kormos Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, Paraskevi890 είπε Δεν νομιζω να ειναι ψυχωτικο το να θες να φορτιζεις σωστα το κινητο, εχω ακουσει ατομα να λενε με φορτιστη 20w να κατεβαινει η υγεια της μπαταριας πολυ πιο γρηγορα απο οτι των 5w δεν ειναι οτι θα γλιτωσουμε κατι το φοβερο αλλα παιρνεις ενα ακριβο κινητο γιατι να μην συντηρεις την μπαταρια σε μια καλη κατασταση; Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οσο πιο πολλα watt τοσο πιο γρηγορη φορτιση αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι ο σωστος τροπος αυτος. Δεν ξερω ισως ειμαι και λαθος🙂 Όσα και να δίνεις είναι ένα κινητό τηλέφωνο... Κοίτα απλά να το απολαύσεις. Έχεις κάνει αναφορά για ποιο μοντέλο αναφερόμαστε; 10 λεπτά πριν, d_gkal είπε σε 2 χρόνια αλλαγή και όλα καλά. Καλώς ή καλως τα iPhone κρατάνε για πολλα χρόνια. Αν δεν είσαι μανιακός να αλλάζεις κάθε 1 με 2 χρόνια μια χαρά κρατεί 5 με 6 χρόνια η συσκευή..Σε αυτό το διάστημα αλλάζεις 1 2 φορές μπαταρία Πολύ ορθή η τοποθέτηση σου 😉
kormos Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, Paraskevi890 είπε Το μοντελο ειναι iPhone 14 ... μάλιστα! Η πρόταση μου γι αυτό το μοντέλο είναι ο παρακάτω συνδυασμός: https://www.istorm.gr/magsafe-charger.html https://www.istorm.gr/apple-20w-usb-c-power-adapter.html
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, kormos είπε ... μάλιστα! Η πρόταση μου γι αυτό το μοντέλο είναι ο παρακάτω συνδυασμός: https://www.istorm.gr/magsafe-charger.html https://www.istorm.gr/apple-20w-usb-c-power-adapter.html Οκ, ευχαριστω ...αυτους τους φορτιστες τους προτεινετε γενικα για ολη την σειρα iphone14;
kormos Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Paraskevi890 είπε Οκ, ευχαριστω ...αυτους τους φορτιστες τους προτεινετε γενικα για ολη την σειρα iphone14; Με αυτό τον τρόπο φορτίζω και το 14 Pro και το 12 Pro Max 🙃
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, kormos είπε Με αυτό τον τρόπο φορτίζω και το 14 Pro και το 12 Pro Max 🙃 Τελεια ευχαριστω
nikopoup Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Αν θες δες και φορτιστή τεχνολογίας Gan. Μακράν ανώτερη τεχνολογία από τους παλιούς σε θερμοκρασίες.
iMacius Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Είχα και γω την ίδια εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα και το ίδιο προϊόν. Αυτό που μου φάνηκε περίεργο στη συσκευασία ήταν και τα χαρτάκια που έχει μέσα τα οποία ήταν κακοεκτυπωμενα, πράγμα που όταν αγοράζεις πολλά χρόνια apple προϊόντα το καταλαβαίνεις. Το αποτέλεσμα ήταν ότι ούτε πίσω τον πήραν, ούτε χρηματα μου επέστρεψαν και έχασα 22€ κρατώντας έναν φορτιστή τον οποίο μετά από έλεγχο μου παν ότι είναι γνήσιος αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Δεν γνωρίζω από που προμηθεύεται τους φορτιστες ο Γερμανός. Πλέον παίρνω από istorm και μόνο ό,τι χρειαστώ για σιγουριά…
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 18 λεπτά πριν, nikopoup είπε Αν θες δες και φορτιστή τεχνολογίας Gan. Μακράν ανώτερη τεχνολογία από τους παλιούς σε θερμοκρασίες. Οκ ευχαριστω πολυ 4 λεπτά πριν, iMacius είπε Είχα και γω την ίδια εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα και το ίδιο προϊόν. Αυτό που μου φάνηκε περίεργο στη συσκευασία ήταν και τα χαρτάκια που έχει μέσα τα οποία ήταν κακοεκτυπωμενα, πράγμα που όταν αγοράζεις πολλά χρόνια apple προϊόντα το καταλαβαίνεις. Το αποτέλεσμα ήταν ότι ούτε πίσω τον πήραν, ούτε χρηματα μου επέστρεψαν και έχασα 22€ κρατώντας έναν φορτιστή τον οποίο μετά από έλεγχο μου παν ότι είναι γνήσιος αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Δεν γνωρίζω από που προμηθεύεται τους φορτιστες ο Γερμανός. Πλέον παίρνω από istorm και μόνο ό,τι χρειαστώ για σιγουριά… Ναι καταλαβα, και εγω σκεφτομαι τωρα αν το παω πισω αν θα βγαλω ακρη που πιστευω δεν θα βγαλω... Παντως και εμενα κατι δεν μου καθεται καλα πολυ κακοσχεδιασμενο για γνησιο τελος παντων αν την πατησα θα ξερω για την επομενη φορα, απλα διαλεξα αυτο σαν λυση γιατι κοντα μου καποιο istorm καταστημα δεν εχω και σε ενα αλλο με αυθεντικα προιοντα δεν ειναι διαθεσιμο των 5watt.
Axelq Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 14 ώρες πριν, Paraskevi890 είπε Τα 12 watt βοηθανε την υγεια της μπαταριας ή τα 5 watt ειναι καλυτερα; Δεν έχουν μεγάλη διαφορά στη διάρκεια φόρτισης απλώς ο 12W ήταν ο φορτιστής για το iPad οπότε είναι μεγαλύτερος σε μέγεθος και δε ζεσταίνεται σχεδόν καθόλου. Το 5W όσο το είχα ζεματούσε μετά από καμία ώρα. Μετά από σχεδόν 6 μήνες χρήση του 12W έχω ακόμα 100% υγεία μπαταρίας.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Axelq είπε Δεν έχουν μεγάλη διαφορά στη διάρκεια φόρτισης απλώς ο 12W ήταν ο φορτιστής για το iPad οπότε είναι μεγαλύτερος σε μέγεθος και δε ζεσταίνεται σχεδόν καθόλου. Το 5W όσο το είχα ζεματούσε μετά από καμία ώρα. Μετά από σχεδόν 6 μήνες χρήση του 12W έχω ακόμα 100% υγεία μπαταρίας. Τελεια ευχαριστω πολυ 🙂
Mp@mp1s Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Παλιά τους ζύγιζαν για να δουν το βάρος τους. Ένας γνήσιος έχει περίπου 26-27 γρμ βάρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα