Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τη βοήθειά σας παιδιά! Έχω ένα gmail στο οποίο έχω βάλει ετικέτες για κάποια mail και συνημμένα docs. Επίσης έχω προφανώς και τα contacts μου σ αυτό το gmail. Θα ήθελα να κάνω ένα backup mail , στο οποίο 1. Nα "κουμπώσουν" κατευθείαν (σαν mirror που λένε) οι ετικέτες/ ομαδοποιήσεις που έχω στο κανονικό email. 2. Οτιδήποτε στέλνω ή δέχομαι από το κανονικό email να φαίνεται αυτόματα και στο backup email. Πώς προχωράω για τη δημιουργία backup email; Με outlook ή ή ένα δεύτερο gmail; Και πώς; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! Επεξ/σία 7 Απριλίου 2023 από Kappa2025
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δεν νομίζω να γίνεται κατι τέτοιο, εκτος αν φτιαξεις το δευτερο gmail οπως το πρωτο και κανεις προώθηση του πρωτου μαιλ στο δεύτερο
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν νομίζω να γίνεται κατι τέτοιο, εκτος αν φτιαξεις το δευτερο gmail οπως το πρωτο και κανεις προώθηση του πρωτου μαιλ στο δεύτερο Κατάλαβα, ok σ ευχαριστώ φίλε μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Τουλάχιστον πώς γίνεται να μεταφέρω ό,τι ήδη υπάρχει σε νέο gmail backup και από εδώ και πέρα να γίνεται mail forwarding και στο backup?
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Kappa2025 είπε Τουλάχιστον πώς γίνεται να μεταφέρω ό,τι ήδη υπάρχει σε νέο gmail backup και από εδώ και πέρα να γίνεται mail forwarding και στο backup? Μια λυση για ολα αυτα που λες ειναι να εγκαταστήσεις στο pc σου εναν client πχ thunderbird, να κατεβάσεις εκει τα παλια και να βλεπεις και τα νεα μαιλ 1
Engimek Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Μπορείς να πας στις ρυθμίσεις του gmail > λογαριασμοί > Εισαγωγή μηνυμάτων και επαφών. Αναλυτικότερες οδηγίες εδώ: https://www.easeus.com/computer-instruction/how-to-backup-gmail-emails-to-another-gmail-account.html Βασικά θα κάνει sync τα mail σου οπως θα τα εκανε και ένας desktop mail client π.χ. ο Thunderbird που αναφερεται. Απλά εδώ θα γίνει στο σύννεφο. Να πω όμως ότι και εμένα μου ακούγεται πολύ καλή η εναλλακτική του να τα αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου εαν τα mail είναι τόσο σημαντικά.
GiorgioG Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σας Στο εταιρικό μου mail στο οποιο έχω πρόσβαση μέσω του outlook από τον εταιρικό υπολογιστή θέλω να πάρω backup. Τα παλιά email βρίσκονται στον exchange server του outlook. Πως θα μπορουσα να πάρω backup όλων των email μου; Εάν πάρω backup μέσω του outlook παίρνονται όλα τα email;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα