pseira Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Molis gyrisa apo tin tainia kai exw na pw oti mou fanike arketa kalyteri apo tin prwti. Perissotero ba8os stous xaraktires, akoma kalytera effects , polla simeia me xioumor, oute pou katalabaineis pws pernane oi 2 wres! Definetely a DVD MUST BUY! A! kai prin tin proboli deiksane 3, nai 3 teasers apo to "Hellboy"
epote Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 emena pali mou fanike ligo aneyro, den eixe to edge tou protou kai o molina eno eixe parousia den ton voithousan poly oi atakes kai h istoria nomizo alla kalo
The_Mentor Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Εμένα να με συγχωρέσετε αλλά πιστεύω πως είχε πολύ, μα πάρα πολύ Love Story μέσα, σε σημείο που να κουράζει. Προσωπικά πιστεύω πως είναι ένα ακόμα seq που δεν είναι αντάξιο του 1ου μέρους του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 xmm den phga telika na to dw...elpizw aurio me8aurio na to timhsw...oso gia to HellBoy me apogohteuse oiktra...
qspock Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Εμενα μου αρεσε πολυ. Επικεντρωθηκε περισσοτερο στους χαρακτηρες και πιστευω οτι οι γνωστες του παλιου κομικ το βρηκαν πολυ καλο σε αυτον τον τομεα. Τα ιδια δηληματα του ηρωα ηταν βασικο κομματι και στο περιοδικο, ο Χαρι εχει την ιδια συμπεριφορα και εξελιξη, ο Τζονα Τζαιημσον ηταν πραγματικα απιθανος και απολυτα πετυχημενος. Ασχετα με το αν δεν ηταν ακριβως πιστο στην ιστορια του - δεν θα μπορουσε αλλωστε μονο σε 1 ταινια - υπηρχαν πολλα στοιχεια που θυμιζαν αλλα επεισοδια απο το κομικ, οπως το τελος του Οκταπους. Πολυ καλο, αν και δεν εξεπληξε οπως το πρωτο. Ομως εμβαθυνε σωστα.
papadakn Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Παιδιά το spiderman 2 ήταν απο τις χειρότερες ταινίες που έχω δεί εδώ και αρκετό καιρό. Πάαααααρα πολύ μελό, άλλο τόσο ηθικά διλλήματα, ελάχιστες σκηνές δράσης, απαράδεκτοι μονόλογοι και ένα τραγικό love-story. Βέβαια οι "αμερικανιές" δεν έλειπαν αλλά αυτό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Γενικά η ταινία απέτυχε να δημιουργήσει ένα υποτυπώδες κλίμα με αποτέλεσμα στο τέλος όλο το σινεμά βγαίνει απογοητευμένο απο την αίθουσα. Άκουσα πολλόυς να λένε πως ήταν πεταμένα τα 7 ευρώ και δυστυχώς θα συμφωνήσω και εγώ. Καιρό είχα να δω τέτοια πατάτα...
epote Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 papadakn, tora eisai ypervolikos. den htan epoudeni kakh h tainia, apla tha mporouse na htan kaliterh tespa den me apogoiteyse to opoio einai to provlima me aytous pou lene "petamena ta 7 euro" ayto einai mia anoisia kai mish. To 90% ayton exoun dei kai fxaristithei to scary movie...
papadakn Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Τι να σας πώ βρε παιδιά, προσωπικά είχα καιρό να δώ ταινία η οποία να με κάνει να βαρεθώ τόσο πολύ. Πραγματικά τι σας άρεσε? Οι μονόλογοι δεν σας φάνηκαν τραγικοί? Οι σκηνές δράσης δεν ήταν λίγες? Θα ήθελα να δω μια ποιο έντονη διαμάχη μεταξύ του spiderman και του κακού και όχι να καταφέρνει ο πρώτος να τον πείσει για το λάθος των πράξεων του σε δυο ατάκες. Ακόμα και η σκηνή στο τρένο με ξενέρωσε αρκετά. Απο τις λίγες καλές στιγμές του έργου είναι αναμφισβήτητα οι ατάκες και οι αντιδράσεις του εκδότη ο οποίος έβγαζε πολύ γέλιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 xmm tou kakou kai tou ekdoth...ee ok den eisai kai fan tou spiderman apo oti vlepw...ti na pei kaneis protimhseis einai autes...
pseira Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 to 8.2 pou exei auti ti stigmi sto imdb.com, apo 10.500 atoma mesos oros mallon leei to anti8eto apo sena papadakn... An 8es na blepeis Aperioristes skines drasis, me 0 dialogo des to Van Helsing.....
KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 kala pseira to imdb einai H "moufa" vathmologo-phgh p.s.1. ...xwris naxw dei to ergaki wste na exw apopsh p.s.2. ...to Hellboy einai POLY kalo-oxi tromero apla to lew POLY kalo giati apo tetoio budget,toso agnwsto hrwa kai oxi best cast ever,an kai oxi asxhmo vevews vevews,vghke mia AXIOPREPESTATH tainia
papadakn Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία απαντήσεων-προκλήσεων και ξανά απαντήσεων ούτε να δημιουργήσω το πρώτο flame στην πρώτη μου απόπειρα για δημοσιέυση στην συγκεκριμένη ενότητα. Προφανώς δεν είμαι κριτικός κινηματογράφου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω δεί λίγες και όχι αξιόλογες ταινίες. Επίσης πραγματικά δεν με νοίαζει τι βαθμολογία βάζουν 10.500 ατόμα στο imdb. Αν με ενδιέφερε θα έκανα εκεί post. Πάντως περιέργα γούστα στο σινεμά δεν έχω αλλά στο συγκεκριμένο έργο δεν κατάφερα να μπω ούτε μια στιγμή στο κλίμα. Επειδή πάντως με προβληματίσατε έκανα μια βόλτα απο το http://www.athinorama.gr όπου διαβάζοντας κριτικές είδα αρκετούς να έρχονται στα λόγια μου... epote τον τελευταίο καιρό είδα την πρώτη season του 24, το Last Samurai, το The Ring (αμερικάνικο), το Big Lebowski και το Gatacca
pseira Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Arketous isws. Alla i pleiopsifia dinei 4 kai 5 *. Fysika gnwmi einai ayti, kai afou de sou arese de mporw na kanw kati gia ayto! Egw pantws perimenw to 3 me laxtara!
epote Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 epote τον τελευταίο καιρό είδα την πρώτη season του 24, το Last Samurai, το The Ring (αμερικάνικο), το Big Lebowski και το Gatacca oraia, oles kales tainies, alla gia paradeigma, to spiderman 2 den htan epipedou last samurai xoris tous anekselenktous amerikanismous kai thn ithikh na stazei apo ta aytia? en pasi periptosh, den sou arese h tainia kai ayto einai apolitos dekto parolayta to na les oti pigan xamena ta 7 euro sou einai ypervolh. eidika otan bgainoun tainies typou van helsing kai day after tomorow ktl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.