Πέτρος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 7 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Με μπέρδεψες εδώ λίγο, τι εννοείς; Η σύζυγος McGregor. 1
Dreamstorm Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Καλημέρα, Μην είστε τόσο αυστηροί κριτές! Οι σεναριακές ευκολίες είναι καλοδεχούμενες αρκεί να μην ξεπερνάνε τα όρια της υπερβολής ή της χαζομάρας. Star Wars βλέπουμε, αν θέλαμε απόλυτο ρεαλισμό τότε θα παρακολουθούσαμε docu με αναπαραστάσεις μαχών του Β παγκόσμιου ή αν θέλαμε απόλυτο science θα παρακολουθούσαμε διάλεξη του Penrose. Πέρα από τα προφανή κριτήρια που πρέπει να κρίνεται κάθε σειρά/ταινία (σενάριο, σκηνικά, ερμηνείες, παραγωγή, μουσική κ.τ.λ.) πρέπει να κοιτάμε τον σεβασμό στο Lore και το κατά πόσο εξυπηρετείται η ατζέντα της προπαγάνδας που προωθεί κάθε studio (πείτε την woke, πείτε την οτιδήποτε). Για τους άνωθεν λόγους τα Andor, Rogue One και Mando ξεχώρισαν και η τελευταία τριλογία πάτωσε. Η σειρά βλέποντας και το τρίτο επεισόδιο δεν είναι Andor αλλά δεν είναι και Kenobi. Κινείται κάπου ανάμεσα. Η Dawson το απολαμβάνει, νομίζω είχε δηλώσει ότι ήθελε πολύ το ρόλο. Με ανησυχεί που η Ahsoka είναι ξεκάθαρα overpowered, για αυτό άλλωστε φαίνεται ότι έγινε introduced o Baylan.
gdriver Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Στις 29/8/2023 στις 9:45 ΠΜ, Dantε είπε Παντως αυτο το Clone Wars διαβαζα διθυραμβους και το ξεκινησα και δεν αντεξα να βγαλω τη πρωτη σεζον. Οσα επεισοδια ειχα δει ,ηταν φαση Σκουμπι Ντου με τον Luke να παταει μπανανοφλουδες την ωρα που πηγαινε να πιασει το κακο. Και στο επομενο ξανα μανα το ιδιο. Άντεξες μία ολόκληρη σεζόν; Είσαι ήρωας! Δεν άντεξα να ολοκληρώσω κανένα από τα επεισόδια του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 King of Partypoopers. 😛 Spoiler 1
Πέτρος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, Thresh είπε King of Partypoopers. 😛 Απόκρυψη περιεχομένων Ναι, αλλά για να του απαυτώσω κι εγώ το πάρτι, τα LS δεν κόβουν/διαπερνούν όλα τα υλικά στο SW universe... 2
coffeex Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, Thresh said: King of Partypoopers. 😛 Reveal hidden contents
johny f Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μπλαζε,αψυχο,χωρις καμμια ποικιλια σε προσωπα και χαρακτηρες και το 3ο,με 5 στα 30 λεπτα να παν' να πουν κατι και αν δηλαδη,προμηνυει αλλη μια φλομπα για το μαγαζι της κυρα Kennedy.
Πέτρος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Thresh είπε King of Partypoopers. 😛 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου On a completely unrelated subject... https://9gag.com/gag/aeQyjQp?utm_source=copy_link&utm_medium=post_share 1
Gogotsa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδες αξιζει καθολου? Εχω δει μονο mando & boba. Οτιδηποτε αλλο του ειδους το ειχα σταματησει στο πρωτο επεισοδιο. Τι λετε ειναι για μενα με αυτα που ανεφερα?
Dantε Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, Gogotsa είπε Παιδες αξιζει καθολου? Εχω δει μονο mando & boba. Οτιδηποτε αλλο του ειδους το ειχα σταματησει στο πρωτο επεισοδιο. Τι λετε ειναι για μενα με αυτα που ανεφερα? Αφου δεν ειδες τα αλλα , δε θα δεις ουτε αυτο. Ολα στο ιδιο μοτιβο ειναι ,κακα τα ψεμματα. Βλεπονται, τα visuals ειναι φοβερα , αλλα σεναριακα βασικα πραγματα. Συν το wokeness της Disney. 3 1
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αναλογως ποσο μεθυσμενος εισαι ισως βλεπεται . Και παλi δε μου αρεσει η αποτετοια πως την ειπαμε ; Τραγικο μετα το Mandalorian να βγαζουν αυτο που ειδατε τα φοβερά visuals -εγω ειδα μονο φοβερό wokeness και σα να μισουνε το source material γενικα Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2023 από Mhlogiatros 2 1
Πέτρος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε σα να μισουνε το source material γενικα Σα να μισούν το source material...? Σα να...?
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Eγω εχω απορια απο τι θα παει ο char του Ray Stevenson - αφου τα φωτοσπαθα δε σκοτωνουν ... Μαλλον απο boredom ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα