qspock Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Toufas, νομιζω εχει δικιο ο Loser. Ο Venom θα ειναι ο αστροναυτης, νομιζω Jameson τον ελεγαν (οπως και τον εκδοτη της Daily Bugle ) Συμφωνα με τα παλια κομικ (τα μικρα ασπρομαυρα), ο Εντι Μπροκ ειναι ο Venom. Ο Τζαιημσον (ο γιος του Τζονα) ειναι ο λυκανθρωπος.
Exoskeletor Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 knox ayto oxi den eine koufo.an eine koufo ayto tote tha eprepe na sou fenotan koufo kathe fora pou kapoios prospathouse na klepsei trapeza..to koufo eine pos kaneis den eixe katalabei tipota gia ayto pou ekane ekei..
The_Judas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Εμένα πάντως η ταινία με απογοήτευσε. Ήταν καθαρά διαφήμηση για το Spiderman 3 και τίποτα άλλο. Α ξενέρωσα και που σχεδόν όλος ο κόσμος βλέπει το πρόσωπο του Spiderman, ΗΜΑΡΤΟΝ. Πάντως λόγο πόρωσης με το είδος θα την ξανάβλεπα άνετα. Και εγώ ξενέρωσα λίγο με τη φάση αυτή που όλη η Νέα Υόρκη ξέρει το πρόσωπο του Spiderman αν και απ΄ότι φαίνεται και στο κόμικ όλοι τον ξέρουν ... -> http://www.spiderfan.org/help/faq/knows.html
KWSN_Men Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Προσωπικά αναμένω σαν τρελλός να εμφανίσουν την Black Cat η οποία θα πρέπει φυσικά να είναι απίστευτη... φωνάρα!
pillottt90 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 pedia ego den tin ida akoma. Opou na nai tha pao. Alla thelo na kano mia erotisi. Sta treiler tou spiderman 2 pou evlepa epeze ena tragoudaki pou mou arese para poli. Idios se ena treiler pou paizotan prin kairo kai oxi ta prosfata treiler pou dixnoun. Den ksero an kserete pos legete na mou peite... einai orxistriko kai paizei ekei pou dixnei ton spiderman na kanei ta ''kolpa'' tou. To akous kai eisai etoimos gia maxh!!!
Jastonas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 egw pisteuw apo to 2 kiolas 8a prepe na kanoun mia sygxwneush of foes... den ginetai na perimenoume na bgei spiderman 13 gia na doume ton apisteuta ypergamaoua venom!! to 2 8a mporouse na xei lizard, doc oc... k ante k ligo isws apo hob goblin! den kserw k polla apo comix, alla fantazomai oti yparxoun polloi hrwes pou de 8a fanoun mexri to 2056
kostas_crete Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 poios einai o venom? pos moiazei? http://www.marvel.com/universe/index.htm
insomniaK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Η ταινία ως ταινία ήταν κακή, κακή μεταφορά και προσαρμογή σεναρίου, απαράδεχτοι διάλογοι και story για αυτούς ειδικά που διαβάζουν και comix, μία πολύ καλή μάχη και από εκει και πέρα το χάος!
Youli Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου... Εμένα η ταινία μου άρεσε πολύ, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σου άρεσε το story...ένα επεισόδειο είναι απο το κόμικ που το μετέφεραν, ας μην αρχίσω να λέω για τα εφέ κ.λ.π., που ήταν πάαααρα πολύ καλά.Εκτός απο το τέλος (Go get them tiger!! Ε, μη χε... :-P) όλη η υπόλοιπη ταινία ήταν πολύ καλή...
Typhoon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Εγώ από όσο ξέρω ο Harry γίνεται Green Goblin, & δεν έχει καμία σχέση με τον Hobgoblin. Επίσης αν θυμάστε τη στολή του Venom (το συμβιοτικό οργανισμό δηλαδή) τη φορούσε πρώτα ο Spidey που την έφερε από εκείνη την ιστορία με τον Beyonder. Αφού την ξεφορτώθηκε o Peter, ο συμβιοτικός οργανισμός ψάχνει καινούργιο host & βρίσκει τον Eddie Brock ο οποίος δεν ήταν αστροναύτης.
KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Den diavazw Spidey omws re mages apofasiste:o Harry xerw oti kati ginetai alla ti ginetai telika??Na tonisw oti den mou fenetai paraxeno na ginei Green Goblin II para Hob Goblin kathoti sta comics einai pio synithes na exoume arithmous(p.x. current status:Robin IV kai einai...koritsi) para na allazoume onoma
qspock Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Εκτός απο το τέλος (Go get them tiger!! Ε, μη χε... :-P) όλη η υπόλοιπη ταινία ήταν πολύ καλή... Τοτε δε θυμασαι τη χαρακτηριστικοτερη ατακα της M. Jane... O Hob Goblin ειναι ο Μεγας Καλικαντζαρος (αν θυμαμαι καλα) κι εχει αλλη στολη, ο Harry γινεται κι αυτος Green Goblin σαν τον πατερα του. Ποτε δεν εμαθα την πραγματικη ταυτοτητα του Hob Goblin γιατι σταματησαν να ερχονται Θεσσαλονικη τα Spiderman καπου το 1990...
Panathinaikara Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Ο Χομπγκομπλιν είναι ενας μισός δαίμονασ-μισός άνθρωπος που δεν έχει σχέση με την οικογένεια Όσμπορν. Παιδιά, γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω τα παλιά τεύχη του SPidey που κυκλοφορούσε η Modern Times;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.