Προς το περιεχόμενο

Mου ακύρωσαν το Τουρκικο Disney+

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

24 λεπτά πριν, DjTony είπε

Νομίζεις... Το έχω 10 χρόνια παίζει ασταμάτητα, άψογα, σε ανάλυση ίδια με την δορυφορική. Είναι ο καλύτερος σερβερ της Ευρώπης. Αν μάθεις τιμή για όλα σε ένα, θα θες να το βάλεις 

Μπράβο σου,  δεν μου χρειάζεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ότι απ τη μια μας λες ας πληρώνουμε και τίποτα και ότι δεν είναι τραγικά τα χρήματα από τις ελληνικές συνδρομές (για όσους κυνηγάμε τις τουρκικές τιμές) και από την άλλη ας λες πως έχεις σπασμένο box;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, akisgd είπε

Ο λογαριασμός έγινε σωστά, καινούργιος με όλα τα στοιχεία Τουρκικά, σύμφωνα με τον οδηγό που υπήρχε... Δεν ξέρω τι διαφοροποιεί κάποιους λογαριασμούς από κάποιους άλλους. 

Τον έκανες με την χρήση vpn; 

Αν ναι δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, ίσως να κάνεις μια δοκιμή με νέο λογαριασμό απο την αρχή και δώσε σημασία στο να είναι ο μόνος λογαριασμός στην συσκευή και να γίνει με την χρήση vpn

Επεξ/σία από sdikr

4 ώρες πριν, DjTony είπε

Ρε παιδιά. Πληρώνω YouTube Netflix Spotify Disney+ όλα μισά μισά με το γαμπρό μου. Δίνουμε 20-30€ ο καθένας, δε ξέρω καν πόσο βγαίνει και έχουμε premium σε όλα και νόμιμα και χωρίς να μας κόβει κανείς. Δεν είναι τόσο τραγικό να πληρώνουμε και τίποτα, δε γίνονται όλα στο τσάμπα. Αν δεν έχεις 10€ για μια συνδρομή το μήνα κάτι πάει πολύ λάθος 

αν διαβασεις τους ορους των υπηρεσιων που χρησιμοποιεις, θα δεις πως δεν ειναι και τοσο νομιμος αν μοιραζεσαι τις συνδρομες με τριτους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή δεν το κατέχω το άθλημα. 

Ποιος ο λόγος για όλη αυτή την προσπάθεια να φαίνεται ότι ο συνδρομητής είναι από Τουρκία; Τουρκικά vpn, revolut και ιστορίες για αγρίους. 

Έχουν φθηνότερη συνδρομή για την εν λόγω χώρα σε σχέση με εδώ; 

Επεξ/σία από Basilhs23___

32 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Ποιος ο λόγος για όλη αυτή την προσπάθεια να φαίνεται ότι ο συνδρομητής είναι από Τουρκία; Τουρκικά vpn, revolut και ιστορίες για αγρίους. 

Ναι, σχεδόν το 1/3 σε σχέση με τις εδώ τιμές 

• Thanks 1

8 ώρες πριν, sdikr είπε

Τον έκανες με την χρήση vpn; 

Αν ναι δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, ίσως να κάνεις μια δοκιμή με νέο λογαριασμό απο την αρχή και δώσε σημασία στο να είναι ο μόνος λογαριασμός στην συσκευή και να γίνει με την χρήση vpn

Φυσικά τον είχα κάνει με χρήση VPN και όλα είχαν πάει καλά... Απλώς αν θυμάμαι καλά κάτι είχα κάνει και στο λογαριασμό gmail στο κινητό, όταν είχα ακολουθήσει εκείνη την διαδικασία (δεν θυμάμαι) που τώρα δεν το έκανα και προφανώς το καταλαβαίνει και με μπλοκάρει... 

7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Φίλε μου είχαμε με 16 ευρώ συνδρομή για ένα χρόνο. Που τελικά αποδείχθηκε τσάμπα για 10 μήνες. Τώρα βγαίνει 32 ευρώ για ένα χρόνο. 

43 λεπτά πριν, Artman13 είπε

Παιδια μια ερώτηση , το Disney είναι ακριβώς το ίδιο με το ελληνικό αν το κάνουμε μέσο τουρκίας ή εμφανίζει και τούρκικους τίτλους; 

Κανονικά Ελληνικούς υπότιτλους, τώρα να σου πω αν είναι ακριβώς το ίδιο δεν παίρνω όρκο αλλά γενικά ναι σε μεγάλο ποσοστό... 

48 λεπτά πριν, Artman13 είπε

Παιδια μια ερώτηση , το Disney είναι ακριβώς το ίδιο με το ελληνικό αν το κάνουμε μέσο τουρκίας ή εμφανίζει και τούρκικους τίτλους; 

Tamamen aynı, türkçe altyazı göstermiyor.

1 ώρα πριν, Raios είπε

Εγω εκανα ξανα την συνδρομη με τουρκικό προφίλ που είχα και vpn. δουλεύει κανονικά. 

τα ιδια και εγώ.
μου το ακύρωσαν  προχτές, 15 μέρες πριν λήξει και το ξανάκανα χτες. 11 1/2 μήνες τσάμπα το λες και προσφορά.

Εχω ενημερώσει την οικογένεια οτι μπορεί να κοπεί απο στιγμή σε στιγμή. Νο βιγ δεαλ, που λένε και στο χωριό μου

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αν δοκιμασει κανεις μεσω fups και δουλεψει, ας πει. Σαν τροπος πληρωμης για το βημα με το κινητο, φαινεται να δουλευει αυτο με ελαχιστα τα 4 δολαρια. Να μην πανε τζαμπα

Δεν με θέλει εμένα με vpn

Screenshot_20230407_132241_Opera.jpg

Screenshot_20230407_132159.jpg

Ειχα ξεχασει οτι θελει τουρκικο Gmail. Ολα καλα και εδω με τις 649 λιρες

εγω χωρις vpn το εκανα, απλα συνθεδηθκα με το τουρκικο μειλ στην εφαρμογη και πληρωσα ξανα με λιρες

13 ώρες πριν, akisgd είπε

Εμένα πάντως με ακύρωσαν χθες, ήρθε refund στην revolut αλλά τώρα με vpn Τουρκίας αναγνωρίζει και πάει να κάνει ανανέωση με τιμές Ελλάδας. Τέρμα το πάρτυ... 

ουτε καν .. ακομα το παρτι συνεχιζετε .. το εκανα πριν κανα 10 ωρο.. κανεις κατι λαθος 

12 ώρες πριν, DjTony είπε

Ρε παιδιά. Πληρώνω YouTube Netflix Spotify Disney+ όλα μισά μισά με το γαμπρό μου. Δίνουμε 20-30€ ο καθένας, δε ξέρω καν πόσο βγαίνει και έχουμε premium σε όλα και νόμιμα και χωρίς να μας κόβει κανείς. Δεν είναι τόσο τραγικό να πληρώνουμε και τίποτα, δε γίνονται όλα στο τσάμπα. Αν δεν έχεις 10€ για μια συνδρομή το μήνα κάτι πάει πολύ λάθος 

εγω πληρωνω , disney 2,5ευρω, netfilx 6 ευρω, ytube 1 ευρω, playstation plus 25/ετος ευρω αντι για 120..amazon 3 ευρω, goole driver 2tb 2.5 eyro .. ολα αυτα και χωρις γαμπρο γιατι οχι ?

11 ώρες πριν, sdikr είπε

Αυτό το κάνει όταν ο λογαριασμός gmail που κατεβάζεις την εφαρμογή και κάνεις register δεν έχει γίνει απο την αρχή με τουρκικά στοιχεία ή έχεις παραπάνω λογαριασμούς.

Αν γίνει σωστά ο λογαριασμός google  ακόμα και χωρίς vpn σου βγάζει τιμές τουρκίας

ετσι ακριβως χωρις vpn το κανα 

Επεξ/σία από pasxaliskar

Τελικά έκανα την "ανανέωση" χρησιμοποιώντας pc με bluestacks και vpn Τουρκίας. 

Ενώ έβγαζε Ελληνική αποδοχή όρων, είχε τιμές Τουρκίας 32 ευρώ για ένα χρόνο και πέρασε η revolut, ενώ στο κινητό δεν περνούσε. 

Ας το δοκιμάσουν αυτοί που σαν εμένα είχαν πρόβλημα στην "ανανέωση". 

12 ώρες πριν, maparios είπε

update στο θέμα, αγορασα ξανα συνδρομή premium vpn απο το windscribe εβαλα την τελευταια απο τις 3 επιλογες της Τουρκιας (την ιδια ειχα βαλει και στην πρωτη αγορά) μπήκα απο ενα παλιο κινητο android με τουρκικο gmail Και ανανεωσα με 31.08ευρω για ενα χρονο (2.5 ευρω το μηνα τσαμπα βγαινει ακομη και με την αυξηση)

συνεπως, δουλευει ακομη η ''πατεντα'' αλλα θελει ΑΚΡΙΒΩΣ του ιδιους τροπους που εγιναν και την πρωτη φορα (ιδια vpn κλπ)

ΜΗΝ δοκιμασετε με windscribe free ΔΕΝ το δεχεται σαν τροπο πληρωμης, με windscribe premium το πηρε αμεσως (δεν κανω διαφημιση, απλα αυτο δουλεψε σε μενα, καλη επιτυχία)

το vpn που χρισημοποιείς. εχω την εντυπωση οτι ολα τα φρι τα εχουν πατσαρει, δεν ειμαι σιγουρος ομως. παρολα αυτα αν δε θες να χανεις χρονο ακολουθησε τα βηματα που εγραψα πανω

Εμενα με windscribe free το πηρε κανονικα.Aνανεωσα με 33e.

Απλο ειναι,απλα πρεπει η πρωτη διαδικασια να ειχε γινει σωστα,δλδ ο λογαριασμος google να ηταν τουρκικος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...