__kostas__ Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Εδώ και ένα μήνα έχει ενεργοποιηθεί η νέα σύνδεση κινητής της nova η οποία περιλαμβάνει και 2 smartphones προσφοράς που είχαμε συμφωνήσει τηλεφωνικά Επικοινωνώ καθημερινά μαζί τους και το μόνο που μου λέμε είναι ότι θα προωθηθεί το αίτημα σας και φυσικά καμμία ανταπόκριση Έφτασαν σε σημείο να μου πούνε ότι θα έρθουν την Πέμπτη και φυσικά ακόμα τα περιμένω Το ερώτημα είναι ανα μπορώ να φύγω από την σύνδεση χωρίς να πληρώσω πρόστιμο γιατί έχω εκνευριστει και απελπιστει με την κατάσταση
andreas1gr Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, __kostas__ είπε Εδώ και ένα μήνα έχει ενεργοποιηθεί η νέα σύνδεση κινητής της nova η οποία περιλαμβάνει και 2 smartphones προσφοράς που είχαμε συμφωνήσει τηλεφωνικά Επικοινωνώ καθημερινά μαζί τους και το μόνο που μου λέμε είναι ότι θα προωθηθεί το αίτημα σας και φυσικά καμμία ανταπόκριση Έφτασαν σε σημείο να μου πούνε ότι θα έρθουν την Πέμπτη και φυσικά ακόμα τα περιμένω Το ερώτημα είναι ανα μπορώ να φύγω από την σύνδεση χωρίς να πληρώσω πρόστιμο γιατί έχω εκνευριστει και απελπιστει με την κατάσταση Στο συμβόλαιο που υπογραψες αναφέρει τα 2 κινητά ή είναι μόνο υπόσχεση τηλεφωνική;
Προτεινόμενες αναρτήσεις