teodgeor Δημοσ. Σάββατο στις 01:30 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:30 πμ 1 ώρα πριν, kage είπε Ειναι στο premium χωρις διαφημισεις .. αν κανεις αλλαγη στο standart δεν παραμενει στα 1649tl? Ειδα οτι δεν εχουν διαφορες ουτε σε ηχο κ παραμενει 4 ταυτοχρονες θεασεις.μαλλον σκαμαρουν ολους τους νεους " μεταναστες" τουρκιας Πατησα cancel γιατι δεν εβρισκα πως αλλαζεις πακετο.δεν αφηνει resubscribe το google pay 😛 οποτε γραψτε αν σε αφηνει να πας στο στανταρτ Αν κανεις το λάθος και ακυρώσεις, δεν πρόκειται να μπορέσεις να ξανά ανοίξεις με google pay και με κανενα vpn.
prototypegr Δημοσ. Σάββατο στις 08:49 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:49 πμ (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, kage είπε Ειναι στο premium χωρις διαφημισεις .. αν κανεις αλλαγη στο standart δεν παραμενει στα 1649tl? Ειδα οτι δεν εχουν διαφορες ουτε σε ηχο κ παραμενει 4 ταυτοχρονες θεασεις.μαλλον σκαμαρουν ολους τους νεους " μεταναστες" τουρκιας Πατησα cancel γιατι δεν εβρισκα πως αλλαζεις πακετο.δεν αφηνει resubscribe το google pay 😛 οποτε γραψτε αν σε αφηνει να πας στο στανταρτ Ναι αλλά έχει διαφημίσεις Επεξ/σία Σάββατο στις 08:49 πμ από prototypegr
kage Δημοσ. Σάββατο στις 11:58 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:58 πμ (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, teodgeor είπε Αν κανεις το λάθος και ακυρώσεις, δεν πρόκειται να μπορέσεις να ξανά ανοίξεις με google pay και με κανενα vpn. Μλκ παιχτηκε..δεν εβρισκα επιλογη να μπει εστω το στανταρτ προγραμμα κ ελεγα θα εμφανιστει μετα αλλα ουτε καν.. πριν 1 2 χρονια ειχαν ακυρωσει αυτοι για αλλαγη τιμης κ μετα σε αφηνε να αγορασεις ξανα.. [Quote]Ναι αλλά έχει διαφημίσεις [/Quote] Επειδη ειδα το συγκριτικο αναμεσα στα 2 πακετα θυμαμαι οτι ηταν ιδιο ως προς ποιοτητα εικονας/4 ταυτοχρονα/ηχο κατι που στο ελληνικο συγκριτικο ειναι εντελως διαφορετικο.κατι μ λεει οτι δεν θα ειναι κ οι διαφημισεις στο ιδιο μοτιβο.π.χ. να παιζει μεσα στην σειρα Επεξ/σία Σάββατο στις 12:20 μμ από kage
kallair Δημοσ. Σάββατο στις 01:13 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:13 μμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, teodgeor είπε Αν κανεις το λάθος και ακυρώσεις, δεν πρόκειται να μπορέσεις να ξανά ανοίξεις με google pay και με κανενα vpn. ε και ποιος ο λογος να μην ακυρωσει αν εχει παει η συνδρομη στην τουρκια 90€;;; Το μονο πιο "οικονομικο" μεχρι τωρα που εχω βρει, περα απο τις προσφορες επανεκκινησης συνδρομης για 4 μηνες που τρεχει τωρα, ειναι αν εχεις vodafone σταθερη κ βαλεις το πιο οικονομικο πακετο vodafone tv, που εχει μεσα το disney+ και βγαινει καπου 6 ο μηνας. αλλα και παλι για το περιεχομενο που εχει το disney+, δεν αξιζει για μενα. Επεξ/σία Σάββατο στις 01:14 μμ από kallair
teodgeor Δημοσ. Σάββατο στις 01:30 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:30 μμ 15 λεπτά πριν, kallair είπε ε και ποιος ο λογος να μην ακυρωσει αν εχει παει η συνδρομη στην τουρκια 90€;;; Το μονο πιο "οικονομικο" μεχρι τωρα που εχω βρει, περα απο τις προσφορες επανεκκινησης συνδρομης για 4 μηνες που τρεχει τωρα, ειναι αν εχεις vodafone σταθερη κ βαλεις το πιο οικονομικο πακετο vodafone tv, που εχει μεσα το disney+ και βγαινει καπου 6 ο μηνας. αλλα και παλι για το περιεχομενο που εχει το disney+, δεν αξιζει για μενα. Και εγώ έκανα βλακεια πριν κάνα μήνα και το ακύρωσα. Καλύτερα να το μοιραζομουν με δύο τρία άτομα να υπάρχει...
kallair Δημοσ. Σάββατο στις 01:48 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:48 μμ 15 λεπτά πριν, teodgeor είπε Και εγώ έκανα βλακεια πριν κάνα μήνα και το ακύρωσα. Καλύτερα να το μοιραζομουν με δύο τρία άτομα να υπάρχει... Το θεμα ειναι οτι εχουν πει οτι θα το κοψουν το sharing. δεν εχω ψαχθει κατα ποσο το εχουν ξεκινησει το κυνηγι αυτο σε αλλες περιοχες.
teodgeor Δημοσ. Σάββατο στις 01:51 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:51 μμ 3 λεπτά πριν, kallair είπε Το θεμα ειναι οτι εχουν πει οτι θα το κοψουν το sharing. δεν εχω ψαχθει κατα ποσο το εχουν ξεκινησει το κυνηγι αυτο σε αλλες περιοχες. Προς το παρών παιζει μια χαρά..
jimis panousis Δημοσ. Σάββατο στις 08:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:57 μμ Λόγω καινούριου κινητού δεν είχα βάλει ποτέ το disney στο κινητό μου.Είπα να το κάνω σήμερα κ δεν μπορούσα να μπω. Το διέγραψα, μπήκα στο playstore, άλλαξα τον χρήστη σε Τουρκικό gmail,κατέβασα με το Τουρκικό mail την εφαρμογή και τέλος όταν πήγε να ανοίξει η εφαρμογή μου ζήτησε με ποιο mail να κάνει log in κ έβαλα το Τουρκικό. Να σημειωθεί ότι δεν ενεργοποίησα VPN πουθενά. Στην συνέχεια μπήκα στον λογαριασμό μου για να δω την συνδρομή μου κ όταν πάτησα για να την αλλάξω μου έβγαλε αυτήν την εικόνα. Θα το αφήσω μέχρι να έρθει η λήξη κ λίγο πιο πριν θα το αλλάξω
mclound Δημοσ. Σάββατο στις 10:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:21 μμ Επειδή έπαθα κι εγώ ένα μικρό εγκαφαλικό με τις 3499λίρες και σίγουρα δεν θα το κρατήσω, θέλω να ρωτήσω εάν το βάλω μέσω vodafoneTV θα έχω ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο; ή θα λείπουν παιδικά/σειρές σε σχέση με το Premium που έχω ήδη;
vagmouk Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Εγώ πάλι πως εχω παραμείνει να δίνω 30 δολλάρια το χρόνο από Αργεντινή και βλέπω κανονικά χωρίς ads , Vpn και με Dolby vision και atmos πραγματικά απορώ...Ελπίζω να με ξεχάσουν έτσι για αρκετό καιρό ακόμα. Έχω και Τουρκικό δεύτερο λογαριασμό για τους γονείς μου και ήρθε και σε μένα η λυπητερή.Θα το κόψω και θα ψαχτώ για καμία προσφορά από Αμερική και Hulu μεριά που παίζει κατά καιρούς μιας και έχω διαθέσιμο Αμερικάνικο τρόπο πληρωμής.
mclound Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 9 hours ago, vagmouk said: Εγώ πάλι πως εχω παραμείνει να δίνω 30 δολλάρια το χρόνο από Αργεντινή και βλέπω κανονικά χωρίς ads , Vpn και με Dolby vision και atmos πραγματικά απορώ...Ελπίζω να με ξεχάσουν έτσι για αρκετό καιρό ακόμα. Έχω και Τουρκικό δεύτερο λογαριασμό για τους γονείς μου και ήρθε και σε μένα η λυπητερή.Θα το κόψω και θα ψαχτώ για καμία προσφορά από Αμερική και Hulu μεριά που παίζει κατά καιρούς μιας και έχω διαθέσιμο Αμερικάνικο τρόπο πληρωμής. γιατί δεν τους κάνεις share το δικό σου; δε γίνεται;
achilles_g_ Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Εγώ πάντως ακύρωσα...Αν κρίνω βέβαια από τις τιμές, αυτό ήθελαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα