mphxths Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα αδελφια , τα πραγματα εχουν ως εξης. - Αυτη την στιγμη ειμαι σε καρτοσυμβολαιο στην vodafone. Εχω 1000' προς ολους / 100 sms / 1gb και πληρωνω περιπου 9.80 ευρω/μηνα. - Ο λογαριασμος εκδιδεται καθε 15 του μηνος. - Η δεσμευση τελειωνει 20/4. Δυστυχως πρεπει να μπω στην διαδικασια να αλλαξω εταιρια , μιας και εδω που μενω (Ιλιον/Αττικη) η καλυψη ειναι σχεδον μηδενικη. Στο σπιτι μου και σε ακτινα 600-700 μετρα εχω σχεδον μηδεν σημα. Παραπερα εχω σημα καμπανα. Αλλα μιας και ειμαι αντικοινωνικος και σπανια κινουμαι παραπερα , η ελλειψη καλυψης αποτελει προβλημα. Χωρις voice over wifi εντος σπιτιου δεν γινεται δουλεια. Αν βγω εξω απο το σπιτι και εκτος εμβελειας (προφανως) του wifi μου , δεν μπορω να κανω τιποτα. Και εδω ερχονται τα ερωτηματα ... 1. Οι παροχες του καρτοσυμβολαιου μου ειναι υπεραρκετες για τις αναγκες μου. Που παω λοιπον ? α) Nova ? To unlimited +2gb με υπερκαλυπτει και βγαινει στα 13 ευρω/μηνα (μιας και ειμαι ηδη πελατης nova στο σταθερο). Aξιζει κατι στο free2go ? b) Cosmote ? Εχει ανταγωνιστικα πακετα ή ειναι ολα ακριβοτερα ? Και οι δυο εταιριες εχουν ικανοποιητικο σημα στην περιοχη μου. 2. Ποτε κανω την κινηση της φορητοτητας ? Μετα τις 15 που εκδιδεται ο λογαριασμος ή μετα τις 20 που ληγει το συμβολαιο ? Αν ειναι για τις 20+ , οι 5 μερες που περασαν θα χρεωθουν απο την vodafone με καποιον τροπο ? 3. Η κινηση μπορει να γινει και ονλαιν ? Κατι τετοιο εχω καταλαβει. Αν παει καποιος στο σαιτ της nova και παει σε καποιο πακετο και πατησει "Αποκτησε το" , ξεκιναει η ολη φαση.. υποθετω οτι θα ζητησει σκαναρισμενα δικαιολογητικα και τα σχετικα και θα στειλουν σιμ με ταχυδρομειο ? Εχει κανει καποιος αναλογη διαδικασια ? Ειναι σιγουρη ή θα γινει μαλακια ? Ευχαριστω για τον χρονο σας... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2023 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Στις 7/4/2023 στις 7:08 ΜΜ, mphxths είπε Cosmote ? Εχει ανταγωνιστικα πακετα ή ειναι ολα ακριβοτερα ? Άμα θέλεις καρτοκινητό προτείνω το Frog-Cosmote. Έχει καλές τιμές με πολλά GBs (Δεν ξέρω αν θέλεις πιο πολύ ομιλία ή GB) Ως παράδειγμα έχει το οικονομικό πακέτο National Combo με 8,90€ και δίνει 10GB internet + 200 λεπτά προς όλους + 400 προς Frog για 30 μέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, oumtt είπε Άμα θέλεις καρτοκινητό προτείνω το Frog-Cosmote. Έχει καλές τιμές με πολλά GBs (Δεν ξέρω αν θέλεις πιο πολύ ομιλία ή GB) Ως παράδειγμα έχει το οικονομικό πακέτο National Combo με 8,90€ και δίνει 10GB internet + 200 λεπτά προς όλους + 400 προς Frog για 30 μέρες. Κοιτα , καποτε ημουν σε κατασταση "καρτοκινητου". Εβαζα λεφτα οταν χρειαζομουν data ή ομιλια. Αλλα καπου κατανταει μια ή αλλη. Δηλαδη τι να πληρωνεις χ ευρω στανταρ καθε μηνα τι να τα βαζεις σε καρτα. Και επειδη πλεον στην εποχη μας , αμα συμβει κατι εκτακτο , ειναι μαλακια να ψαχνεις εκεινη την στιγμη να βαζεις λεφτα για να παρεις ενα τηλεφωνο ή να χεις data να δεις στον χαρτη κατι , τεινω περισσοτερο σε (καρτο)συμβολαιο. Πιστευω ενα ποσο εως 15 ευρω μπορω να τα δινω τον μηνα και να εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι οποιαδηποτε στιγμη θελησω θα εχω λεπτα ομιλιας ή/και data αν τα χρειαστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, mphxths είπε Κοιτα , καποτε ημουν σε κατασταση "καρτοκινητου". Εβαζα λεφτα οταν χρειαζομουν data ή ομιλια. Αλλα καπου κατανταει μια ή αλλη. Δηλαδη τι να πληρωνεις χ ευρω στανταρ καθε μηνα τι να τα βαζεις σε καρτα. Και επειδη πλεον στην εποχη μας , αμα συμβει κατι εκτακτο , ειναι μαλακια να ψαχνεις εκεινη την στιγμη να βαζεις λεφτα για να παρεις ενα τηλεφωνο ή να χεις data να δεις στον χαρτη κατι , τεινω περισσοτερο σε (καρτο)συμβολαιο. Πιστευω ενα ποσο εως 15 ευρω μπορω να τα δινω τον μηνα και να εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι οποιαδηποτε στιγμη θελησω θα εχω λεπτα ομιλιας ή/και data αν τα χρειαστω. Με την ίδια λογική γιατί δεν πάς σε καρτοκινητό και απλά να βάλεις αυτόματη ανανέσωση/ενεργοποίηση μέσω εφαρμογής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 18 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Με την ίδια λογική γιατί δεν πάς σε καρτοκινητό και απλά να βάλεις αυτόματη ανανέσωση/ενεργοποίηση μέσω εφαρμογής; Yπαρχει καποιο πακετο σε Nova/Wind (free2go υποθετω?) ή Cosmote , που να δινει κατι αναλογο του "unlimited +2gb" του nova καρτοσυμβολαιου ? Δεν θελω να μπλεκω με πακετα που πρεπει να βαλω και εξτρα πακετα μετα ή κατι shakes και μαλακιες που ειχα καποτε στο cu. Να ξερω οτι καθε μηνα θα βαζω Χ ευρω στο Υ πακετο που εχει τις "παροχες" που με καλυπτουν ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, mphxths είπε Yπαρχει καποιο πακετο σε Nova/Wind (free2go υποθετω?) ή Cosmote , που να δινει κατι αναλογο του "unlimited +2gb" του nova καρτοσυμβολαιου ? Δεν θελω να μπλεκω με πακετα που πρεπει να βαλω και εξτρα πακετα μετα ή κατι shakes και μαλακιες που ειχα καποτε στο cu. Να ξερω οτι καθε μηνα θα βαζω Χ ευρω στο Υ πακετο που εχει τις "παροχες" που με καλυπτουν ... Whats up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Whats up Ενδιαφερον , μπαινει στα υποψη. Απλα να σημειωσω εδω , οτι για να "αγοραζω" αυτο το πακετο καθε μηνα , πρεπει να βαζω 15 ευρω μιας και οπως λεει το σαιτ , μειον τους φορους θα μενουν 13.63 ευρω και αρα θα βγαινουν τα κουκια για το πακετο αυτο. Αρα για να κανουμε μια σουμα : 1. nova/wind "unlimited + 2gb" (συμβολαιο) ---> απεριοριστα λεπτα ομιλιας , απεριοριστα sms , 2gb = 13ευρω/μηνα. 2. cosmote whatup "πακετο unlimited calls" (καρτοκινητο) ---> απεριοριστα λεπτα ομιλιας , 600 sms , 2.5gb ( +15.5gb , + 100' / 3 μηνες) , +3gb (bonus οnline ανανεωσης) = 15ευρω/μηνα. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2023 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, mphxths είπε πρεπει να βαζω 15 ευρω μιας και οπως λεει το σαιτ , μειον τους φορους θα μενουν 13.63 ευρω Εκεί έχεις δίκιο, τα υπολογίζω πάντα λανθασμένα χωρίς τον φόρο κινητής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από Titos301 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα