Προς το περιεχόμενο

Επιλογή παροχου με τραγικές ταχύτητες στην περιοχή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά στην περιοχή που μένω μετά από ερώτηση σε nova και vodaphone υποστηρίζουνε μέχρι 24 adsl  (εκανα αιτηση nova και καλα για 50αρα και δε προχωρησε ποτε),ο ΟΤΕ στο site μέσω της φόρμας όπως και ο υπάλληλος που μίλησα δηλώνει ότι ούτε αυτός ξέρει αν υποστηρίζει κάτι παραπάνω από 24αρα . Έτσι προσπάθησα να βρω λύση με κάρτα 4G/5G όπου και εκεί απέτυχα με πολυ χαμηλές ταχύτητες.  Οι υπόλοιπες εταιρίες Hcn Inalan κτλ ακόμα δεν καλύπτουν την περιοχή μου Πευκα Θεσσαλονίκης. Τι προτείνετε παιδιά να κάνω έστω και σαν προσωρινή 24αρα; ποια εταιρία πχ σε αφήνει να έχεις δικό σου Ρούτερακι η πχ στην 24αρα δίνει έστω μια ελάχιστη ταχύτητα . Αν έχετε να προτείνετε άλλες λύσεις θα χαρώ να τις ακούσω ειλικρινά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα, ο συγχρονισμός λογικά θα είναι ο ίδιος μιας που από το Α/Κ ως το πριζάκι σου θα είναι δίκτυο ΟΤΕ. Το μόνο που θα αλλάξει είναι ποια καμπίνα στο Α/Κ θα μπεις και το router στο σπίτι.
Σε adsl αν δεν σε νοιάζει η τηλεφωνία, βάζεις όποιο router θες. Αν είναι voip η γραμμή και σε νοιάζει η τηλεφωνία βάζεις αυτό που σου δίνει ο πάροχος. Για μένα ακόμα και αν έχεις καλό router πάρε και το δωρεάν του παρόχου για να έχεις backup σε περίπτωση βλάβης.

Για μένα δες ποια σου κάνει την καλύτερη τιμή και δίνει τις πιο πολλές υπηρεσίες.
Υ.Γ. η nova αν δεν κάνω λάθος δεν δίνει credentials για να βάλεις δικό σου router ή θα πρέπει να παλέψεις πολύ για να βγάλεις άκρη (εγώ ευτυχώς είχα βγάλει από το 2016 και παίζουν ακόμα, αυτό που λένε ότι κωδικός είναι το σταθερό σε μένα δεν παίζει).
vodafone & OTE τα δίνουν

• Thanks 1

Ευχαριστώ για την απάντηση . Τώρα είμαι στην εταιρική της Vodaphone HRS και σκέφτομαι γιατί δεν έχω ακόμα συμβόλαιο να δοκιμάσω σε κάποια άλλη . Λογικά η επιλογή ης vodaphone. Δε θα αλλάξει κάτι.. Απο αυτά που βλέπω όλοι έχουν ιδιες τιμές με εξαίρεση τον ΟΤΕ που βαράει λίγο πιο πάνω

όπου και να πάς αν η περιοχή έχει απαρχαιωμένο δίκτυο το ίδιο θα πιάνεις εκτός αν θες να αγοράσεις starlink δορυφορική εγκατάσταση και μηνιαίο πάγιο που δεν είναι και λίγο.

Από την Nova συγκεκριμένα μου είπαν δεν έχουν θύρες για 50αρα γιαυτό δεν έγινε η ολοκλήρωση της αίτησης.  STARLINK? 400ευρω εξοπλισμός διαβάζω κ 60 ο μήνας,εμειςψθα του αγοράσουμε τον καινούργιο του Πύραυλο; 😶‍🌫️

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Dimcreed88 είπε

Από την Nova συγκεκριμένα μου είπαν δεν έχουν θύρες για 50αρα γιαυτό δεν έγινε η ολοκλήρωση της αίτησης.  STARLINK? 400ευρω εξοπλισμός διαβάζω κ 60 ο μήνας,εμειςψθα του αγοράσουμε τον καινούργιο του Πύραυλο; 😶‍🌫️

Θα λες είχα και εγώ συμετοχή στον καινούργιο πύραυλο, κάτι είναι και αυτό.

Επεξ/σία από ICE-T

Στις 7/4/2023 στις 11:57 ΠΜ, Dimcreed88 είπε

Καλημέρα παιδιά στην περιοχή που μένω μετά από ερώτηση σε nova και vodaphone υποστηρίζουνε μέχρι 24 adsl  (εκανα αιτηση nova και καλα για 50αρα και δε προχωρησε ποτε),ο ΟΤΕ στο site μέσω της φόρμας όπως και ο υπάλληλος που μίλησα δηλώνει ότι ούτε αυτός ξέρει αν υποστηρίζει κάτι παραπάνω από 24αρα . Έτσι προσπάθησα να βρω λύση με κάρτα 4G/5G όπου και εκεί απέτυχα με πολυ χαμηλές ταχύτητες.  Οι υπόλοιπες εταιρίες Hcn Inalan κτλ ακόμα δεν καλύπτουν την περιοχή μου Πευκα Θεσσαλονίκης. Τι προτείνετε παιδιά να κάνω έστω και σαν προσωρινή 24αρα; ποια εταιρία πχ σε αφήνει να έχεις δικό σου Ρούτερακι η πχ στην 24αρα δίνει έστω μια ελάχιστη ταχύτητα . Αν έχετε να προτείνετε άλλες λύσεις θα χαρώ να τις ακούσω ειλικρινά. 

Γνώμη μου σε τέτοια περίπτωση πας ΟΤΕ… είναι ο μόνος που έχει σωστή κάλυψη σε σταθερή και κινητή. Εγώ σε χωριό της Ημαθίας που είναι ανάμεσα Βέροια και Θεσσαλονίκη είχα θέμα με το Upload. Πήρα τηλέφωνο Παρασκευή για αλλαγή εξοπλισμού ,συνεχίστηκαν τα προβλήματα μέχρι Κυριακή. Δευτέρα έστειλαν τεχνικό και βρήκε θέμα στο απερχόμενο που έρχεται στο σπίτι. Φυσικά έλεγξε την καλωδίωση σου να περιορίσεις ότι απώλειες υπάρχουν,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το καλώδιο που έρχεται έξω από το σπίτι είναι τέλειο. Απλά επειδή το δίκτυο του χαλκού είναι ΟΤΕ, είναι 100% σίγουρο ότι αν πετύχεις τους κατάλληλους ανθρώπους στην εξυπηρέτηση να βρείτε λύση στο θέμα σου και να βελτιώσεις την σύνδεση σου.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...