marksk Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Και εγώ προσπαθούσα από τον browser και δεν έκανε. μέσα από το app μου πήρε revo κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, dbrillis είπε Αν εχεις ωρα καθε μηνα να παρακολουθήσες κατι σε όλα αυτα, get a life 😅. Αν τα θες ολα αυτα απλα για να έχεις την επιλογή, ε, δεν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα, νομιζεις οτι υπάρχει προβλημα. Αν τα θεωρείς παραπάνω θέμα απο το να έχεις "YouTube Netflix Spotify Disney+" οκ κανένα θέμα οπως γουστάρει ο κάθε ενας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, akisgd είπε Εμένα πάντως με ακύρωσαν χθες, ήρθε refund στην revolut αλλά τώρα με vpn Τουρκίας αναγνωρίζει και πάει να κάνει ανανέωση με τιμές Ελλάδας. Τέρμα το πάρτυ... Θελει τουρκικο google account, οπου στο Play store -> ρυθμισεις -> προτιμησεις πρεπει να λεει Turkiye account ή κατι τετοιο. Πρεπει να ειναι 1ο/μοναδικο account, οποτε κατι samsung και xiaomi που εχουν "2ο λειτουργικο", βολευει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisgd Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, marksk είπε Και εγώ προσπαθούσα από τον browser και δεν έκανε. μέσα από το app μου πήρε revo κανονικα Εμένα από το app ήταν χειρότερα γιατί ενώ μέσω vpn μου έβγαζε τιμές Ελλάδας, λογικά θα προχωρούσε αλλά όχι κύριοι της Disney... Κάντε ένα απολογισμό στο τέλος πόσοι Έλληνες που ξεγράψατε τελικά πλήρωσαν κανονικά. Νομίζω θα το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό... 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Θελει τουρκικο google account, οπου στο Play store -> ρυθμισεις -> προτιμησεις πρεπει να λεει Turkiye account ή κατι τετοιο. Πρεπει να ειναι 1ο/μοναδικο account, οποτε κατι samsung και xiaomi που εχουν "2ο λειτουργικο", βολευει Ναι έτσι όπως κάναμε στην αρχή... Βαριέμαι όμως... Δεν πειράζει είδαμε τελείως τσάμπα όλο το υλικό της Disney που μας ενδιέφερε. Σε καναδυο χρόνια που θα το ανανεώσουν και θα αξίζει, θα βγει κανένα κόλπο μέσω Ισλανδίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, akisgd είπε Εμένα από το app ήταν χειρότερα γιατί ενώ μέσω vpn μου έβγαζε τιμές Ελλάδας, λογικά θα προχωρούσε αλλά όχι κύριοι της Disney... Κάντε ένα απολογισμό στο τέλος πόσοι Έλληνες που ξεγράψατε τελικά πλήρωσαν κανονικά. Νομίζω θα το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό... Αυτό το κάνει όταν ο λογαριασμός gmail που κατεβάζεις την εφαρμογή και κάνεις register δεν έχει γίνει απο την αρχή με τουρκικά στοιχεία ή έχεις παραπάνω λογαριασμούς. Αν γίνει σωστά ο λογαριασμός google ακόμα και χωρίς vpn σου βγάζει τιμές τουρκίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisgd Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, sdikr είπε Αυτό το κάνει όταν ο λογαριασμός gmail που κατεβάζεις την εφαρμογή και κάνεις register δεν έχει γίνει απο την αρχή με τουρκικά στοιχεία ή έχεις παραπάνω λογαριασμούς. Αν γίνει σωστά ο λογαριασμός google ακόμα και χωρίς vpn σου βγάζει τιμές τουρκίας Ο λογαριασμός έγινε σωστά, καινούργιος με όλα τα στοιχεία Τουρκικά, σύμφωνα με τον οδηγό που υπήρχε... Δεν ξέρω τι διαφοροποιεί κάποιους λογαριασμούς από κάποιους άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 update στο θέμα, αγορασα ξανα συνδρομή premium vpn απο το windscribe εβαλα την τελευταια απο τις 3 επιλογες της Τουρκιας (την ιδια ειχα βαλει και στην πρωτη αγορά) μπήκα απο ενα παλιο κινητο android με τουρκικο gmail Και ανανεωσα με 31.08ευρω για ενα χρονο (2.5 ευρω το μηνα τσαμπα βγαινει ακομη και με την αυξηση) συνεπως, δουλευει ακομη η ''πατεντα'' αλλα θελει ΑΚΡΙΒΩΣ του ιδιους τροπους που εγιναν και την πρωτη φορα (ιδια vpn κλπ) ΜΗΝ δοκιμασετε με windscribe free ΔΕΝ το δεχεται σαν τροπο πληρωμης, με windscribe premium το πηρε αμεσως (δεν κανω διαφημιση, απλα αυτο δουλεψε σε μενα, καλη επιτυχία) Μόλις τώρα, akisgd είπε Ο λογαριασμός έγινε σωστά, καινούργιος με όλα τα στοιχεία Τουρκικά, σύμφωνα με τον οδηγό που υπήρχε... Δεν ξέρω τι διαφοροποιεί κάποιους λογαριασμούς από κάποιους άλλους. το vpn που χρισημοποιείς. εχω την εντυπωση οτι ολα τα φρι τα εχουν πατσαρει, δεν ειμαι σιγουρος ομως. παρολα αυτα αν δε θες να χανεις χρονο ακολουθησε τα βηματα που εγραψα πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisgd Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, maparios είπε update στο θέμα, αγορασα ξανα συνδρομή premium vpn απο το windscribe εβαλα την τελευταια απο τις 3 επιλογες της Τουρκιας (την ιδια ειχα βαλει και στην πρωτη αγορά) μπήκα απο ενα παλιο κινητο android με τουρκικο gmail Και ανανεωσα με 31.08ευρω για ενα χρονο (2.5 ευρω το μηνα τσαμπα βγαινει ακομη και με την αυξηση) συνεπως, δουλευει ακομη η ''πατεντα'' αλλα θελει ΑΚΡΙΒΩΣ του ιδιους τροπους που εγιναν και την πρωτη φορα (ιδια vpn κλπ) ΜΗΝ δοκιμασετε με windscribe free ΔΕΝ το δεχεται σαν τροπο πληρωμης, με windscribe premium το πηρε αμεσως (δεν κανω διαφημιση, απλα αυτο δουλεψε σε μενα, καλη επιτυχία) το vpn που χρισημοποιείς. εχω την εντυπωση οτι ολα τα φρι τα εχουν πατσαρει, δεν ειμαι σιγουρος ομως. παρολα αυτα αν δε θες να χανεις χρονο ακολουθησε τα βηματα που εγραψα πανω Δεν έχω free, έχω nord vpn που είχα και στην αρχή. Πρέπει όπως λες να ξαναγίνουν όλα από την αρχή αλλά βαριέμαι τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 με windscribe free μου το πήρε εμένα. Αλλά μόνο μέσω της εφαρμογής της disney 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Έχω 2 συνδρομές και δεν ακυρώθηκε μέχρι τώρα καμία από τις 2 ετήσιες συνδρομές. Και τα 2 gmail είναι 4-5 χρόνια με location Τουρκία και τα 2 χρησιμοποιούν την ίδια Revolut κάρτα στο playstore. VPN δεν χρειάζεται από την στιγμή που έχει τούρκικο gmail. Όποιος δεν βλέπει την τιμή σε λίρες, χωρίς vpn, απλά το main Google account του playstore δεν είναι τούρκικο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jake07 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Σε αυτό που έφτιαξα σήμερα ούτε καν VPN δε χρησιμοποίησα. Καινούριο gmail τουρκικό, fups κάρτα τουρκική, και λειτουργεί τζαμι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StarlinkSpaceX Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Όσοι κάνανε την συνδρομή μέσω iOS δουλεύει κανονικά ! Σήμερα έκανα 2 συνδρομές μέσω Google καί πέρασαν κανονικά! Η μία μέσω revolut η άλλη μέσω alpha! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maverickj13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Εκανα ανανεωση με eurobank καρτα και την πηρε κανονικα χωρις vpn (ηθελα να τζογαρω). Φυσικα ο λογαριασμος του gmail ειναι τουρκικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjTony Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, sdikr είπε ώρα λες για τις φθηνότερες λύσεις όλα σε ένα που σημερα δουλεύουν αυριο όχι και δεν έχουν και refund Νομίζεις... Το έχω 10 χρόνια παίζει ασταμάτητα, άψογα, σε ανάλυση ίδια με την δορυφορική. Είναι ο καλύτερος σερβερ της Ευρώπης. Αν μάθεις τιμή για όλα σε ένα, θα θες να το βάλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, DjTony είπε Ρε παιδιά. Πληρώνω YouTube Netflix Spotify Disney+ όλα μισά μισά με το γαμπρό μου. Δίνουμε 20-30€ ο καθένας, δε ξέρω καν πόσο βγαίνει και έχουμε premium σε όλα και νόμιμα και χωρίς να μας κόβει κανείς. Δεν είναι τόσο τραγικό να πληρώνουμε και τίποτα, δε γίνονται όλα στο τσάμπα. Αν δεν έχεις 10€ για μια συνδρομή το μήνα κάτι πάει πολύ λάθος 6 λεπτά πριν, DjTony είπε Νομίζεις... Το έχω 10 χρόνια παίζει ασταμάτητα, άψογα, σε ανάλυση ίδια με την δορυφορική. Είναι ο καλύτερος σερβερ της Ευρώπης. Αν μάθεις τιμή για όλα σε ένα, θα θες να το βάλεις Μας τρολάρεις άσχημα…. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα