Gatilaras Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Αντε αφου ανοιξαμε τις καρδιες μας ολοι με τους προβληαμτισμους μας για τα ψυγεια,εχω ενα General Electric 12ετιας,κλασσικη γραμμη συντηρηση κατω-καταψυξη επανω.Το εκανα αποψυξη,το καθαρισα,τσεκαρα για βουλωμενα σωληνακια αποχετευσης και εχω το εξης θεμα,ενω η καταψυξη δουλευει κανονι η συντηρηση δουλευει οποτε θυμαται,αλλοτε ψυχει αλλοτε απλα τα κραταει ισα ισα δροσερα.Δοκιμασα να το γκαζωσω στο τερμα (9 στην ενδειξη) αλλα απλα παγωσε τα παντα μεσα στο ψυγειο. Καμια ιδεα κανεις?
SeNNinhA Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 5 ώρες πριν, Gatilaras είπε Αντε αφου ανοιξαμε τις καρδιες μας ολοι με τους προβληαμτισμους μας για τα ψυγεια,εχω ενα General Electric 12ετιας,κλασσικη γραμμη συντηρηση κατω-καταψυξη επανω.Το εκανα αποψυξη,το καθαρισα,τσεκαρα για βουλωμενα σωληνακια αποχετευσης και εχω το εξης θεμα,ενω η καταψυξη δουλευει κανονι η συντηρηση δουλευει οποτε θυμαται,αλλοτε ψυχει αλλοτε απλα τα κραταει ισα ισα δροσερα.Δοκιμασα να το γκαζωσω στο τερμα (9 στην ενδειξη) αλλα απλα παγωσε τα παντα μεσα στο ψυγειο. Καμια ιδεα κανεις? Κλασικό να ξεκινήσεις. Θερμοστάτης
gpapadakis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Στα παλιά ψυγεία πρώτα απόψυξη , έπειτα έλεγχος των λάστιχων του ψυγείου (ιδίως αν πιάνει πάγο) με ένα ισχυρό φακό μέσα το βράδυ κοιταζεις αν βλέπεις κάπου φως. Τα υπόλοιπα είναι για τεχνικούς (που είναι και δυσεύρετοι να θέλουν να ασχοληθούν). Αν είναι παλιός ψυγειοκαταψυκτης (όχι απλό παλιό ψυγείο) που δεν είναι ινβερτερ, αλλαξτε τον μόλις έχετε χρήματα, γιατί σε 4-5 χρόνια θα σας κοστίσει έναν καινούριο λόγω υπερκατανάλωσης ρεύματος. 1
Gatilaras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 15 hours ago, SeNNinhA said: Κλασικό να ξεκινήσεις. Θερμοστάτης Παιζει απο τριπλαρισμα να την ακουσε? Ειναι ψυγειο σε χωριο αλλα δουλευε κανονικα δεν μου ειχε κανει θεματα,αλλα αν ηταν καμια πλακετα ή κανα μοτερ δεν θα εβγαινε γενικα εκτος? 14 hours ago, gpapadakis said: Στα παλιά ψυγεία πρώτα απόψυξη , έπειτα έλεγχος των λάστιχων του ψυγείου (ιδίως αν πιάνει πάγο) με ένα ισχυρό φακό μέσα το βράδυ κοιταζεις αν βλέπεις κάπου φως. Τα υπόλοιπα είναι για τεχνικούς (που είναι και δυσεύρετοι να θέλουν να ασχοληθούν). Αν είναι παλιός ψυγειοκαταψυκτης (όχι απλό παλιό ψυγείο) που δεν είναι ινβερτερ, αλλαξτε τον μόλις έχετε χρήματα, γιατί σε 4-5 χρόνια θα σας κοστίσει έναν καινούριο λόγω υπερκατανάλωσης ρεύματος. Λαστιχα και πλαστικα ειναι κομπλε τα εχω κανει τα τσεκ,αποψυξη κανει και μονο του αλλα ετσι κ αλλιως εγινε γιατι το καθαρισα το ψυγειο,απλα ειναι ενεργειακη κλαση Α δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο μεσα σαν πραγματα ελαχιστα αλλα χρειαζεται.
SeNNinhA Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 16 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Παιζει απο τριπλαρισμα να την ακουσε? Ειναι ψυγειο σε χωριο αλλα δουλευε κανονικα δεν μου ειχε κανει θεματα,αλλα αν ηταν καμια πλακετα ή κανα μοτερ δεν θα εβγαινε γενικα εκτος? Λαστιχα και πλαστικα ειναι κομπλε τα εχω κανει τα τσεκ,αποψυξη κανει και μονο του αλλα ετσι κ αλλιως εγινε γιατι το καθαρισα το ψυγειο,απλα ειναι ενεργειακη κλαση Α δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο μεσα σαν πραγματα ελαχιστα αλλα χρειαζεται. Το να ελεχθεί ή να αλλαχθει ενας θερμοστατης δεν ειναι μεγαλο θεμα. Ο κομπρεσορας δειχνει να εχει δυναμη να παγωσει τα παντα. Οποτε υποθετω ότι ειναι θερμοστατης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα