Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Αγόρασα ένα φορτιστή των 5watt από πολύ γνωστό κατάστημα, έχω παρατηρήσει όμως λεπτομέρειες οι οποίες με κάνουν να πιστεύω ότι είναι fake. Το σημείο που έχω βγάλει και φωτογραφία φαίνεται πολύ κακοσχεδιασμένο σε σχέση με ένα άλλο φορτιστή που σύγκρινα.
kormos Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Paraskevi890 είπε Αγόρασα ένα φορτιστή των 5watt από πολύ γνωστό κατάστημα, έχω παρατηρήσει όμως λεπτομέρειες οι οποίες με κάνουν να πιστεύω ότι είναι fake. Το σημείο που έχω βγάλει και φωτογραφία φαίνεται πολύ κακοσχεδιασμένο σε σχέση με ένα άλλο φορτιστή που σύγκρινα. Την αρχική συσκευασία την έχεις; Αν δεν είναι από γνωστές Ελληνικές αλυσίδες όπου είναι πιστοποιημένες ως μεταπωλητές τότε δεν αποκλείεται.... Αν και ο χρωματισμός που κοιτάζω μοιάζει με......
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Τα εχω ολα, ειναι απο πολυ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρια, επιτηδες αγορασα απο εκει γιατι εχω δει τι γινεται με τους ψευτικους φορτιστες ... δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει. 6 λεπτά πριν, kormos είπε Την αρχική συσκευασία την έχεις; Αν δεν είναι από γνωστές Ελληνικές αλυσίδες όπου είναι πιστοποιημένες ως μεταπωλητές τότε δεν αποκλείεται.... Αν και ο χρωματισμός που κοιτάζω μοιάζει με...... Τα εχω ολα, ειναι απο πολυ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρια, επιτηδες αγορασα απο εκει γιατι εχω δει τι γινεται με τους ψευτικους φορτιστες ... δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει.
kormos Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, Paraskevi890 είπε Τα εχω ολα, ειναι απο πολυ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρια, επιτηδες αγορασα απο εκει γιατι εχω δει τι γινεται με τους ψευτικους φορτιστες ... δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει. Τα εχω ολα, ειναι απο πολυ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρια, επιτηδες αγορασα απο εκει γιατι εχω δει τι γινεται με τους ψευτικους φορτιστες ... δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει. Αν μπορείς βάλε μια φωτογραφία από τη συσκευασία...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, kormos είπε Αν μπορείς βάλε μια φωτογραφία από τη συσκευασία... Οκ, μολις παω σπιτι θα σου απαντησω με φωτογραφιες, γιατι τωρα ειμαι δουλεια.
kormos Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δες και την παραπάνω ανάρτηση που δείχνει τις διαφορές της συσκευασίας...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, kormos είπε Δες και την παραπάνω ανάρτηση που δείχνει τις διαφορές της συσκευασίας... Το ειδα και εγω αυτο αλλα δεν μπορω να συγκρινω γιατι ο δικος μου φορτιστης ειναι των 5wat.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, kormos είπε Αν μπορείς βάλε μια φωτογραφία από τη συσκευασία... 🤔 Επεξ/σία 8 Απριλίου 2023 από Paraskevi890
kormos Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 https://apple.stackexchange.com/questions/243541/how-to-differentiate-original-and-fake-apple-5w-usb-eu-power-adapter-a1400-md8 Κάτι δεν μ αρέσει (απορία, γνωστή αλυσίδα και βάζει τέτοια αυτοκόλλητα πάνω με την τιμή? Θυμάμαι αυτά τα έβαζε ο κυρ Θανάσης στο παντοπωλείο που είχε...) Για την διαφορά τιμής που το βλέπω, θα έπαιρνα από επίσημο πάντως... https://i-system.gr/el/apple-5w-usb-power-adapter.html 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, kormos είπε https://apple.stackexchange.com/questions/243541/how-to-differentiate-original-and-fake-apple-5w-usb-eu-power-adapter-a1400-md8 Κάτι δεν μ αρέσει (απορία, γνωστή αλυσίδα και βάζει τέτοια αυτοκόλλητα πάνω με την τιμή? Θυμάμαι αυτά τα έβαζε ο κυρ Θανάσης στο παντοπωλείο που είχε...) Για την διαφορά τιμής που το βλέπω, θα έπαιρνα από επίσημο πάντως... https://i-system.gr/el/apple-5w-usb-power-adapter.html Και εμενα κατι δεν μου κολλαει, Απο επισημο που δηλαδη; Απο εκει που το πηρα ειναι ηδη επίσημος μεταπωλητής. Και αν παω και τους πω οτι δεν ειναι αυθεντικος δεν νομιζω να βρω ακρη.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Εγω στην περιπτωση που δεν ειναι ο αυθεντικος πως μπορω να το αποδειξω;
lneam Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Paraskevi890 είπε Εγω στην περιπτωση που δεν ειναι ο αυθεντικος πως μπορω να το αποδειξω; 1. λογο της φιρμας της αλυσιδας του καταστηματος, ειναι κατι παρα παρα παρα πολυ απιθανο. Το ρισκο ειναι τεραστιο. 2. παρε την συσκευασια και τον φορτιστη και αφου αφαιρεσεις την τιμη με τον κωδικο, πηγαινε σε ενα authorized apple center και θα σου απαντησουν
kormos Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, Paraskevi890 είπε Και εμενα κατι δεν μου κολλαει, Απο επισημο που δηλαδη; Απο εκει που το πηρα ειναι ηδη επίσημος μεταπωλητής. Και αν παω και τους πω οτι δεν ειναι αυθεντικος δεν νομιζω να βρω ακρη. Δεν θυμάμαι αν έχω κιόλας κάποιον με 5w για να το βλέπαμε πιο έγκυρα... 7 ώρες πριν, lneam είπε για τιμη 5€, μονο τοτε θα το αγοραζα 🤪 7 ώρες πριν, Paraskevi890 είπε Εγω στην περιπτωση που δεν ειναι ο αυθεντικος πως μπορω να το αποδειξω; Αν έχεις πλησίον κάποιο επίσημο Service, δες το παρακάτω μήνυμα. Είναι η ιδανικότερη λύση. 5 ώρες πριν, lneam είπε 1. λογο της φιρμας της αλυσιδας του καταστηματος, ειναι κατι παρα παρα παρα πολυ απιθανο. Το ρισκο ειναι τεραστιο. 2. παρε την συσκευασια και τον φορτιστη και αφου αφαιρεσεις την τιμη με τον κωδικο, πηγαινε σε ενα authorized apple center και θα σου απαντησουν @Paraskevi890 Πέρα των άλλων. Σου παρουσιάζει κάτι ο συγκεκριμένος αντάπτορας ή από θέμα αισθητικής και μόνο; Μφχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα