vadergr Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 SSD φοράει η nvme? Με 1x8gb έρχεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulhs007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Στις 6/5/2023 στις 3:58 ΜΜ, Sellout είπε μαλλον ολοι εσεις που μιλατε για πιστοτητες φωτεινοτητες και ολα τα συναφη ειστε επαγγελματιες και θα παρετε το παρον λαπτοπ στα 519 με τα μεταφορικα. Και για να μεταφρασω λιγο ακομη τα λεγομενα σας, επειδη αυτο ειναι gaming laptop της σειρας g στη φθηνη κατηγορια. Θελετε να παρετε με ενα 500αρικο workstation με τελεια πιστοτητα χρωματων και φωτεινοτητα επιπεδου oled απο ενα wva λαπτοπ. Ποσους τσαμπατζηδες να αντεξει αυτο το forum, ΠΟΣΟΥΣ; Ρε φίλε χαλάρωσε λιγάκι! Πόση τοξικότητα να αντέξει αυτό το forum επιτέλους, πόση? Ο άνθρωπος είπε ότι τον ενδιαφέρουν τα nits και το color spectrum αλλά προφανώς για να το συγκρίνει με ανάλογα μοντέλα σε αυτή την τιμή, δεν είπε κανένας ότι περιμένει Oled level performance με 500€. Ημαρτον... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellout Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Στις 7/5/2023 στις 10:50 ΜΜ, vadergr είπε SSD φοράει η nvme? Με 1x8gb έρχεται? nvme 4 + 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cdrov Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Στις 6/5/2023 στις 3:58 ΜΜ, Sellout είπε μαλλον ολοι εσεις που μιλατε για πιστοτητες φωτεινοτητες και ολα τα συναφη ειστε επαγγελματιες και θα παρετε το παρον λαπτοπ στα 519 με τα μεταφορικα. Και για να μεταφρασω λιγο ακομη τα λεγομενα σας, επειδη αυτο ειναι gaming laptop της σειρας g στη φθηνη κατηγορια. Θελετε να παρετε με ενα 500αρικο workstation με τελεια πιστοτητα χρωματων και φωτεινοτητα επιπεδου oled απο ενα wva λαπτοπ. Ποσους τσαμπατζηδες να αντεξει αυτο το forum, ΠΟΣΟΥΣ; Δηλαδή αυτός που θέλει να πάρει ότι καλύτερο σε οθόνη στα χρήματα που θέλει να διαθέσει είναι τσαμπατζής? Και υποθετικά μιλάμε λοιπόν για κάποιον επαγγελματία https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/270451-nb-asus-x1505za-oled-l511w-i5-1235-8-512 αυτό κοστίζει 628€ (χωρίς φπα - αρθρο 39α) και έχει και oled (που και πάλι εγώ με λιγότερα θα πήγαινα αλλού, έχεις δει πόσα laptop κυκλοφορούν με 100% srgb?) και windows. Tώρα για την κάρτα εγώ δεν τη χρειάζομαι και πιθανότατα και αυτός που θέλει την οθόνη. Από την άλλη είναι και αυτοί που έιτε δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά, είτε τους αρέσει να λένε έχω i7.... Επίσης για αυτούς που σχολιάζουν έχοντας αρνητική διάθεση, θα έλεγα ότι στο πλάισιο του διδακτορικού μου συμμετείχα σε κάποιες μελέτες βάσει των οποίων προέκυψε, χωρίς να είναι πάντα ο κανόνας βέβαια, ότι άνθρωποι καταπιεσμένοι, που ανήκουν σε μικρότερα ηλικιακά γκρούπ (δεκαετία του 90+) χωρίς κοινωνικά διέξοδα και με περιορισμένο πνευματικό ορίζοντα είναι αυτά που αντιδρούν με αρνητικά σχόλια σε δημοσιεύσεις άλλων. Πολλές φορές δε, αυτό συνοδέυεται από πλούτο ο οποίος δεν προέκυψε από τους ίδιους. Το φαινόμενο ενισχύεται χρονικά από την διάδοση των social media και μετά, ενώ ενισχύεται όταν δεν υπάρχει η αναμενόμενη επιτυχία στην πραγματική ζωή. Γιαυτό ως συμβουλή προτέινω να μην λαμβάνει προσωπικά και ιδίως σοβαρα κανείς οποιαδήποτε τέτοια αντίδραση. Άποψη μου πάντα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellout Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 οταν βρεις portable workstation με αρκετα καλη πιστοτητα χρωματων στα 500 ευρω ανεβασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα