Προς το περιεχόμενο

Spiderman 2

pseira

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το είδες αν ναι απάντα μου σε αυτήν την ερώτηση

Από πότε η mary jane ξέρει ότι ο spiderman είναι ο peter parker?? αυτό δεν έγινε στα komix εκτός από κάποια στο τέλος που είχαν βγει εκτός σειράς.

Τι λες ρε συ Loser, θα μας τρελανεις τωρα? Ετσι ακριβως ηταν και στα κομικς απλα δε το εμαθε με τον ιδιο ακριβως τροπο αλλα λιγο λιγο. Μου φαινεται δε τα θυμασαι καθολου καλα, μη τη θαβεις αδικα την ταινια, οι φανατικοι του κομικ καταλαβαινουν ποσο πιστη στο κομικ ειναι η εν λογω ταινια. Τα συναισθηματα και το υφος της ειναι τα ιδια με το κομικ, γι αυτο και προσωπικα μου αρεσε πολυ.

Δημοσ.

a) Loser, DEN diavazw Spiderman alla MHN KOLLAS ekei.I Selina Kyle emathe molis prin 1 xrono IRL comics oti o Bruce einai o Batman,ti na kanw ,na apokyrixw to Batman Returns?

twra pou to skeftomai NAIIIIIIIIII,tha to apokyrixw dioti exoume hdh kav... me tore-launch tou franchise.Christian Bale rulz!!(/me akonizei maxairi kai kleinei eisitirio gia Ameriki se periptwsh pou KAI to Batman Begins den einai pisto sto source /me)

b)Gia to Spiderman 2: Mou arese sxetika,sigoura perisotero apo to 1 kyriws dioti exei perisotero gelio-o Raimi einai magikos,i atmosfaira kafrilo-geliou htan san ta Evil Dead kai edeixe kai ton theo Bruce Cambell opws se ola opws kai ton typo pou ep-aize stin Zhna ton Joxter.BTW the scene sto xeirourgio rulz big time dioti Evil Dead is the king.Auto pou mou tin espase einai

1)O periorismenos rolos tou Molina.Ok,eipame,mhn to kanoume san to Batman kai mas vrizoun alla o Oc htan "thelw auto kiauto,ante rixnw kai ena 3min dialogo mpas kai dwsw ypovathro kai meta aplws symplirwnw to puzzle".Krima giati o Molina to palepse

2)Oi eukoles Amerikanies pou pragmatika den katalabainw GIATI ypirxan

3)Last but not lease:..he just aint Batman!!(xwris plaka oi provlhmatismoi toso tou 1 oso kai tou 2 efarmozoun se olous tous comic irwes.I tainia tha mporouse na legetai Green Latern i Captain America kai kaneis na min to parathrouse)

4)A,xehasa.Poly Smallville vlepoun ta palikaria

Δημοσ.

Εμένα πάντως δεν μου άρεσε . Το ένα ήταν πολύ καλύτερο . Θεωρώ ότι επικεντρώθηκαν πολύ περισσότερο στο κτίσιμο των χαρακτήρων από ότι θα έπρεπε . Είχε πολύ λιγότερη δράση από το πρώτο μέρος . Και φυσικά θα έχει και τρίτο μέρος ... ;)

Δημοσ.

BTW as mou epivevewsei kapoios pou diavazei Spiderman(kapoios looser diladh ;))kai sta comic o Harry Osborn den ginetai o Green Goblin II??

Toufas o Venom lene oti thanai sto 4.Isws na einai eikasia,poios xerei,an kai nomizw provadisma gia to 4 exei o Lizard-exallou ton edeixe kathigiti akoma sto 2

• Super Moderators
Δημοσ.
BTW as mou epivevewsei kapoios pou diavazei Spiderman(kapoios looser diladh ;))kai sta comic o Harry Osborn den ginetai o Green Goblin II??

Updated version ee? bug free? :P

tespa legetai Hob Goblin... :)

Δημοσ.
to proto eprepe na eixe ton venom kai to 2o ton carnage....

Ο Φαρμάκης κι ο ..Σφαγέας Ελληνιστί? :lol:

Αντε στο 3 κι οι 2! Ουτως η αλλως συγγενης δεν ηταν (οι στολες) αν θυμαμαι καλα?

Δημοσ.

1) Η ταινία αν και μου άρεσε με ξενέρωσε για τις αλλαγές αυτές, παρόλα αυτά την θεωρώ πολύ καλή.

2) Ναι ο γιος Osborn είναι ο Hob Goblin (γαμάτη η σκηνή που το ανακαλύπτει, η μια από τις δύο καλύτερες σκηνές της ταινίας)

3) Έγω πάντως στο 3 εκτός από τον Hob Goblin περιμένω να εμφανισεί και ο venom και για να συντομεύουνε την ταινία πιστεύω ότι θα το κάνουνε έτσι ώστε να είναι ο πρώην της Mary Jane(ο αστροναύτης....) ο οποίος μαζί με τον Osborn θα κάνουν κάποιο πείραμα και......

Ουτως η αλλως συγγενης δεν ηταν (οι στολες) αν θυμαμαι καλα?

ναι μάλιστα ο carnage είχε έρθει για να πιάσει τον venom αν θυμάμε καλά. Είναι η ιδέα μου ή πάντα οι κακοί έχουν τις ποιο γ@@@@ στολές??????

Δημοσ.

Loser, oxi o venom itan sto 1 , eixe poli mikro rolo mono stin bugle itan, kai ton lene eddie brock ;)

distixos den thimame to onoma tou carnage....alla itan enas poli psycho

Δημοσ.

Δεν περιμενα και περισσοτερα απο την ταινια. Ηταν αρκετα καλη. Θα ηθελα ομως λιγο περισσοτερο ξυλο και ενα διαφορετικο τελος, πιο εντυπωσιακο.

Παντως ενα πραγμα μου φανηκε εντελως κουφο

Ο Οκταπους θελει να αγορασει μηχανηματα για να φτιαξει το εργαστηριο του σε εκεινο το ερειπωμενο κτηριο. Ετσι παει στην τραπεζα και κλεβει τα χρηματα. Μετα τι εκανε; Πηγε σαν κυριος σε ενα μαγαζι και αγορασε τα μηχανηματα που ηθελε; Γιατι δεν εκλεβε κατευθειαν τα μηχανηματα και πηγε πρωτα στην τραπεζα; :lol:

Δημοσ.

Toufas, νομιζω εχει δικιο ο Loser. Ο Venom θα ειναι ο αστροναυτης, νομιζω Jameson τον ελεγαν (οπως και τον εκδοτη της Daily Bugle ;))

Δημοσ.

@knox:

Nomizw pige kai agorase ta kommatia,den nomizw oti poulietai tetoio pragma etoimo,Kai epeidh asfalws einai eukolotero na kaneis 1 lhsteia apo 30-40....

@The rest:

Kala re losers,diavazetai Spiderman?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...