snb Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Καλημέρα, Έχω ένα παλιό ψυγείο ESKIMO στο οποίο αν και βάζω την συντήρηση στο 1 (ελάχιστη τιμή) σχεδόν τα παγώνει και δουλεύει πολλές ώρες. Μήπως ξέρει κάποιος τι μπορει να φταίει; Manual δεν υπάρχει και πάνω στο ψυγείο υπάρχει κολλημένο το αυτοκόλητο της φωτογραφίας, και δεν μπορώ να βρε κάτι σχετικό. Αν μπορεί καποιος να βοηθήσει για να βρω το μοντέλο. Μέσα στο ψυγείο εκεί που ρυθμίζω την ένταση της ψύξης, έχει τον κόκκινο διακόπτη που δεν ξέρω τι κανει. Αν μπορεί καποιος να βοηθήσει στο τι μπορεί να κάνει αυτό το κουμπί. Ευχαριστώ
Ntinaras Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Αρχικα κανε αποψυξη. Επισης δες αν το 1 ειναι το πιο δυνατο, Αλλα για να λες οτι δουλευει συνεχεια, μαλλον εχει χαλασει ο θερμοστατης και νομιζει οτι το ψυγειο ειναι ζεστο.
snb Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Πως μπορώ να βρω θερμοστάτη αν δεν ξέρω το μοντέλο του ψυγείου;
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, snb είπε Πως μπορώ να βρω θερμοστάτη αν δεν ξέρω το μοντέλο του ψυγείου; Θα το βρει ο μάστορας που θα το φτιάξει.
Dantε Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Η θα το ανοιξεις να τον βγαλεις και να πας σε μαγαζι με ανταλλακτικα να σου βρει καποιον.
hp8 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, snb είπε Έχω ένα παλιό ψυγείο ESKIMO στο οποίο αν και βάζω την συντήρηση στο 1 (ελάχιστη τιμή) σχεδόν τα παγώνει και δουλεύει πολλές ώρες. Μήπως ξέρει κάποιος τι μπορει να φταίει; Εγώ δεν βλέπω 1 Αλλά για να το λες έτσι θα ειναι Το ψυγείο ειναι μονοπορτο η δίπορτο ? Γύρισε το ροδακι δεξιά - αριστερά (ειναι και της εποχής τώρα ) να δεις αν σταματήσει μην τυχών και έχουν κολλήσει οι επαφές Ενδέχεται να μην αποδίδει καλά το μοτέρ και να μην πιάνει την επιθυμητή θερμοκρασία στο σημείο επαφής αισθητήρα του θερμοστάτη με αποτέλεσμα να δουλεύει συνέχεια για την κατάψυξη οπότε παγώνει και η συντήρηση Τέλος τα καλώδια των εν σειρα επαφών του θερμοστάτη πιθανόν να έχουν βραχυκυκλώσει για κάποιο λόγο ( χλωμό αλλά όχι απίθανο)
snb Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, hp8 είπε Εγώ δεν βλέπω 1 Αλλά για να το λες έτσι θα ειναι Το ψυγείο ειναι μονοπορτο η δίπορτο ? Γύρισε το ροδακι δεξιά - αριστερά (ειναι και της εποχής τώρα ) να δεις αν σταματήσει μην τυχών και έχουν κολλήσει οι επαφές Ενδέχεται να μην αποδίδει καλά το μοτέρ και να μην πιάνει την επιθυμητή θερμοκρασία στο σημείο επαφής αισθητήρα του θερμοστάτη με αποτέλεσμα να δουλεύει συνέχεια για την κατάψυξη οπότε παγώνει και η συντήρηση Τέλος τα καλώδια των εν σειρα επαφών του θερμοστάτη πιθανόν να έχουν βραχυκυκλώσει για κάποιο λόγο ( χλωμό αλλά όχι απίθανο) Δεν έχω ανεβάσει φωτογραφία από τα πλάγια για να φαίνεται το 1, αλλά κάθετα για να φαίνεται το κόκκινο κουμπί που δεν ξέρω τι κάνει, και μήπως ξέρει κάποιος. Το ψυγείο είναι δίπορτο και έχω γυρίσει το ροδάκι, αλλά δεν έγινε κάτι.
hp8 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, snb είπε για να φαίνεται το κόκκινο κουμπί που δεν ξέρω τι κάνει, πιθανόν να ειναι φουλ ψύξη Κλειστο να δεις τι κάνει Σε περίπτωση που σταματήσει το παρακολουθεις Κάτι ακόμα δεν ανοιγοκλεινουμε διακόπτες σε ψυγεία η κλιματιστικά αν δεν περάσουν 3 λεπτά Δηλ αν πειράξεις το θερμοστάτη η το κοκινο πχ για 3 λεπτά δεν το ξαναπειραζεις Με λίγα λόγια δεν ειναι σαν τα φώτα καθ όσον μεσολαβούν οι πιέσεις του κυκλώματος του φρεον και θέλουν εξισορρόπηση
Abudi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Να κάνω λίγο bump το θέμα για κάτι που με προβληματίζει στο δικό μας ψυγείο. Παλιό (αθάνατο και ευρύχωρο) ψυγείο General Electric. 30ετίας. Η κατάψυξη, ενώ ψύχει κανονικά και κατεβάζει μέσα πολύ χαμηλά τη θερμοκρασία, υπάρχουν στιγμές που "αφήνεται" να ανέβει ψηλα (τύπου οριακά 0 βαθμοί, τα παγάκια στις παγοκύστες "ιδρώνουν"). Παραμένει λοιπόν αυτό κάποια ώρα, μέχρι να ξαναπάρει μπρος και να κατεβάσει εκ νέου πολύ χαμηλά τη θερμοκρασία. Πού να αρχίσω να κοιτάω πρώτα;
james01gr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, Abudi είπε Να κάνω λίγο bump το θέμα για κάτι που με προβληματίζει στο δικό μας ψυγείο. Παλιό (αθάνατο και ευρύχωρο) ψυγείο General Electric. 30ετίας. Η κατάψυξη, ενώ ψύχει κανονικά και κατεβάζει μέσα πολύ χαμηλά τη θερμοκρασία, υπάρχουν στιγμές που "αφήνεται" να ανέβει ψηλα (τύπου οριακά 0 βαθμοί, τα παγάκια στις παγοκύστες "ιδρώνουν"). Παραμένει λοιπόν αυτό κάποια ώρα, μέχρι να ξαναπάρει μπρος και να κατεβάσει εκ νέου πολύ χαμηλά τη θερμοκρασία. Πού να αρχίσω να κοιτάω πρώτα; Τι θερμοκρασία έχει το σπίτι;
Abudi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 1 hour ago, james01gr said: Τι θερμοκρασία έχει το σπίτι; Ε τώρα το καλοκαίρι 28-30 βαθμούς. Το περίεργο για μένα είναι που φτάνει τόσο ψηλά για να ενεργοποιηθεί και να ψυξει και πάλι, ότι αφήνει τη θερμοκρασία να ανέβει τόσο.
Klausx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, Abudi είπε Να κάνω λίγο bump το θέμα για κάτι που με προβληματίζει στο δικό μας ψυγείο. Παλιό (αθάνατο και ευρύχωρο) ψυγείο General Electric. 30ετίας. Η κατάψυξη, ενώ ψύχει κανονικά και κατεβάζει μέσα πολύ χαμηλά τη θερμοκρασία, υπάρχουν στιγμές που "αφήνεται" να ανέβει ψηλα (τύπου οριακά 0 βαθμοί, τα παγάκια στις παγοκύστες "ιδρώνουν"). Παραμένει λοιπόν αυτό κάποια ώρα, μέχρι να ξαναπάρει μπρος και να κατεβάσει εκ νέου πολύ χαμηλά τη θερμοκρασία. Πού να αρχίσω να κοιτάω πρώτα; Θέλουν και αυτά καμία συντήρηση που και που.
makrixeris Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Καλημέρα. Έχω ενα ψυγείο general electric και ξαφνικά στην συντήρηση και στην κατάψυξη μου δουλεύει μόνο απο το κέντρο του ψυγείου και κάτω να κάνω κάτι μόνος μου πριν φωνάξω τεχνικό ? καμιά απόψυξη ?
SeNNinhA Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Στις 28/6/2023 στις 6:07 ΜΜ, Abudi είπε Να κάνω λίγο bump το θέμα για κάτι που με προβληματίζει στο δικό μας ψυγείο. Παλιό (αθάνατο και ευρύχωρο) ψυγείο General Electric. 30ετίας. Η κατάψυξη, ενώ ψύχει κανονικά και κατεβάζει μέσα πολύ χαμηλά τη θερμοκρασία, υπάρχουν στιγμές που "αφήνεται" να ανέβει ψηλα (τύπου οριακά 0 βαθμοί, τα παγάκια στις παγοκύστες "ιδρώνουν"). Παραμένει λοιπόν αυτό κάποια ώρα, μέχρι να ξαναπάρει μπρος και να κατεβάσει εκ νέου πολύ χαμηλά τη θερμοκρασία. Πού να αρχίσω να κοιτάω πρώτα; 1) θερμοστάτης (παιζει να κολλαει περιστασιακα) 2) Ψυκτικό αέριο (μπορει να θελει συμπλήρωμα) Φερε ενα μαστορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα