Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγώ έχω το εξής πρόβλημα, ενώ στο κινητό και στο τάμπλετ παίζει κανονικά, στο Xbox x που μόλις πήρα δεν το περνάει.

Μου βγάζει το μήνυμα στην τηλεόραση και όταν πάω να συνδεθώ με βάζει να κάνω καινούργια σε ευρώ, παρόλο που βάζω το μέιλ που ήδη βλέπω στις υπόλοιπες συσκευές.

Έχει τύχει σε κανέναν;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδες για τσεκαρετε κ εσεις που εχετε ακομα google account τουρκικη συνδρομη. Μολις μπηκα να τσεκαρω ποτε ληγει για να βαλω λεφτα στην revolut να γινει η πληρωμη και μου βγαζει οτι υπαρχει αλλαγη τιμής (price changing) και η νεα τιμη ειναι 3499tl!!!!!

δηλαδη πλεον θα ειναι 91€ περιπου! οποτε παπαλα και αυτος ο τροπος. Για τσεκαρετε κ εσεις να μας πειτε ποσο σας δειχνει την νεα/επομενη χρεωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kallair είπε

Ρε παιδες για τσεκαρετε κ εσεις που εχετε ακομα google account τουρκικη συνδρομη. Μολις μπηκα να τσεκαρω ποτε ληγει για να βαλω λεφτα στην revolut να γινει η πληρωμη και μου βγαζει οτι υπαρχει αλλαγη τιμής (price changing) και η νεα τιμη ειναι 3499tl!!!!!

δηλαδη πλεον θα ειναι 91€ περιπου! οποτε παπαλα και αυτος ο τροπος. Για τσεκαρετε κ εσεις να μας πειτε ποσο σας δειχνει την νεα/επομενη χρεωση.

Δυστυχώς και εμένα τόσο μου βγάζει πάει και αυτό ύστερα από νετφλιξ δε πειράζει stremio και άγιος ο θεός , επίσης ανέβασαν και τιμές από google photos μέσω Τουρκίας όλα τα καστρα πέφτουν ένα ένα μας πήρανε χαμπάρι , μόνο Amazon prime η τιμή δεν έχει αλλάξει καθόλου 

Επεξ/σία από archiezulu
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε άλλαξε συνολικά το κόστος και εφαρμόστηκε σε όλες τις πλατφόρμες. Μέσω Apple store πήγε κι εκεί στις 350 τουρκικές λίρες το μήνα, δηλαδή κάπου 9 ευρώ (και 90 το ετήσιο). Στο καλό και να μας γράφουν. 

Update: Τελικά έβαλα την προσφορά για επανενεργοποίηση του λογαριασμού, με 2 ευρώ το μήνα για 4 μήνες (ισχύει μέχρι 30/3). Μετά πάει στα 9 αλλά λίγο με ενδιαφέρει αφού μέχρι τότε θα έχουν ξεδώσει τα μικρά που με έφαγαν να ξαναβάλω Disney. 

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Εμένα σε Apple προς το παρόν μου λέει πως τον Μάιο ανανεώνεται στις 1650 Τούρκικες λίρες το ετήσιο. Μάλλον μέχρι τότε θα την φάω και εγώ

Δημοσ.

Ρε παιδια που ακριβως βρισκετε το ποσο της ανανεωσης και το ποτε τελειωνει η συνδρομη?Ψαχνω και στην εφαρμογη αλλα και μεσω pc και δεν μπορω να το βρω με τιποτα!

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά αν στο app πας στο προφίλ και μετά στο Λογαριασμό, σε στέλνει στo disneyplus.com/account, όπου φαίνονται αυτά που ψάχνεις.

Δημοσ.
Στις 5/3/2025 στις 10:52 ΜΜ, yazidis είπε

Εμένα σε Apple προς το παρόν μου λέει πως τον Μάιο ανανεώνεται στις 1650 Τούρκικες λίρες το ετήσιο. Μάλλον μέχρι τότε θα την φάω και εγώ

Όταν θα έρθει η ώρα της ανανέωσης, θα δεις τι θα πληρώσεις. Στο email που θα σε στείλουν θα αναγράφεται η νέα τιμή. 

22 ώρες πριν, Evil13 είπε

Ρε παιδια που ακριβως βρισκετε το ποσο της ανανεωσης και το ποτε τελειωνει η συνδρομη?Ψαχνω και στην εφαρμογη αλλα και μεσω pc και δεν μπορω να το βρω με τιποτα!

Εμένα ήρθε mail με το πότε ανανεώνεται και πόσο θα πληρώσω. Σε ένα μήνα είναι η ανανέωσή μου. Και δυστυχώς όντως πήγε στις 3.500 λίρες. 

Δημοσ.

Ε οκ, καληνύχτα τότε και το Disney. Σιγά μη δίνουμε 90€ το χρόνο για 2-3 πράγματα.

Και απ'ότι βλέπω έχει πάει γενικά η τιμή στις 3500 λίρες και στη σελίδα τους. Δεν είναι δηλαδή ότι το κάνουν για να τελειώσουν με τις συνδρομές που είχαν ήδη μείνει σε Apple/Google για να ωθήσουν τον κόσμο να ακυρώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι στο premium χωρις διαφημισεις .. αν κανεις αλλαγη στο standart δεν παραμενει στα 1649tl? Ειδα οτι δεν εχουν διαφορες ουτε σε ηχο κ παραμενει 4 ταυτοχρονες θεασεις.μαλλον σκαμαρουν ολους τους νεους " μεταναστες" τουρκιας

Πατησα cancel γιατι δεν εβρισκα πως αλλαζεις πακετο.δεν αφηνει resubscribe το google pay 😛  οποτε γραψτε αν σε αφηνει να πας στο στανταρτ

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...