Προς το περιεχόμενο

Spiderman 2

pseira

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

den tha po polla pragmata..... i tainia kata tin gnomi mou einai poly kalyteri apo tin 1 kyrios logo tou kakou... oso kalos kai an einai o dafoe den eipe kai polla os g.g. eno edo o molina gamaei kai dernei.... episis mou aresei i oli fasi me tis erotikes atyxies tou peter an mi ti allo kanoun ton xaraktira pio alithino.... mou tin espase i amerikania long live n.y. me tous epibates na blepoun to prosopo tou spiderman alla na to kratane mystiko... ma ti kaloi anthropoi pou einai oi neoyourkezoi bre paidi mou :roll: alla kata ta alla mou arese poly..... pantos prosopika theoro ta xmen tis top tainies gia marvel characters mprosta tous o spiderman den einai tipota.... 8)

Δημοσ.

Για μενα:

Το Day After Tomorrow καλο, το Van Helsing ...7 τελειως, μα τελειως πεταμενα €

Οσο για το Spiderman 2 που ειναι το θεμα μας, ειχε οπως ειπα αναλυση χαρακτηρων, εφε, δραση, χιουμορ και μυνηματα βασικοτερο του οποιου η μαχη του ηρωα ως Spiderman αλλα και ως Peter Parker (ειδικα στο σημαντικοτερο σημειο οπου καθαριζει ο ..2ος). Ειχε δηλαδη πλουσιο περιεχομενο και απευθυνονταν σε ευρυ κοινο, οχι μονο τους φανατικους της ε.φ. & της marvel. Ισως οι προσδοκιες ηταν τετοιες που το ανεβασαν παρα πολυ με αποτελεσμα καποιοι να περιμενουν κατι εξωπραγματικο και να απογοητευτουν. Σαν αρνητικη θα χαρακτηριζα τη μουσικη που περασε καπως απαρατηρητη. Μας εκαναν και spoiled τα trailers, ειδικα εκεινο στην καφετερια...

Αυτο που θα μπορουσε να πει κανεις οτι ελειπε ειναι το πρωτοτυπο σεναριο, καθως υπηρχαν καποια κλισε. Δε παυει ομως να ειναι μια ταινια επικεντρωμενη στους χαρακτηρες που μεταδιδει αριστα αυτο που θελει. Παντως, θυμαμαι οτι το Spiderman 1 μου αρεσε ακομη περισσοτερο με την 2η προβολη, ειναι καποιες ταινιες που κυριολεκτικα σε εθιζουν με περισσοτερες της 1 προβολες (Matrix, Terminator, Xmen).

Δημοσ.

Μολις γυρισα και εγω απο το σινεμα.

Πρεπει να πω εδω ,πως το πρωτο δεν με ενθουσιασε σε τοσο μεγαλο βαθμο.

Μου φανηκε πως ο σκηνοθετης εψαχνε αφορμες και φτηνες δικαιολογιες για να βαλει εφετζιδικες σκηνες.

Στο Νο 2 ομως ηταν σαν την εκανε καποιος αλλος την ταινια.

Πολυ καλυτερη απο την πρωτη και συμφωνω πως ο κακος ηταν ,και αυτος που βοηθησε για το καλυτερο αποτελεσμα.

Θεωρω πως σε αυτη την ταινια εγινε ενα μεγαλο ανοιγμα για να την δει μεγαλυτερη γκαμα θεατων.

Παντως ρε παιδια κυκλοφορει και πολυ καφριλα.

Μιλω για το κοσμο μεσα στην αιθουσα.

Οταν υπηρχαν σκηνες που ηταν, πιο soft να τις πω ,πιο αισθηματικες;

Ακουγοταν ενα ζουζουνισμα ,μια ειρωνια ,ενας χλεβασμος, κατι ανοητα χαχανητα με μια λεξη καφριλα.

Βεβαια ολα αυτα αστραπιαια σταματουσαν οταν εβλεπαν τον spiderman να πεταει και να πηδαει απο κτιριο σε κτιριο.

Τι να πεις;

Παντως εγω τσατιστηκα αλλα και απογοητευτηκα με αυτη τη φαση.

Και να σας πω πως πρωτη φορα μου συνεβη σε τετοιο βαθμο.

Διαβαζα πριν απο καιρο σε αυτο το φορουμ για τετοιου ειδους φασεις και απορουσα.

Και μετα λεμε τους αλλους αμερικανακια.Δεν κοιταμε καλυτερα τα δικα μας τα καγκουρια;

Δημοσ.

Εμένα πάντως η ταινία με απογοήτευσε. Ήταν καθαρά διαφήμηση για το Spiderman 3 και τίποτα άλλο. Α ξενέρωσα και που σχεδόν όλος ο κόσμος βλέπει το πρόσωπο του Spiderman, ΗΜΑΡΤΟΝ. Πάντως λόγο πόρωσης με το είδος θα την ξανάβλεπα άνετα.

Δημοσ.

pantos den xero an oi opadoi tou raimi kai kyrios ton evil dead ergon xexorisan tin apisteyti fasi sto xeirourgio i opoia tha mporouse aneta na apotelei to evil dead 4..... ekei proskynisa.... kai bebaia ton ash - bruce campell os taxitheti pou den afine ton peter na mpei sto theatro.... 8)

Δημοσ.

το είδες αν ναι απάντα μου σε αυτήν την ερώτηση

Από πότε η mary jane ξέρει ότι ο spiderman είναι ο peter parker?? αυτό δεν έγινε στα komix εκτός από κάποια στο τέλος που είχαν βγει εκτός σειράς.

Είπαμε οκ δεν μπορεί να είναι πιστό στα komix(από το 1, ο g.g. με σιδερένια μάσκα!!!) αλλά εδώ το παρατραβάνε μόνο την φωτογραφία του στην εφημερίδα δεν βγάλανε!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Λες πως " σεναριακά το γ@@@@@ αρκετά!!!!!!!!!!!!"

Αλλα σαν παραδειγμα φερνεις την διαφορα που υπαρχει με το κομικ.

Αν διαφερει το σεναριο της ταινιας με το κομικ αυτο δεν σημαινει πως ειναι κακο η λαθος.Και σίγουρα δεν σημαινει οτι το γ@@@@@.

Δημοσ.

to ida ki egw.....

prwtes entiposeis kales se sxesi panta me to prwto - OHI kai foveri tainia - :!: :!:

Stin arhi tis tainias ta efe ekanan mpa apo makria kai fenotan poli pseftiko alla kai se alla simia..... (kiriws otan petage)

Simfwnw oti itan xenera oti oloi shedon idan poios ine o spiderman.....

To 3 pantws den pistevw oti tha ine kalitero apo to 3 gia pollous logous simperilamvanomenou kai tou parapanw....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...