4four Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Καλησπέρα στο team, Δυστυχώς ηρθε η ώρα μου για φαντάρος! Θα μπω Τρίπολη Πολεμική Αεροπορία για εκπαίδευση και από ότι μου είπαν ακόμα εκει είναι πολύ αυστηροί με κινητά και δεν τα επιτρέπουν. Λόγο δουλειάς όμως πρέπει να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ άσχετος άμα έχω χρόνο η όχι να ελέγχω κάποια πράγματα δεν γίνεται 2 βδομαδες να είμαι στο "μαύρο" Υπάρχει κάποιο smartphone η tablet χωρίς να έχει καμία κάμερα με πρόσφαση στο Ίντερνετ? Με ένα γρήγορο search δεν έχω βρει τίποτα.. Ιδανικά να είναι 4G ανεξάρτητου τιμής αυτό δεν είναι πρόβλημα
Fotia Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Λιγες μέρες αποτοξινωση .... Στην αρχη παλιο κινητό ,καρτοκινητό με λίγες μονάδες μέσα για τα βασικά ,μη στο παρουν ,στο κλέψουν κλπ . Οταν δεις τι παίζει συνολικά μετά απο καποιες μέρες , αποφασίζεις .
SeNNinhA Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Για εμενα εχεις 2 επιλογες. 1. παλιοτερο μεταχειρισμενο κινητο που θα το ανοιξεις και θα βγαλεις και τις δυο καμερες. 2. παλιοτερο μεταχειρισμενο notebook χωρις καμερα.
life is music Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, 4four είπε Καλησπέρα στο team, Δυστυχώς ηρθε η ώρα μου για φαντάρος! Θα μπω Τρίπολη Πολεμική Αεροπορία για εκπαίδευση και από ότι μου είπαν ακόμα εκει είναι πολύ αυστηροί με κινητά και δεν τα επιτρέπουν. Λόγο δουλειάς όμως πρέπει να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ άσχετος άμα έχω χρόνο η όχι να ελέγχω κάποια πράγματα δεν γίνεται 2 βδομαδες να είμαι στο "μαύρο" Υπάρχει κάποιο smartphone η tablet χωρίς να έχει καμία κάμερα με πρόσφαση στο Ίντερνετ? Με ένα γρήγορο search δεν έχω βρει τίποτα.. Ιδανικά να είναι 4G ανεξάρτητου τιμής αυτό δεν είναι πρόβλημα Πάρε ένα νοκια αρχικά με κουμπιά και μετά βλέπεις ! Επεξ/σία 8 Απριλίου 2023 από life is music
koutsis Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 13 ώρες πριν, life is music είπε Πάρε ένα νοκια αρχικά με κουμπιά και μετά βλέπεις ! Αφου θέλει να έχει internet ο ανθρωπος.
4four Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Άμα βγάλω κάμερες λες να το αφήσουν;; Πολύ καλή ιδέα αλλά ποιος θα με πιστέψει;; Υγ. Δεν έχω καν social , ένα messenger για μυνηματα και κλειστό το fb /Insta η αλήθεια εξναι αποτοξίνωση δεν χρειάζομαι!
Xristaras12 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Όταν είχα πάει εγώ πάντως το 18 εκει πέρα, δεν άφηναν σμάρτφον ούτε για αστείο, το είχαν στην ασφάλεια και αν χρειαζόσουν κάτι μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις για λίγη ώρα, όχι συνέχεια όμως και όχι να απομακρυνθείς απο εκεί. Επίσης, ανα τακτά χρονικά διαστήματα γινόταν έφοδος στους θαλάμους και είχαν πιάσει αρκετούς και έχουν και τους τα πήραν.
SeNNinhA Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, 4four είπε Άμα βγάλω κάμερες λες να το αφήσουν;; Πολύ καλή ιδέα αλλά ποιος θα με πιστέψει;; Υγ. Δεν έχω καν social , ένα messenger για μυνηματα και κλειστό το fb /Insta η αλήθεια εξναι αποτοξίνωση δεν χρειάζομαι! Τι να μην σε πιστεψει? Εαν η καμερα δεν υπαρχει ειναι φανερο οτι εχει μονο μια τρυπα.
4four Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Γενικά λέμε εκει που τελειώνει η λογική ξεκινάει ο ελληνικός στρατός! Δεν έχω κάτι να χάσω είναι η αλήθεια θα το δοκιμάσω και ελπιζω να πιάσει!
dpolal Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 47 λεπτά πριν, 4four είπε Γενικά λέμε εκει που τελειώνει η λογική ξεκινάει ο ελληνικός στρατός! Δεν έχω κάτι να χάσω είναι η αλήθεια θα το δοκιμάσω και ελπιζω να πιάσει! Άμα ξεκινάς με αυτά τα μυαλά δεν θα περάσεις καλά πάντως. Στην εκπαίδευση τα πράματα είναι πάντα αυστηρότερα οπότε μην πας να το παίξεις μάγκας με βγαλμένες κάμερες κλπ κόλπα γιατί δε θα σου βγεί σε καλό στο τέλος. Κάνε υπομονή τις λίγες εβδομάδες μέχρι να πάρεις φύλλο πορείας και στο τάγμα που θα πας μετά είναι ποιό χαλαρά. 2
eko13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δεν είναι μόνο η κάμερα, θεωρητικά απαγορεύεται οτιδήποτε έχει κάρτα μνήμης... Σίγουρα πρέπει να φαίνεται ένα απλό κινητο. Από εκεί και πέρα είναι πόσο αυστηρές είναι οι μονάδες. Συνήθως στο πρώτο επισκεπτηριο μπορείς να βρεις κινητό με κάμερα. 1
Diavolos666 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Smartphone χωρίς κάμερα δεν υπάρχει πλέον. Έβγαζαν κάποτε αλλά λίγο δύσκολο να βρεις τώρα. Χωρίς κάμερα θα έχεις τα απλά με πληκτρολόγιο. Μόνο αν αφαιρέσεις την κάμερα μόνος σου ίσως στο επιτρέψουν. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2023 από Diavolos666
dtk-386 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Στις 9/4/2023 στις 9:07 ΜΜ, 4four είπε Γενικά λέμε εκει που τελειώνει η λογική ξεκινάει ο ελληνικός στρατός! Δεν έχω κάτι να χάσω είναι η αλήθεια θα το δοκιμάσω και ελπιζω να πιάσει! Επειδή απαγορεύεται το κινητό τελειώνει η λογική; Ότι να ναι είσαι.
BertaJourdan Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Στις 9/4/2023 στις 8:07 ΜΜ, 4four είπε Γενικά λέμε εκει που τελειώνει η λογική ξεκινάει ο ελληνικός στρατός! Δεν έχω κάτι να χάσω είναι η αλήθεια θα το δοκιμάσω και ελπιζω να πιάσει! Θα λιωσει το κορμι σου. Ουτε φανταζεσαι τι σε περιμενει. Εκτος και αν εχεις καλο βυσμα εκει αλλαζει το πραγμα.
gianniz_k Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Στις 8/4/2023 στις 2:57 ΜΜ, 4four είπε Λόγο δουλειάς όμως πρέπει να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ άσχετος άμα έχω χρόνο η όχι να ελέγχω κάποια πράγματα δεν γίνεται 2 βδομαδες να είμαι στο "μαύρο" Μάλλον πρέπει να αναθέσεις τις δουλειές σου σε κάποιον άλλο ή να ενημερώσεις πελάτες και συνεργάτες πως δεν θα είσαι διαθέσιμος για ένα διάστημα. Τι να κάνουμε, στρατός είναι και έχει τους κανόνες του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα