Προς το περιεχόμενο

Apple φορτιστης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, lneam είπε

ο κωδικος 20273375 ειναι απο τον γερμανο

Επίσης τα καταστήματα του Γερμανού ειναι franchise, δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο να εισάγει και μόνο του 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Titanik είπε

Επίσης τα καταστήματα του Γερμανού ειναι franchise, δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο να εισάγει και μόνο του 

Ωραια αν ειναι ετσι πως το αποδεικνυεις;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Paraskevi890 είπε

Ωραια αν ειναι ετσι πως το αποδεικνυεις;

Δεν το αποδεικνύεις,  γιατί θεωρώ οτι δεν έχει s/n η απόδειξη άρα θα σου πει  το πήρες από αλλού και με κατηγορείς ψευδως για νσ μου κανεις ζημιά 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Titanik είπε

Δεν το αποδεικνύεις,  γιατί θεωρώ οτι δεν έχει s/n η απόδειξη άρα θα σου πει  το πήρες από αλλού και με κατηγορείς ψευδως για νσ μου κανεις ζημιά 

Εννοεις οτι δεν εχει το κουτι πανω σειριακο αριθμο; το USB μεσα εχει παντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκάθαρα είναι fake, να τους το επιστρέψεις 

Επεξ/σία από init0101
Δημοσ.

Ναι βρε παιδια αλλα πως θα το δικαιολογήσω αν παω εκει μπορει αυτοι να μου πουν οτι ειναι μια χαρα

Δημοσ.

Πριν κάτι μήνες πήρα 5W apple φορτιστή από μεγάλη αλυσίδα, έβαλα το κινητό να φορτίσει και μύριζε καμένο πλαστικό μετά από λίγες ώρες.

Μου το αντικαταστήσανε και ακριβώς το ίδιο έγινε και στον δεύτερο, τελικά ζήτησα τα χρήματα μου πίσω και παρήγγειλα έναν 12W από το Amazon.

*O 5W ως ο πιο παλιός φορτιστής έχει πάρα πολλές αντιγραφές και δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανένα κατάστημα.

Δημοσ.

Καταλαβα

10 λεπτά πριν, Axelq είπε

Πριν κάτι μήνες πήρα 5W apple φορτιστή από μεγάλη αλυσίδα, έβαλα το κινητό να φορτίσει και μύριζε καμένο πλαστικό μετά από λίγες ώρες.

Μου το αντικαταστήσανε και ακριβώς το ίδιο έγινε και στον δεύτερο, τελικά ζήτησα τα χρήματα μου πίσω και παρήγγειλα έναν 12W από το Amazon.

*O 5W ως ο πιο παλιός φορτιστής έχει πάρα πολλές αντιγραφές και δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανένα κατάστημα.

Καταλαβα αρα να κανω και εγω το ιδιο;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Paraskevi890 είπε

Καταλαβα

Καταλαβα αρα να κανω και εγω το ιδιο;

Εγώ έψαχνα μικρότερο από τον 20W φορτιστή επειδή ήθελα να κρατήσω την υγεία της μπαταρίας και δε με πειράζει ότι θέλει περισσότερη ώρα να φορτίσει.

Στην Ελλάδα έχω ακούσει από πολλούς παράπονα για τους φορτιστές της Apple, το έμαθα και από προσωπική εμπειρία.

Στο Amazon Ιταλίας από το επίσημο Apple Store έχει τον 12W στα 25€ τελική τιμή με μεταφορικά για Ελλάδα.

https://www.amazon.it/dp/B08D6YWDD1

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Axelq είπε

Εγώ έψαχνα μικρότερο από τον 20W φορτιστή επειδή ήθελα να κρατήσω την υγεία της μπαταρίας και δε με πειράζει ότι θέλει περισσότερη ώρα να φορτίσει.

Στην Ελλάδα έχω ακούσει από πολλούς παράπονα για τους φορτιστές της Apple, το έμαθα και από προσωπική εμπειρία.

Στο Amazon Ιταλίας από το επίσημο Apple Store έχει τον 12W στα 25€ τελική τιμή με μεταφορικά για Ελλάδα.

Ακριβως και εγω αυτο ηθελα να κανω, οκ ευχαριστω πολυυ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Axelq είπε

Τα 12 watt βοηθανε την υγεια της μπαταριας ή τα 5 watt ειναι καλυτερα;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Paraskevi890 είπε

Τα 12 watt βοηθανε την υγεια της μπαταριας ή τα 5 watt ειναι καλυτερα;

Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε όλοι πως αυτό το ψυχωτικό θέμα με την υγεία της μπαταρίας ότι θα πρέπει να σταματήσει!

Απολαύστε την συσκευή σας!!!

Η μπαταρία είναι ένα αναλώσιμο προϊόν.

Μφχ

• Like 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kormos είπε

Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε όλοι πως αυτό το ψυχωτικό θέμα με την υγεία της μπαταρίας ότι θα πρέπει να σταματήσει!

Μφχ

Δεν νομιζω να ειναι ψυχωτικο το να θες να φορτιζεις σωστα το κινητο, εχω ακουσει ατομα να λενε με φορτιστη 20w να κατεβαινει η υγεια της μπαταριας πολυ πιο γρηγορα απο οτι των 5w δεν ειναι οτι θα γλιτωσουμε κατι το φοβερο αλλα παιρνεις ενα ακριβο κινητο γιατι να μην συντηρεις την μπαταρια σε μια καλη κατασταση;

Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οσο πιο πολλα watt τοσο πιο γρηγορη φορτιση αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι ο σωστος τροπος αυτος. Δεν ξερω ισως ειμαι και λαθος🙂

Δημοσ.
27 minutes ago, kormos said:

Μφχ

σε 2 χρόνια αλλαγή και όλα καλά. 

Καλώς ή καλως τα iPhone κρατάνε για πολλα χρόνια. Αν δεν είσαι μανιακός να αλλάζεις κάθε 1 με 2 χρόνια μια χαρά κρατεί 5 με 6 χρόνια η συσκευή..Σε αυτό το διάστημα αλλάζεις 1 2 φορές μπαταρία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...