Santova Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Δυστυχώς είμαι και εγώ ένα θύμα του κακού Ίντερνετ στην Ελλάδα καθώς στο σπίτι μου εδώ ακόμα ADSL 24 που στην ουσία είναι 4 download/0.6 upload και δεν υπάρχει στον ορίζοντα προοπτική για αναβάθμιση σε VDSL όπως με ενημέρωσαν από την COSMOTE. Έχω πολύ κοντά μου 5G κεραία και με το κινητό πιάνω 700 download /300 upload σε πολλά σημεία. Είμαστε 6 άτομα και επειδή στεγάζουμε και την επιχείρηση μας σε διαφορετικό όροφο δίνουμε ίντερνετ σε όλο το κτήριο από ένα 1000αρι Switch. Θα μπορεί να συνδεθεί με το modem? Έκανα μια έρευνα και βρήκα κάποια Modem και είδα και κριτικές από το Forum αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πιο να πάρω. Αν έχει κάποιος να μου προτείνει ένα που δουλεύει ο ίδιος και είναι ευχαριστημένος θα με βοηθούσε αρκετά. Να σημειωθεί ότι έχω βρει μια προσωρινή λύση με δορυφορικό Ίντερνετ αλλά δεν είναι καθόλου σταθερό, ειδικά για gaming ή Netflix / Cosmote Sport.
kormos Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 47 λεπτά πριν, Santova είπε Καλησπέρα σε όλους. Δυστυχώς είμαι και εγώ ένα θύμα του κακού Ίντερνετ στην Ελλάδα καθώς στο σπίτι μου εδώ ακόμα ADSL 24 που στην ουσία είναι 4 download/0.6 upload και δεν υπάρχει στον ορίζοντα προοπτική για αναβάθμιση σε VDSL όπως με ενημέρωσαν από την COSMOTE. Έχω πολύ κοντά μου 5G κεραία και με το κινητό πιάνω 700 download /300 upload σε πολλά σημεία. Είμαστε 6 άτομα και επειδή στεγάζουμε και την επιχείρηση μας σε διαφορετικό όροφο δίνουμε ίντερνετ σε όλο το κτήριο από ένα 1000αρι Switch. Θα μπορεί να συνδεθεί με το modem? Έκανα μια έρευνα και βρήκα κάποια Modem και είδα και κριτικές από το Forum αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πιο να πάρω. Αν έχει κάποιος να μου προτείνει ένα που δουλεύει ο ίδιος και είναι ευχαριστημένος θα με βοηθούσε αρκετά. Να σημειωθεί ότι έχω βρει μια προσωρινή λύση με δορυφορικό Ίντερνετ αλλά δεν είναι καθόλου σταθερό, ειδικά για gaming ή Netflix / Cosmote Sport. Για δες αν μπορεί να σε καλύψει το παρακάτω... https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/new_speed_booster.html
Fotis_Greece Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Είστε πολλοι με το ιδιο προβλημα, αναμεσα σας ειναι και κατοικοι περιξ της αμερικ. πρεσβειας στην Αθηνα που μονο χαλια adsl διατίθεται. Το hybrid booster τους ΟΤΕ κανει δουλεια, Αθηνα (Μεσογειων) δινει περιπου 35 Mbps, και ειναι stable. Εχει ενα 4G οριο στα 100GB ομως αλλα μπορεις να το συζητησεις για αυξηση. Απ'οσο ξερω δεν υπάρχει 5G LTE router, εκτος εαν εχει βγει προσφατα στην αγορα κατι και δεν το προσεξα. OK, εχει ερθει ηδη αλλα ειναι για πιο business use. https://plantron.gr/index.php/teltonika-rutx50-5g-router.html Εχω δουλέψει με 4G εξωτερικό τέτοιο router της ιδιας εταιρείας στον Ασπρόπυργο, με σετ κεραιας https://plantron.gr/index.php/quspot-rut240-rut241.html Μια χαρα δούλεψε με κάρτα Vodafone, αν και δεν ειχε και τοσο καλη καλυψη δικτυου εκει πέρα για πολυ καλες ταχύτητες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα