Cyber_Spartacus Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Ηρθε και σε εμενα η ακύρωση και τα λεφτα να το κανουμε παλι καποια στιγμή, δεν εβλεπα συχνα γιατι τα ειχα δει τα περισσότερα αλλα στα 19 ευρω τοτε καλα ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 GamsGo νομιζω και ησύχασε το κεφάλι μας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrosmaddoc Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Καλημέρα σε όλους. Προσπαθώ από χθες να ξανακάνω την ετήσια συνδρομή με τούρκικο λογαριασμό (η συσκευή δεν έχει άλλο) και όταν φτάνει η στιγμή της πληρωμής μέσω revolut περασμένης στο google (οι τιμές πάντα σε λίρες) μου βγάζει σφάλμα. Έχει κάποιος κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 12 ώρες πριν, Maverickj13 είπε Εκανα ανανεωση με eurobank καρτα και την πηρε κανονικα χωρις vpn (ηθελα να τζογαρω). Φυσικα ο λογαριασμος του gmail ειναι τουρκικος δε σε χρεωσε προμηθεια μετατροπης νομισματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, spyrosmaddoc είπε Καλημέρα σε όλους. Προσπαθώ από χθες να ξανακάνω την ετήσια συνδρομή με τούρκικο λογαριασμό (η συσκευή δεν έχει άλλο) και όταν φτάνει η στιγμή της πληρωμής μέσω revolut περασμένης στο google (οι τιμές πάντα σε λίρες) μου βγάζει σφάλμα. Έχει κάποιος κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει? Για δες το παρακάτω που αναφέρθηκε νωρίτερα Επεξ/σία 8 Απριλίου 2023 από kormos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrosmaddoc Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, kormos είπε Για δες το παρακάτω που αναφέρθηκε νωρίτερα Προσπάθησα μέσω bluestacks αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να κρασαρει το laptop. Είναι ασφαλές το bluestacks και ποια έκδοση να κατεβάσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALEXANDER000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Σε εμένα που ακυρώσαν την συνδρομή, μου έστειλαν mail για επιστροφή χρημάτων αλλά δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει αφού είχα χρησιμοποιήσει εικονική κάρτα της Revolut όποτε δεν νομίζω ότι τελικά αυτό θα έχει καλό αποτέλεσμα … είδωμεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ξέρει η revolut σε ποιον ανήκε η καρτα και θα τα πάρεις τα χρήματα σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, ALEXANDER000 είπε Σε εμένα που ακυρώσαν την συνδρομή, μου έστειλαν mail για επιστροφή χρημάτων αλλά δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει αφού είχα χρησιμοποιήσει εικονική κάρτα της Revolut όποτε δεν νομίζω ότι τελικά αυτό θα έχει καλό αποτέλεσμα … είδωμεν Είχες εικονική κάρτα που την έχεις ακυρώσει δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, ALEXANDER000 είπε Σε εμένα που ακυρώσαν την συνδρομή, μου έστειλαν mail για επιστροφή χρημάτων αλλά δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει αφού είχα χρησιμοποιήσει εικονική κάρτα της Revolut όποτε δεν νομίζω ότι τελικά αυτό θα έχει καλό αποτέλεσμα … είδωμεν Καλησπέρα. Επειδή το ίδιο είχα κάνει κι εγώ, κανονικά επεστράφησαν τα χρήματα, μην ανησυχείς. Έκανε όμως 1-2 ημέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snip Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Εγώ φτάνω μέχρι την πληρωμή, κ όταν βάζω κάρτα (revolut, curve και εθνική) μου βγάζει σφάλμα 83. Προσπάθησα μέσω browser κ στην πληρωμή μου βγάζει μήνυμα ότι η κάρτα δεν αντιστοιχεί στη χώρα από την οποία έχω κάνει sign up. Κοινώς οι κάρτες είναι ελληνικές, αγγλικές κτλ και ζητάει τουρκική. Έχει δοκιμάσει κανείς να αγορασει καρτες redeem codes από eneba κ να τις περάσεις το τουρκικό playstore; Λέτε να παίξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrosmaddoc Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Snip είπε Εγώ φτάνω μέχρι την πληρωμή, κ όταν βάζω κάρτα (revolut, curve και εθνική) μου βγάζει σφάλμα 83. Προσπάθησα μέσω browser κ στην πληρωμή μου βγάζει μήνυμα ότι η κάρτα δεν αντιστοιχεί στη χώρα από την οποία έχω κάνει sign up. Κοινώς οι κάρτες είναι ελληνικές, αγγλικές κτλ και ζητάει τουρκική. Έχει δοκιμάσει κανείς να αγορασει καρτες redeem codes από eneba κ να τις περάσεις το τουρκικό playstore; Λέτε να παίξει; Έτσι κι εμένα. Το θέμα είναι ότι κάποιοι λένε ότι απλά έκαναν ανανέωση με μια κάρτα χωρίς vpn κι όλα καλά. Δεν μπορώ να καταλάβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarako Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Ανανέωσα και εγω με την νέα τιμή, χωρίς να βάλω ξανά vpn, 2nd space κτλ. Κατευθείαν από την εφαρμογή με την κάρτα της eurobank που είχα χρησιμοποιήσει. Απλά αν και μου ήρθε μέιλ ακύρωσης πριν δύο μέρες ακόμα δεν έχει φανεί το ποσό, καθυστερεί πολύ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jake07 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, Snip είπε Εγώ φτάνω μέχρι την πληρωμή, κ όταν βάζω κάρτα (revolut, curve και εθνική) μου βγάζει σφάλμα 83. Προσπάθησα μέσω browser κ στην πληρωμή μου βγάζει μήνυμα ότι η κάρτα δεν αντιστοιχεί στη χώρα από την οποία έχω κάνει sign up. Κοινώς οι κάρτες είναι ελληνικές, αγγλικές κτλ και ζητάει τουρκική. Έχει δοκιμάσει κανείς να αγορασει καρτες redeem codes από eneba κ να τις περάσεις το τουρκικό playstore; Λέτε να παίξει; Φτιαξε μια FUPS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snip Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, Jake07 είπε Φτιαξε μια FUPS. Ήθελα να αποφύγω τη fuos γιατί κ παραπάνω διαδικασία έχει κ αυξάνεται το κόστος (δεν έχω ξαναπάρει, οπότε θα είναι νέα αγορά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα