thanosga Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Ψάχνοντας εδώ και πολύ καιρό για τηλεόραση έπεσα σε αυτή την προσφορά που περιγράφω στον τίτλο και θέλω να την μοιραστώ μαζί σας, γιατί πραγματικά μέσα από εδώ έχω βοηθηθεί αρκετές φορές. Νομίζω ότι είναι η πιο δυνατή προσφορά του τελευταίου χρόνου για όποιον ψάχνει τηλεόραση Lg ή Samsung και θέλει και την 5ετή εγγύηση. Παράδειγμα τηλεόραση Lg oled c2 55άρα 1299-19%=1052 και - 10% πάει 950€ περίπου. Αν υπολογίσεις και την 5ετή εγγύηση που οι άλλοι την πουλάνε 140-150€ περίπου αντιλαμβάνεστε το όφελος της αγοράς. Προσοχή με χρεωστική κάρτα Eurobank είναι -5%. https://www.germanos.gr 1 1
greekfragma Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 η κανονική τιμή της C2 αυτή είναι πόσο μάλλον πλέον που εμφανίστηκε η C3 και η C2 πρέπει να ξεστοκαριστεί όπου ξέμεινε. δε θα πω όχι βέβαια στην 5ετή που περιέχεται στα 1050 ευρώ περίπου (δεν έχουν όλοι πιστωτική ή χρεωστική eurobank) γενικά είναι καλό deal αλλά δε ξέρω την απαξίωση λόγω έλευσης C3. από τη δικιά μου C2 πάντως που την έχω κάνα 6μηνο είμαι φουλ ευχαριστημένος και μιλάμε για τηλεορασάρα.
thanosga Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/c/12/television/m/30/LG/f/453891/OLED.html?keyphrase=c2+55&o=lg+oled+c2+55 Στο σκρουτζ ξεκινάει από 1194€ και στις άλλες προσφορές αφαιρείται μόνο ο φπα και πάει 1047€. Όσο για την C3 η τιμή της είναι απαγορευτική και μάλιστα ξεκινάει πιο ακριβά από το αντίστοιχο ξεκίνημα της C2. Εγώ προσωπικά την πήρα δώρο στη γυναίκα μου. Δεν μπορώ να περιμένω άλλον ένα χρόνο για να πετύχω συμφέρουσα τιμή. Άλλωστε η C3 διαφέρει από την C2 μόνο στον βελτιωμένο επεξεργαστή και στο λογισμικό. Όλα τ' άλλα είναι ίδια και κυρίως το πάνελ είναι ίδιο. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2023 από thanosga
Stavmitsos Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Πήρα την B2 77” στα 1780, με 10% επιστροφή. θα έπαιρνα και την εγγύηση, Σκρουτζ ξεκινάει 2199 αρα μιλάμε για συνολικό όφελος γύρω στα 900€. καλη προσφορά θεωρώ. 1
thanosga Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Εφόσον μας αντιγράφουν από τα γειτονικά site σίγουρα είναι δυνατή προσφορά.
M A T R I X Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 34 λεπτά πριν, Armoral είπε H 42 C2 βγαίνει έμμεσα στα 801 ευρώ. Δεν αξίζει. Τόσο βγαίνει και η 48αρα
Armoral Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, M A T R I X είπε Δεν αξίζει. Τόσο βγαίνει και η 48αρα Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Για γραφείο θα πάρεις 42άρα όχι 48άρα.
panos7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 44 λεπτά πριν, thanosga είπε Εφόσον μας αντιγράφουν από τα γειτονικά site σίγουρα είναι δυνατή προσφορά. Έχετε ξεφύγει μερικοί.
enlightened Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Όντως είναι πολύ δυνατή. Ουσιαστικά κάνει δώρο ΚΑΙ τον ΦΠΑ που έχουν όλες οι αλυσίδες, ΚΑΙ την 5ετή εγγύηση ΚΑΙ 10%. Η S95B από 1500 βγαίνει έμμεσα στα 1090 με πενταετή. Στα public/plaisio αντίστοιχα παίζει δώρο ο ΦΠΑ άρα βγαίνει 1210 η τηλεόραση +149 η πενταετής άρα 1360. Μιλάμε για τρελή διαφορά. 1
thanosga Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 19 λεπτά πριν, panos7 είπε Έχετε ξεφύγει μερικοί. Φίλε μου η πληροφορία στο διαδίκτυο τρέχει γρήγορα, και πολύ καλά κάνει, τα παιδιά εδώ όμως πρέπει να το γνωρίζουν αυτό γιατί αν έχουν σκοπό να αγοράσουν κυρίως τηλεοράσεις μεγάλων ιντσών όπου το στοκ είναι περιορισμένο θα πρέπει να βιαστούν, γιατί άλλο να το γνωρίζουν 300 κι άλλο 3000. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ.
panos7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, thanosga είπε Φίλε μου η πληροφορία στο διαδίκτυο τρέχει γρήγορα, και πολύ καλά κάνει, τα παιδιά εδώ όμως πρέπει να το γνωρίζουν αυτό γιατί αν έχουν σκοπό να αγοράσουν κυρίως τηλεοράσεις μεγάλων ιντσών όπου το στοκ είναι περιορισμένο θα πρέπει να βιαστούν, γιατί άλλο να το γνωρίζουν 300 κι άλλο 3000. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ. Χωρίς να θέλω το μέρος κάποιου η αντιγραφή είναι αμφίδρομη και έχει φανεί σε πολλές Άλλωστε είμαι πιο παλιός εδω. Δεν το είπα για να προσβληθείς. Επιπλέον το insomnia είναι πολύ πιο πάνω σε επισκεψιμοτητα. Ας μη βγούμε αλλο εκτός θέματος όμως. Πολύ καλή προσφορά πάντως. Κριμα που δεν έχει βάλει και άλλες τηλεοράσεις με το 19% πάντως. Έψαχνα κάτι σε android tv.
thanosga Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Όταν κάποιος είναι για χρόνια σε πολλά φόρουμ και μοιράζεται ό, τι γνωρίζει δεν μπορεί να σκέφτεται αλαζονικά. Για τηλεόραση τώρα κι εγώ android θα προτιμούσα, αλλά τελικά οποιοδήποτε λειτουργικό σε 2-3 χρόνια θα θεωρείται ξεπερασμένο. Οπότε διαλέγεις μια ποιοτική τηλεόραση και αν δεν σε ικανοποιεί το λειτουργικό της, το αλλάζεις με ένα εξωτερικό κουτί.
thanosga Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μόλις είδα ότι στην εφαρμογή του Γερμανού προστέθηκαν πόντοι που αντιστοιχούν σε κάποια ψιλά, επομένως μπορείτε πριν αγοράσετε να προσθέσετε την εφαρμογή στο κινητό σας.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Περα απο το οτι εχουν περιορισει την επιστροφη, εχουν περιορισει δραστικα και τους εν δυναμη πελατες που μπορουν να εχουν εστω το μικρο 10%, δινοντας τους το ακομα πιο μικρο 5% (χρεωστικες). Οι εχοντες πιστωτικη ειναι πολυ μικρο ποσοστο οσων εχουν χρεωστικη σε καθε τραπεζα. Κολπο μαρκετιν, γιατι πολλοι μπορει να ειναι "απροσεκτοι" μεσα απο μια διαφημιση πχ στην τιβι και δεν θα καταλαβουν οτι θα παρουν 5% αντι για 10. Θυμιζω οτι οι επιστροφες ειχαν ξεκινησει 30% , μετα πηγαν 20, πριν καπου 2-3 χρονια ειδαμε πρωτη φορα 15% τωρα φτασαμε δυστυχως στο 10 και στο 5%!!! Οσο περνουν τα τελευταια χρονια, προσφορες καλες ΔΕΝ υπαρχουν. "Καθε περυσι και καλυτερα". Και δεν ειναι φυσικα τυχαιο αυτο. Απο το τιποτα μπορει να πει καποιος οτι κατι ειναι και το 5%, ειναι κατι διαφορετικο ομως απο το να το θεωρησει καποιος λογο για αγορα. Μονο αν ηταν ηδη να αγορασει κατι θα σκεφτει "ας κερδισω λιγα ευρω", οκ. Το καλο στο συγκεκριμενο ειναι βεβαια το -ΦΠΑ ή -19%, το οποιο ομως δεν ειναι , ΗΤΑΝ μεχρι χθες 8-4-23, δεν το βλεπω στο κειμενο του TS ουτε σε κανενα αλλο σχολιο μεχρι τωρα σε ολο το τοπικ, αλλα το βλεπω στο site του μαγαζιου. Απο ο,τι (δεν) βλεπω στο site τελειωσε μαζι και το δωρο της εγγυησης. Προσοχη TS, λεει οτι πρεπει να πας μετα σε φυσικο καταστημα εντος 14 ημερων για να παρεις - ενεργοποιησεις την 5ετη που προλαβες. Μην παραληψεις και την χασεις. ΤΕΛΟΣ λοιπον, εληξε δυστυχως η προσφορα του θεματος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις