα χρήματα μετά από 1-2 εργάσιμες, αυτό θα γίνει Τρίτη-Τετάρτη (Δευτέρα είναι αργία λόγω Πάσχα των Καθολικών). Ίσως μέχρι τότε να προχωρούσες σε αμφισβήτηση συναλλαγών...αν έχεις Εθνική για παράδειγμα καλείς στο 2107727440

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

Με το Πάσχα των καθολικών έχουν παθει κοκομπλοκο κάποια συστηματα πληρωμών. Σε μεγάλο σουπερμάρκετ σήμερα με 10 ταμεία δε δούλευε κανένα pos, τις εβγαζε άκυρες.

Θέλουν και ψηφιακό ευρώ... 

Μετρητά μέχρι να σβήσει ο ήλιος...

• Like 1
Δημοσ.

Το διεθνές τραπεζικό σύστημα είναι off λόγω του Πάσχα των καθολικών. Θά ξαναλειτουργήσει από Τρίτη. Αυτό επηρεάζει και δημιουργεί διαφορά προβλήματα. 

Δημοσ.
3 hours ago, Ggioloss said:

Καλησπέρα σε όλους.

Ηθελα την γμωμη καποιου που εχει εμπειρια με θεματα POS. Σημερα σε φυσικό κατάστημα (σοβαρο καταστημα που τους γνωριζω χρονια) το POS εβγαλε τρεις φορες ακυρη τη συναλλαγη (παρολο που υπηρχαν χρηματα στον λογαριασμο) ενω στο mobile banking εβλεπα στην καρτα μου οτι γινοντουσαν οι χρεωσεις. Τελικα δεν προχωρησα σε αγορα με μετρητα ενω μου ειπαν πως απο εχθες τα δικτυα των pos κανουν οντως διάφορα. Μετα απο 10 λεπτά είδα οτι η τραπεζα μου πιστωσε τη μια απο τις 3 συναλλαγες. Καλεσα την τραπεζα να ρωτησω γιατι δεν πιστωθηκαν και οι υπολοιπες 2 που το pos εβγαλε ακυρες και πρακτικα δεν ειχαν να απαντησουν τιποτα. Εχετε γνωση τι ακριβως συμβαινει σε τετοιες περιπτωσεις;  Αργοτερα δοκιμασα να στειλω απο αλλη καρτα μου που  επισης εχω στην Αλφα , 20 ευρω στην revolut. Και παλι απετυχε η συναλλαγη οπως με ενημερωσε  το revolut app και η alfa πιστωσε μετα απο 1 ωρα το 20ευρω κανονικα. Τι μπορει να παιζει σημερα; Υπερφορτωση των POS; Να περιμενω 1-2 εργασιμες;

λογικα θα πιστωθουν και τα υπολοιπα εστω και με delay

Δημοσ.

Σκλαβενίτη σήμερα, πανικός στα ταμεία. Απανωτές άκυρες συναλλαγές παντού. Τελικά πλήρωναν όλοι όσοι ειχαν με μετρητά για να προχωράνε οι ουρές

• Like 1
Δημοσ.
On 08/04/2023 at 22:24, Ggioloss said:

Πριν 2 λεπτα εσκασαν απανωτες οι υπολοιπες 2 πιστωσεις :-). Thanks!

δυσκολο να μην γινοταν πιστωση.ακομα και σε atm που εχω σηκωσει λεφτα και δεν ολοκληρωθηκε η συναλλαγη μου εβγαλε -50 και μετα +50

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...