cheaptech Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Συμφορουμητες τα φώτα σας. Είμαι στην αναζήτηση πάπιας για καθημερινή χρήση περίπου 70χλμ και θα ήθελα προτάσεις. Επίσης κάποιον σωστό έμπορο στην Θεσσαλονίκη για να το πάρω με χρηματοδότηση. Ευχαριστώ
mp123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 φυσικά χοντα να πάρεις μην κοιτάς αλλου και αλλαγή λάστιχα με pirelli πριν το βγάλεις στον δρόμο. αυτά. 1
mp123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 δύο παπιά βγάζει πήγαινε να τα δεις και με ότι budget έχεις αποφασίζεις εγώ έχω το iconic supercub 125 μονοσελο σε μπλε. το απόλυτο παπί.Αν θες στυλ πάρε supercub αλλοιως το αστρεα η το σουπρα. αλλαγή λάστιχα με την μια 100 ευρώ έχουν. 1
MikhailBakurin Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 εγω έχω διπλωμα για 50άρι μόνο (αυτοκινητο 10χρόνια και συμπληρωμένο 28ο έτος) και το θέλω για διαδρομές Αθήνα για να μην παίρνω πατίνια κλπ σκοτώστρες 1
Axilleas150 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε εγω έχω διπλωμα για 50άρι μόνο (αυτοκινητο 10χρόνια και συμπληρωμένο 28ο έτος) και το θέλω για διαδρομές Αθήνα για να μην παίρνω πατίνια κλπ σκοτώστρες Ε φαντάζομαι ότι και να πάρεις καλό θα είναι. Αν έψαχνα 50ρι θα έπαιρνα ένα Daytona sprinter και τέλος. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2023 από Axilleas150
ronnie79 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 21 ώρες πριν, cheaptech είπε Συμφορουμητες τα φώτα σας. Είμαι στην αναζήτηση πάπιας για καθημερινή χρήση περίπου 70χλμ και θα ήθελα προτάσεις. Επίσης κάποιον σωστό έμπορο στην Θεσσαλονίκη για να το πάρω με χρηματοδότηση. Ευχαριστώ 70 χιλιόμετρα καθημερινά δεν είναι λίγα. Πάρε κάτι πάνω από 100 κυβικά για να ταξιδεύει πιο ξεκούραστα
cheaptech Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, ronnie79 είπε 70 χιλιόμετρα καθημερινά δεν είναι λίγα. Πάρε κάτι πάνω από 100 κυβικά για να ταξιδεύει πιο ξεκούραστα Στα 125cc είμαι λόγω διπλώματος.
Titos301 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 11 ώρες πριν, mp123 είπε δύο παπιά βγάζει πήγαινε να τα δεις και με ότι budget έχεις αποφασίζεις εγώ έχω το iconic supercub 125 μονοσελο σε μπλε. το απόλυτο παπί.Αν θες στυλ πάρε supercub αλλοιως το αστρεα η το σουπρα. αλλαγή λάστιχα με την μια 100 ευρώ έχουν. Οντως;;;θελουν αλλαγη; σκεφτομουν να παρω ενα pcx 125 να τα αλλαξω με το καλημερα δλδ; 1
mp123 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, Titos301 είπε Οντως;;;θελουν αλλαγη; σκεφτομουν να παρω ενα pcx 125 να τα αλλαξω με το καλημερα δλδ; νομίζω στο pcx φοράει μισλεν δεν είμαι σίγουρος. αλλά αλλάξετε 120 ευρό το πολύ κοστίζουν τα πιρελι να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.στα φτηνά σκουτερ δεν βάζουν καλά λάστιχα. το pcx μαμαει.το καλύτερο 125ρι σκουτερ για την πόλη. αυτό και το nmax. Κλασεις ανώτερα από τα 200ρια της συμ και τα κινέζικα. Pcx χώρους πρακτικότητα, nmax σπορ εμφάνιση αλλά δεν έχει τους χώρους του pcx. εγώ μόνο χοντα παίρνω pcx θα έπαιρνα. 1
Haldol Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, mp123 είπε το καλύτερο 125ρι σκουτερ για την πόλη. αυτό και το nmax. Κλασεις ανώτερα από τα 200ρια της συμ και τα κινέζικα. Σε τι είναι καλύτερο το PCX-125 από το SYMPHONY ST 125; Άσε το 200 - για το "αντίστοιχο" πες μου. Και πόσο καλύτερο είναι ώστε να δικαιολογεί τα 850€ παραπάνω που ζητάει; Ειλικρινής απορία.
mp123 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Haldol είπε Σε τι είναι καλύτερο το PCX-125 από το SYMPHONY ST 125; Άσε το 200 - για το "αντίστοιχο" πες μου. Και πόσο καλύτερο είναι ώστε να δικαιολογεί τα 850€ παραπάνω που ζητάει; Ειλικρινής απορία. τα έχεις οδηγήσει; εγώ ναι . Η μέρα με την νύχτα.μην τρελαθούμε κιόλας.το 125 ούτε καν , με το 200 το συγκρίνω. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2023 από mp123
Haldol Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, mp123 είπε τα έχεις οδηγήσει; εγώ ναι . Η μέρα με την νύχτα.μην τρελαθούμε κιόλας. Δεν απαντάς σε αυτό που σε ρώτησα. Το τι αίσθηση σου έχει αφήσει στην οδήγηση είναι αδιάφορο. Τεχνικά χαρακτηριστικά θέλω. Για σκούτερ μιλάμε, όχι για μηχανή, για όνομα. 1
mp123 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, Haldol είπε Δεν απαντάς σε αυτό που σε ρώτησα. Το τι αίσθηση σου έχει αφήσει στην οδήγηση είναι αδιάφορο. Τεχνικά χαρακτηριστικά θέλω. Για σκούτερ μιλάμε, όχι για μηχανή, για όνομα. φίλε μου σοβαρα δεν σε καταλαβαίνω. τι τεχνικά χαρακτηριστικά κλπ μου λες. οκ κάπου στα ιδια βάση specs με κατανάλωση κάπου στο 0.5 lt πιο λίγο το pcx. αν είναι αδιάφορη η αίσθηση, η ποιότητα κύλισης, το πως στρίβει το πως φρενάρει το μηχανάκι τι άλλο παίζει ρόλο. Α ξέχασα τα ούτε 700 ευρώ διαφορά. ότι πληρώσεις παίρνεις τέλος νόμος .
Haldol Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, mp123 είπε αν είναι αδιάφορη η αίσθηση, η ποιότητα κύλισης, το πως στρίβει το πως φρενάρει το μηχανάκι τι άλλο παίζει ρόλο. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι πολύ υποκειμενικά. Σ' αρέσουν εσένα, δε θ' αρέσουν σε κάποιον άλλο. Γι' αυτό θέλουμε οπωσδήποτε και τα specs. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα scooter και όχι για κάτι πιο "διασκεδαστικό" - ή τέλος πάντων κάτι που μπορεί να 'χει κι άλλο ρόλο πέρα από την αστική μετακίνηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα