G@rg@oun Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Καλησπέρα, Υπάρχει κανείς που να έχει κάνει πρόσφατα αγορά από ZAVVI? Μέσα στο 2023. Γιατι προσπαθώ να κάνω μια παραγγελία και δεν με αφήνει να βάλω την διεύθυνση από Ελλάδα. Ενώ πέρσι και στις 2 που έκανα της πήρε κανονικά. Τώρα δεν με αφήνει με τίποτα. Προσπαθώ απο το zavvi.co.uk που είχα κάνει και πέρισι 2022 τις 2 παραγγελίες. Αν ξέρει κανείς κάτι να προλάβω κάποιες προσφορές. Ευχαριστώ πολύ.
kormos Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, G@rg@oun είπε Καλησπέρα, Υπάρχει κανείς που να έχει κάνει πρόσφατα αγορά από ZAVVI? Μέσα στο 2023. Γιατι προσπαθώ να κάνω μια παραγγελία και δεν με αφήνει να βάλω την διεύθυνση από Ελλάδα. Ενώ πέρσι και στις 2 που έκανα της πήρε κανονικά. Τώρα δεν με αφήνει με τίποτα. Προσπαθώ απο το zavvi.co.uk που είχα κάνει και πέρισι 2022 τις 2 παραγγελίες. Αν ξέρει κανείς κάτι να προλάβω κάποιες προσφορές. Ευχαριστώ πολύ. Όπως βλέπω δεν μπήκες καν στην διαδικασία να κοιτάξεις τα βασικά... Μφχ
G@rg@oun Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Στις 8/4/2023 στις 6:43 ΠΜ, kormos είπε Όπως βλέπω δεν μπήκες καν στην διαδικασία να κοιτάξεις τα βασικά... Μφχ Τα ειδα αυτα ρε φιλε..τι ειμαι αουγκανος? και Εννοειται οτι εχω κοιταξει και ολες τις χωρες μια μια μπας και δεχτει Ελληνικο ΤΚ. Μην απαντατε μερικοι λες και ειμαστε ολοι οι κ.Μαρια απο τα κατω Σουρμενα και δεν βλεπουμε μπροστα μας. Εγω ρωταω εαν ξερει κανεις καποιο τροπο που να μπορεις να στειλεις Ελλαδα μιας και μεσα στο 2022 εκανα 2παραγγελιες και ειχαν ερθει κανονικα. Υ.Γ." Πηρα απαντηση κατευθειαν απο zavvi τελικα και το αλλαξαν εδω και 2 μηνες και εχουν παγωσει τις αποστολες για Ελλαδα."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα