GeG Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Καλησπέρα, ένα θέμα που προέκυψε με την μπαταρία είναι ότι όταν βγει από το ρευμα δεν κρατάει ουτε δευτερο, ο υπολογιστής σβήνει κατευθείαν, από την εφαρμογή της Lenovo vantage δείχνει ότι όλα καλά με την μπαταρία αλλά και με καλώδιο ποτε δεν φουλάρει η μπαταρία, μένει κάπου στα 85%, σκέφτηκα μην αποσυνδέθηκε αλλά άνοιξα και είδα ότι είναι εντάξει το βυσμα. Έχει τύχει σε κάποιον; είναι σε εγγυηση για κανα δυο μήνες ακόμα αλλά από την σελίδα της Lenovo μου βγάζει να το παω για επισκευή σε μια αντιπροσωπεία στον Ταύρο που τα σχόλια είναι βασικός λόγος για να μην το παω. Όλοι λένε ότι το παρέλαβαν σε χειρότερη κατάσταση από ότι όταν το πήγαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xakerofxanthi Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Καλησπέρα. Θα μπορούσα παρακαλώ να μάθω μοντέλο laptop για να ψάξω μήπως υπάρχει κάτι αλλού ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, xakerofxanthi είπε Καλησπέρα. Θα μπορούσα παρακαλώ να μάθω μοντέλο laptop για να ψάξω μήπως υπάρχει κάτι αλλού ?? το λαπτοπ ειναι αυτο https://www.skroutz.gr/s/25385289/Lenovo-IdeaPad-Gaming-3-15ARH05-15-6-IPS-FHD-Ryzen-5-4600H-8GB-256GB-SSD-GeForce-GTX-1650-W10-Home-GR-Keyboard.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xakerofxanthi Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Οκ γυρνάω σπίτι από δουλειά και κοιτάω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xakerofxanthi Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Λοιπον εχω καποια ισως καλα(μαλλον), καποια κακα και καποια πολυ κακα νεα. Καλα νεα (μαλλον): Ισως ειναι προβλημα με το ΒΙΟS. Καποιοι καναν update το BIOS αλλα αυτο ηταν πιο πολυ γιατι αδειαζε πολυ γρηγορα οχι οτι εσβηνε κατευθειαν. Καλητερα μην το κανεις αν δεν ξερεις και αφου δεν κρατα και η μπαταρια αν κανει καμια διακοπη παει Laptop. Κακα νεα: Θελεις καινουρια μπαταρια (για νεο μας το λες 😅😅😅 συγνωμη). Αυτη απλα δεν κραταει πλεον ταση και το Laptop διχνει λαθος. Πολυ κακα νεα (θεωρια μου τωρα): Θελεις καινουρια μπαταρια ΑΛΛΑ παρατηρησε το κατω μερος του Laptop στο σημιο της μπαταριας αν ειναι ευκολο και την ιδια την μπαταρια αν εκανε κοιλια. Αν ναι τοτε η μπαταρια να αλαχτει ΑΜΕΣΑ. Ζητω συγνωμη αν δεν ηταν αυτο που περιμενες 😔😔😔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 εδω https://pcsupport.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/gaming-series/ideapad-gaming-3-15arh05/troubleshoot τα τεστ νομίζω πως εξουσιοδοτημένο service είναι κ η infoquest, πάρε κ ρώτα επίσης την e-lenovo ή πήγαινε στο mall που πρόσφατα άνοιξε Lenovo point 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, xakerofxanthi είπε Λοιπον εχω καποια ισως καλα(μαλλον), καποια κακα και καποια πολυ κακα νεα. Καλα νεα (μαλλον): Ισως ειναι προβλημα με το ΒΙΟS. Καποιοι καναν update το BIOS αλλα αυτο ηταν πιο πολυ γιατι αδειαζε πολυ γρηγορα οχι οτι εσβηνε κατευθειαν. Καλητερα μην το κανεις αν δεν ξερεις και αφου δεν κρατα και η μπαταρια αν κανει καμια διακοπη παει Laptop. Κακα νεα: Θελεις καινουρια μπαταρια (για νεο μας το λες 😅😅😅 συγνωμη). Αυτη απλα δεν κραταει πλεον ταση και το Laptop διχνει λαθος. Πολυ κακα νεα (θεωρια μου τωρα): Θελεις καινουρια μπαταρια ΑΛΛΑ παρατηρησε το κατω μερος του Laptop στο σημιο της μπαταριας αν ειναι ευκολο και την ιδια την μπαταρια αν εκανε κοιλια. Αν ναι τοτε η μπαταρια να αλαχτει ΑΜΕΣΑ. Ζητω συγνωμη αν δεν ηταν αυτο που περιμενες 😔😔😔 δοκιμασα το bios update αλλα τιποτα, η μπαταρια επειδη το ανοιξα το λαπτοπ δεν ειναι φουσκωμενη Εμενα μου κανει εντυπωση οτι δεν κραταει ουτε ενα λεπτο , σαν να εχει καψει καποιο στοιχειο η μπαταρια μου φαινεται αλλα γιατι το lenovo vantage που την δειχνει οτι ειναι υγιης ; σαπια εφαρμογη ; πολυ πιθανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xakerofxanthi Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Μάλιστα,τότε μόνο ελαττωματική μπαταριά. Έχεις εγγύηση ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα