costacurta Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Καλησπέρα παίδες. Έχω έναν πύργο με rx580 και ένα τροφοδοτικό κορσερ 650. Επίσης έχω ένα παλιό μποξ αντροιντ. Να κάνω 2 ερωτήσεις για κατανάλωση ρεύματος. 1)Αν βάλω ίδιο αρχείο ταινίας σε ίδια ποιότητα στο πσ που θα το έχω ενώσει στην τβ η αντίστοιχα στο box θα έχουν ίδια κατανάλωση ρεύματος? Η το πσ καθώς πιο βαρύ μηχάνημα θα κάψει περισσότερο. 2)έχει διαφορά στην κατανάλωση αν κάνω κάτι απλό όπως browsing η μία ταινία σε σύγκριση με το να παίξω ένα παιχνίδι καινούριο?
Giorgos85thess Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Εξαρταται απο τον επεξεργαστη βεβαια αλλα ναι, εχει μεγαλη διαφορα στη καταναλωση. 2) Τεραστια διαφορα οταν φορτωθει η καρτα γραφικων με δουλεια. 1
nickol-us Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Tο pc θα καταναλώσει περισσότερο και το android λιγότερο αφού είναι κατασκευασμένα να δουλεύουν σε διαφορετικές κλίμακες το κάθε ένα. Tο android έχει μικρότερη κατανάλωση στα full απ'οσο μπορεί να πιάσει το tower σε idle. Aκριβείς μετρήσεις με ένα μετρητή κατανάλωσης που μπαίνει στην πρίζα Επεξ/σία 9 Απριλίου 2023 από nickol-us 1
lneam Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 η καταναλωση σε 2 διαφορετικα προιοντα .... ειναι διαφορετικη ... οπως διαφορετικα ειναι και τα προιοντα. Το ιδιο θα ειναι και το παραγομενο εργο / αποτελεσμα ενα παραδειγμα. Εχουμε 2 φορτηγα, ενα μικρο και ενα μεγαλο. Το μικρο εχει μικρη καροτσα και μικρο κινητηρα (κυβικα / αλογα), ενω το μεγαλο φορτηγο ... ολα ειναι στο πολλαπλασιο μεγαλυτερα. Αν χρησιμοποιησουμε το μεγαλο φορτηγο για την μεταφορα σε ενα επιπλο, θα εχουμε κερδισει πχ 30€ απο τον πελατη και θα εχουμε κοστος - φορτηγου και υπαλληλοι- 100€. Ειναι λοιπον καλυτερα το μεγαλο φορτηγο για χρηση μετακομισης μεγαλου σπιτιου και οχι για μικρα πραγματα. ελπιζω να εγινα κατανοητος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα