Typhoon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Den diavazw Spidey omws re mages apofasiste:o Harry xerw oti kati ginetai alla ti ginetai telika?? Apofasisame Afou harry egine GG & meta pethane & anastithike o pateras tou me ekeini tin istoria me tous klonous & ton Ben,klp,klp,klp (einai pragmatika pooooooly megali istoria & tha thelame poly kairo gia na tin eksigisoume).
Em_Zed Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 kai kala, eseis tin eidate, kai tin euxaristithikate. ego ti na po. pou sti premiera prepei na imoun to megalitero ilikiaka atoma mesa stin aithousa. itan kati paidakia, 12, 13, 15 xronon...me to pou to blepo, leo opa, edo eimaste. ti ithela kai to pa? me to pou sbisan ta fota arxisan na xeirokrotoun, if you believe it! gia na min po otan arxise i tainia...ante pali xeirokrotimata kathe fora pou petagotane o spidey, kai na sou ta gelia, eidika stis skines me filia....ta neura mou... eutixos tin ksanaeida kai etsi apofasisa... ...oti de mou arese tooooso oso to proto. de ksero, kati mou kane..de exo parapono oute apo tis skines drasis, oute apo tous dialogous, oute apo tous ithopoious. alla kati me xalage re paidi mou...eidika otan o kakos egine kalos, psiloksenerosa i alitheia einai. i otan sikonei ekeino to pragma sto telos kai tis leei "hi...". e, ma tora krataei pano tou tosous tonous kai to proto pragma pou tis leei einai hi? ki auti i moulara na kathetai na ton koitaei... sinithos den afino tetoia pragmata na mou xalane ti diathesi, alla de ksero, edo psilospastika. a, kai gia na po ki ena kalo logo, me enthoysiasan oi skines tis apolitis isixias. otan petaxtike to peripoliko kai stamatise apotoma, otan epefte me ton oto apo ton ouranoksisti kai akougotan o aeras... nice ! en telei kali tainia, aksizei na tin dei kapoios sto sinema, kai ennoeitai na parei kai kana sillektiko dvd an einai fan. ego prosopika, sto proto eixa dosei 10 sto imdb. sauto edosa 9. a, kai einai idea mou, i auti i kirsten einai paaara poli omorfi? tha mou peis, kai ton adelfo tis na pareis...
lazaross Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 πολυ καλη. 10 την εβαλα. και στην αιθουσα που ημουν εγω υπηρχαν πολλα μικρα παιδια και μιλουσαν ολη την ωρα. ευτυχως ενας μεγαλος τους ειπε να σκασουν, και εκεινοι το τηρησαν καθ' ολη την διαρκεια της ταινιας!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 eleos...3e8apses persino topic?!?! :p
john1987 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 10 ???? oh no!!!! να πω οτι εβαζες ψιλουψηλο βαθμο(δηλαδη 8 περιπου) σε καμμια ταινια με πιο ενδιαφερον και βαθος(οπως batman begins) να το δεχομουν...αλλα οχι και 10 στο spider-man 2!
cassidy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Κοίτα, αφού ο lazaross φαίνεται πως είναι fan τέτοιων ταινιών, καλά κάνει και το βάζει το δεκάρι. Προσωπική άποψη πως το batman begins δεν έχει περισσότερο βάθος, απλώς έχει περισσότερες σκιές που δίνουν τη ψευδαίσθηση του βάθους Πάντως και οι δυο ταινίες είχαν θετικά κι αρνητικά, τελικά είχαν περισσότερες ομοιότητες από όσες θα έπρεπε να έχουν. Τί να κάνουμε, είναι και το ρημάδι το box office :Δ 8αράκι και στις δυο το 10αράκι ανήκει μόνο στο sin city ΥΓ: john επειδή σε βλέπω είσαι έτοιμος να πεταχτείς, δε το συγκρίνω με καμιά ταινία του κιούμπρικ, στο είδος του το sin city άγγιξε την τελειότητα.
lazaross Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 ο spiderman ειναι ο αγαπημενος μου super hero. επαιρνα ολα τα περιοδικα spiderman που εβγαιναν. και να αξιζε για 8,9 και μονο το παραπανω κανει να το βαλω 10. το spiderman 1 το εβαλα 9. batman begins δεν το εχω δει, καθως και καμμια αλλη ταινια batman. δεν μου αρεσει γενικα σαν εμφανιση και ολο story του batman..
john1987 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 cassidy:απο κιουμπρικ εχω δει μονο τη λαμψη και το κουρδιστο πορτοκαλι,και εχω κολλησει ασχημα με το δευτερο,μη νομιζεις οτι ειμαι κανας περιεργος που βλεπει μονο κιουμπρικ... για μενα,ο batman στο begins ηταν πιο σκοτεινος και πιο ανθρωπινος,δηλαδη ειχε πιο βαθος....βεβαια μπορει να εχεις δικιο.... παντως για να βαλεις σε μια ταινια 10 θα πει οτι τη θεωρεις τελεια γενικα και οχι μονο στο ειδος της...(εγω ας πουμε απο τις 192 ταινιες που εχω ψηφισει στο imdb σε δυο εχω βαλει 10)...οποτε μην πεφτουν τοσο ευκολα τα 10ρια...δεν το ειπα για να πικαρω τον λαζαρο αλλα μου φανηκε υπερβολικο για αυτην την ταινια....(δηλαδη,για το kill bill το δεχομαι πιο πολυ)... παντως,εγω περναω παρα πολυ ευχαριστα με τα spider-man...κι ας μην εχω διαβασει ποτε κομικ.... λαζαρε δικαιολογεισαι να σου αρεσει πολυ εφοσον ειναι ο αγαπημενος σου ηρωας βεβαια...
lazaross Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 καλα και εγω μην νομιζεις οτι βαζω πολλα 10αρια. απο τις 92 ταινιες εχω βαλει 10αρια σε 5 ταινιες.. ο spiderman ειναι ο αγαπημενος μου ηρωας. με αυτον μεγαλωσα στην ουσια.. The Island Kill Bill 1 Kill Bill 2 Spiderman 2 Family Man
john1987 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 ενταξει,και εγω απο 200 εχω βαλει σε 2!!! αλλα σε αυτες βαζεις ρε λαζαρε??? κρατηστε με...θα τον σκοτωσω!!!.... παντως,χωρις πλακα τωρα,μη σνομπαρεις τα παλια κλασικα(μη δεις κατω απο 70s εστω) και δες μερικα ετσι ωστε να διαμορφωσεις τα γουστα σου... δηλαδη,αν δε σου αρεσει ο νονος η το κουρδιστο πορτοκαλι δεν πειραζει,αρκει να τα δεις ωστε να εχεις πιο ποικιλια στις ταινιες που εχεις δει.... anyway,το spider-man 3 ποτε ερχεται???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.