Maxukos Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Καλησπέρα έχω κάνει revolut στην Ελλάδα και έχω μετακινηθεί στην Ολλανδία μπορώ να πληρώνουμε μέσο revolut και να την χρησιμοποιώ κανονικά σε συναλλαγές? Μόλις τώρα, Maxukos είπε Καλησπέρα έχω κάνει revolut στην Ελλάδα και έχω μετακινηθεί στην Ολλανδία μπορώ να πληρώνουμε μέσο revolut και να την χρησιμοποιώ κανονικά σε συναλλαγές? Εννοώ να πληρώνουμε από δουλειά
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Maxukos είπε Καλησπέρα έχω κάνει revolut στην Ελλάδα και έχω μετακινηθεί στην Ολλανδία μπορώ να πληρώνουμε μέσο revolut και να την χρησιμοποιώ κανονικά σε συναλλαγές? Εννοώ να πληρώνουμε από δουλειά Λογικά ναι.Αν μπορείς γιατί να μην ανοίξεις σε μια ντόπια τράπεζα ;
IosifWilkins Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Λογικά ναι.Αν μπορείς γιατί να μην ανοίξεις σε μια ντόπια τράπεζα ; Fees fees fees Όταν για μετακίνηση θες 4€ Λιγα λίγα λίγα μαζεύονται
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 19 λεπτά πριν, IosifWilkins είπε Fees fees fees Όταν για μετακίνηση θες 4€ Λιγα λίγα λίγα μαζεύονται Τι εννοείς μετακίνηση;Απο λογαριασμό σε λογαριασμό;Αν ναι μπορείς να φορτώνεις την ρέβο με google/apple pay.
IosifWilkins Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 30 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι εννοείς μετακίνηση;Απο λογαριασμό σε λογαριασμό;Αν ναι μπορείς να φορτώνεις την ρέβο με google/apple pay. Γιατί να ανοίξεις 2 ενώ μπορείς να έχεις 1 και να γλιτώσεις λεφτά και ταλαιπωρία; 1
Kag1ante Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Στις 8/4/2023 στις 2:41 ΜΜ, Maxukos είπε Καλησπέρα έχω κάνει revolut στην Ελλάδα και έχω μετακινηθεί στην Ολλανδία μπορώ να πληρώνουμε μέσο revolut και να την χρησιμοποιώ κανονικά σε συναλλαγές? Εννοώ να πληρώνουμε από δουλειά Αν πας να προσθέσεις λεφτά και μετά στις διαθέσιμες επιλογές, έχει ένα section που αναφέρει για τη μισθοδοσία
Προτεινόμενες αναρτήσεις