Jake07 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, Snip είπε Ήθελα να αποφύγω τη fuos γιατί κ παραπάνω διαδικασία έχει κ αυξάνεται το κόστος (δεν έχω ξαναπάρει, οπότε θα είναι νέα αγορά) μια φορα την κανεις και τη χρησιμοποιεις σε πολλα τετοια.. τωρα τι να σου πω, αν τη θες μονο γι αυτη τη δουλεια... Αν και παλι αξιζει... Τα βγαζει δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisgd Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 42 λεπτά πριν, Snip είπε Εγώ φτάνω μέχρι την πληρωμή, κ όταν βάζω κάρτα (revolut, curve και εθνική) μου βγάζει σφάλμα 83. Προσπάθησα μέσω browser κ στην πληρωμή μου βγάζει μήνυμα ότι η κάρτα δεν αντιστοιχεί στη χώρα από την οποία έχω κάνει sign up. Κοινώς οι κάρτες είναι ελληνικές, αγγλικές κτλ και ζητάει τουρκική. Έχει δοκιμάσει κανείς να αγορασει καρτες redeem codes από eneba κ να τις περάσεις το τουρκικό playstore; Λέτε να παίξει; Είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, spyrosmaddoc είπε Έτσι κι εμένα. Το θέμα είναι ότι κάποιοι λένε ότι απλά έκαναν ανανέωση με μια κάρτα χωρίς vpn κι όλα καλά. Δεν μπορώ να καταλάβω Μέσω κινητού (ή bluestacks) που η χρέωση γίνεται στην κάρτα απο το gpay που έχει γίνει με vpn μέσω τουρκίας. μέσω Browser κάνεις την αίτηση κατευθείαν στην disney και βλέπει οτι η κάρτα είναι απο άλλη χώρα και για αυτό σε κόβει, μέσω gpay βλέπει οτι είναι μέσω Τουρκίας το συγκεκριμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjTony Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 12 ώρες πριν, ashoka21 είπε αν διαβασεις τους ορους των υπηρεσιων που χρησιμοποιεις, θα δεις πως δεν ειναι και τοσο νομιμος αν μοιραζεσαι τις συνδρομες με τριτους. Εγώ δε μοιράζομαι καμία συνδρομή. Δεν είπα ότι κάνω αυτή τη δουλειά εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filios filios Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 17 ώρες πριν, DjTony είπε Εκτός τα συνδρομητικά nova cosmote tv κλπ τα υπόλοιπα μοιράζονται όλα. Άσε που για cosmote + nova υπάρχουν λύσεις πολύ φθηνές, όλα σε ένα με μικρή συνδρομή το μήνα. Ποιές ειναι αυτές οι φθηνές λύσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALEXANDER000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Snip είπε Εγώ φτάνω μέχρι την πληρωμή, κ όταν βάζω κάρτα (revolut, curve και εθνική) μου βγάζει σφάλμα 83. Προσπάθησα μέσω browser κ στην πληρωμή μου βγάζει μήνυμα ότι η κάρτα δεν αντιστοιχεί στη χώρα από την οποία έχω κάνει sign up. Κοινώς οι κάρτες είναι ελληνικές, αγγλικές κτλ και ζητάει τουρκική. Έχει δοκιμάσει κανείς να αγορασει καρτες redeem codes από eneba κ να τις περάσεις το τουρκικό playstore; Λέτε να παίξει; Προσωπικα επειδή και σε εμένα έκανε το ίδιο … δημιούργησα νέο account gmail, διέγραψα οκα τα προηγούμενα αφήνοντας νονό το καινούργιο, πρπλοσθεσα στο google pay την κάρτα της Revo και ανανέωσα μέσω της εφαρμογής disney 2 ώρες πριν, kormos είπε Είχες εικονική κάρτα που την έχεις ακυρώσει δηλαδή? Ναι εφόσον οι συγκεκριμένες κάρτες της Revo είναι μιας χρήσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artman13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Όταν φτιάχνετε τούρκικο νέο gmail account και ζητά κινητό τουρκίας για verification τι βάζουμε εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 43 λεπτά πριν, DjTony είπε Εγώ δε μοιράζομαι καμία συνδρομή. Δεν είπα ότι κάνω αυτή τη δουλειά εγώ. Πιο πίσω, δεν γράφεις; 17 ώρες πριν, DjTony είπε Ρε παιδιά. Πληρώνω YouTube Netflix Spotify Disney+ όλα μισά μισά με το γαμπρό μου. Δίνουμε 20-30€ ο καθένας, δε ξέρω καν πόσο βγαίνει και έχουμε premium σε όλα και νόμιμα και χωρίς να μας κόβει κανείς. Δεν είναι τόσο τραγικό να πληρώνουμε και τίποτα, δε γίνονται όλα στο τσάμπα. Αν δεν έχεις 10€ για μια συνδρομή το μήνα κάτι πάει πολύ λάθος Το μισά με τον γαμπρό μου, είναι ακριβώς αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrosmaddoc Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, sdikr είπε Μέσω κινητού (ή bluestacks) που η χρέωση γίνεται στην κάρτα απο το gpay που έχει γίνει με vpn μέσω τουρκίας. μέσω Browser κάνεις την αίτηση κατευθείαν στην disney και βλέπει οτι η κάρτα είναι απο άλλη χώρα και για αυτό σε κόβει, μέσω gpay βλέπει οτι είναι μέσω Τουρκίας το συγκεκριμένο Μέσω κινητού μπαίνω που έχει μοναδικό λογαριασμό τούρκικο Gmail φτιαγμένο με vpn. Σκέψου τις τιμές μου τις βγάζει σε λίρες χωρίς vpn πια. Αλλά όταν πατάω πληρωμή μου βγάζει σφάλμα. Η κάρτα revolut είναι περασμένη στο google play μέσω vpn με τουρκική διεύθυνση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 64.99 λίρες ξανα εγγραφη με κάρτα fups. ολα μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nagapit Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 ανανέωση επιτυχής, χωρις VPN, με revolut και λίρες Τουρκίας. Εχω σε ένα παλιό κινητό τον τούρκικο λογαριασμό google (μπορείτε να δείτε αν τον βλέπει σαν τουρκικο μεσα απο τις ρυθμίσεις στο google play), άνοιξα εφαρμογή Disney+, προχώρησα στην ανανέωση, μου εβγαλε κατευθείαν τουρκικες λίρες, και πλήρωσα με την κάρτα της Revolut που είχα πληρώσει και την προηγούμενη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekn1c Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Καλησπέρα Έκανα και εγώ ξανά συνδρομή με VPN to free windscribe, το ίδιο email που χρησιμοποίησα στην αρχή και κάρτα revolut. Νομίζω το σημαντικό είναι στο email να έχετε καποια διεύθυνση Τουρκίας. Εγω έβαλα μονο ταχυδ.κώδικα Τουρκίας και στην διεύθυνση έβαλα τελείες. Μου το πέρασε με την μία και έκανα μηνιαία συνδρομή για € 3,12. ΠΡΟΣΟΧΗ 'Εχω xiaomi κινητό και έχω φτιάξει το email στο 2 χώρο(λειτουργικό) που έχεις δυνατότητα να το κάνεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, spyrosmaddoc είπε Μέσω κινητού μπαίνω που έχει μοναδικό λογαριασμό τούρκικο Gmail φτιαγμένο με vpn. Σκέψου τις τιμές μου τις βγάζει σε λίρες χωρίς vpn πια. Αλλά όταν πατάω πληρωμή μου βγάζει σφάλμα. Η κάρτα revolut είναι περασμένη στο google play μέσω vpn με τουρκική διεύθυνση Πιο πίσω γράφεις πως κάνεις την αίτηση μέσω Browser, πάνω σε αυτό σου απαντάω. Μέσω εφαρμογής θα έλεγα να δοκιμάσεις με νέα κάρτα χωρίς χρήση vpn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evil13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Θεοι οι της Disney,μολις μου επεστρεψαν ολο το ποσο(19,64) απο την περσινη συνδρομη που ειχα κανει τον Ιουνιο!😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmarios Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Στις 7/4/2023 στις 10:40 ΠΜ, DimosMcLaren είπε Εμένα με πεταψε έξω εχθές το βράδυ 00.00! Έβλεπα Mandalorian και με το που τελείωσε το επεισόδιο γειά σας!!! Τουλάχιστον μου επέστρεψαν 350 λίρες. Εβλεπα 10 μήνες δωρεάν! Μπράβο στη disney!!! το ίδιο ακριβώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα