plebeos Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 πληρωθηκε κανεις? υποτιθεται οτι οι πληρωμες θα γινοταν αρχες απριλιου.
SciManiac Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 21 ώρες πριν, plebeos είπε πληρωθηκε κανεις? υποτιθεται οτι οι πληρωμες θα γινοταν αρχες απριλιου. Πότε τελείωσες τα μαθήματα; Από την εμπειρία μου οι πληρωμες από επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης αργούν αρκετούς μήνες, τώρα βέβαια αυτό επειδή είναι μέσω ΔΥΠΑ δεν ξέρω πώς θα πάει, οπότε μη σου πω κάτι που δεν ισχύει. Επίσης να σε ρωτήσω, τι αντικείμενο κατάρτισης διάλεξες να παρακολουθήσεις;
plebeos Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 ECDL παρακολουθησα. τα μαθηματα τελειωσαν και εδωσα εξετασεις τον δεκεμβριο του 2022, παρελαβα πιστοποιητικα κτλπ. 1
Mixalisrou69 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 12 ώρες πριν, plebeos είπε ECDL παρακολουθησα. τα μαθηματα τελειωσαν και εδωσα εξετασεις τον δεκεμβριο του 2022, παρελαβα πιστοποιητικα κτλπ. ECDL εννοείς αυτό που έχει 6 ενότητες; Τι δομή είχαν οι εξετάσεις; Είναι ευκολες; Επίσης, με το που τελειώσατε τα μαθήματα δώσατε εξετάσεις αμέσως;
andreasgt21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα δεν έχω βρει σχετική συζήτηση σε άλλο μέρος του φόρουμ και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς ποτέ θα μπουν τα χρήματα. Έχω ολοκληρώσει το πρόγραμμα από τον Φεβρουάριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα