Προς το περιεχόμενο

Mου ακύρωσαν το Τουρκικο Disney+

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 ώρες πριν, konstantin79 είπε

Βέβαια υπάρχει πάντα και η λύση μεσω IOS που ακομα δουλευει καλα

Λυση iOS= τουρκικο appleID account κ γεμισμα με giftcards;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

44 λεπτά πριν, kallair είπε

σωστά. Δεν είναι λύση μόνο για το παρόν θέμα, αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε αλλές υπηρεσίες ή εφαρμογές για καλύτερη τιμή

• Thanks 1

Στις 5/6/2024 στις 9:43 ΜΜ, konstantin79 είπε

ναι τελος από οτι εχω διαβάσει και εχω δει. Υπάρχει ενας πολύ πλάγιος τρόπος συγκεκριμένο είδος vpn που θα πρέπει να το αφήσεις ανοιχτό 2-3 μέρες ωστε να  νομίζει η συσκευή οτι όντως επέστρεψες στη χώρα και να "ξεκλειδώσει" εκ νέου το προφιλ πληρωμων.

Βέβαια υπάρχει πάντα και η λύση μεσω IOS που ακομα δουλευει καλα

Όχι λάθος.. Γίνεται κανονικά.. 

Το είχα κλειστό.. Το άνοιξα 1 μέρα πριν την πληρωμή και το πήρε κανονικά!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 06/06/2024 at 14:29, kallair said:

Το δοκίμασα αλλά δεν κατάφερα να γραφτώ. Αν πάω να γραφτώ με σάπιο-τζάμπα VPN, το Disney+ μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται για το region. Αν πάω να γραφτώ χωρίς VPN, αρχικά μου βγάζει πλάνο Ελλάδας και στο τέλος πετάει error, please try again.

Θα δω μπας και το κάνω μέσω nordvpn με καμια σύντομη μηνιαία συνδρομή, που σε τουλάχιστον μία περίπτωση στο reddit είπαν ότι η εγγραφή έπαιξε μόνο με αυτό τον τρόπο. Ίσως κάτι να έχει αλλάξει τελευταία.

Επεξ/σία από nzeppos

16 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Το δοκίμασα αλλά δεν κατάφερα να γραφτώ. Αν πάω να γραφτώ με σάπιο-τζάμπα VPN, το Disney+ μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται για το region. Αν πάω να γραφτώ χωρίς VPN, αρχικά μου βγάζει πλάνο Ελλάδας και στο τέλος πετάει error, please try again.

Θα δω μπας και το κάνω μέσω nordvpn με καμια σύντομη μηνιαία συνδρομή, που σε τουλάχιστον μία περίπτωση στο reddit είπαν ότι η εγγραφή έπαιξε μόνο με αυτό τον τρόπο. Ίσως κάτι να έχει αλλάξει τελευταία.

Δοκίμασε δημιουργία νέου apple id χωρίς vpn (μπορείς να βάλεις και κινητό Ελλάδας) με κάποιο νέο email εδώ.

Πήγαινε σε μία συσκευή iOS Ρυθμίσεις > Apple ID > Media & Purchases και κάνε login με το νέο apple id που δημιούργησες.

Μετά αγορά itunes gift card από Eneba / Turgame κλπ

Μετά μπες App Store, πάτα στο εικονίδιο πάνω δεξιά με το προφίλ του Apple ID και Redeem Gift Card or Code (ετσι θα αποφυγεις την υποχρέωση καταχώρησης τούρκικης κάρτας).

Αφού τα έκανες όλα αυτά, είσαι πλέον στο Τούρκικο App Store.

Κατέβασε την εφαρμογή Disney+ και πήγαινε να δημιουργήσεις συνδρομή από εκεί μέσα. Νομίζω θα παίξει και χωρίς VPN και θα σου δείξει τα προγράμματα σε Τούρκικες λίρες.

Αγοράζεις συνδρομή και τέλος. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, June said:

Δοκίμασε δημιουργία νέου apple id χωρίς vpn (μπορείς να βάλεις και κινητό Ελλάδας) με κάποιο νέο email εδώ.

Πήγαινε σε μία συσκευή iOS Ρυθμίσεις > Apple ID > Media & Purchases και κάνε login με το νέο apple id που δημιούργησες.

Μετά μπες App Store, πάτα στο εικονίδιο πάνω δεξιά με το προφίλ του Apple ID και Redeem Gift Card or Code (ετσι θα αποφυγεις την υποχρέωση καταχώρησης τούρκικης κάρτας).

Κατέβασε την εφαρμογή Disney+ και πήγαινε να δημιουργήσεις συνδρομή από εκεί μέσα. Νομίζω θα παίξει και χωρίς VPN και θα σου δείξει τα προγράμματα σε Τούρκικες λίρες.

Ευχαριστώ. Μέσες-άκρες τα έκανα όλα αυτά και δεν παίζει. Το μόνο που δεν έκανα ήταν να αγοράσω gift cards, γιατί δεν θέλω να ξοδέψω λεφτά και να δω μετά ότι δεν παίζει το Disney.

Το Apple ID φαίνεται ότι είναι τούρκικο, μου δείχνει πράγματα του τούρκικου app store (πχ. τα reviews είναι μόνο στα τούρκικα), η αρχική σελίδα του Disney+ app δείχνει τιμές στα τούρκικα κλπ. Ωστόσο όταν πάω να κάνω signup στο Disney+ app, μου βάζει να συμφωνήσω με τα ελληνικά T&C's και στο complete subscription μου πετάει error "something went wrong".

Διάβασα διάφορες πρόσφατες περιπτώσεις στο reddit και ο μόνος που έλεγε ότι βρήκε ένα workaround ήταν κάποιος που χρησιμοποίησε nordvpn κατά τη εγγραφή στο Disney+.

Τώρα αν για να με αφήσει να μπω το Disney+ πρέπει πρώτα να έχω balance στο App store, τι να πω. Πολύ περίεργο. Πιο πιθανό μου φαίνεται ότι η Disney πλέον κάνει geolocation check.

update: με nordvpn trial και κάμποσα μπρος-πίσω, κάτι φαίνεται ότι πάει να γίνει τώρα. Για να δούμε...

update2: done, έβαλα δοκιμαστικά για 1 μήνα και θα ανανεώσω στο ετήσιο όταν έρθει η ώρα. Ευχαριστώ και πάλι.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εμένα έληξε η ετήσια συνδρομή και όταν πήγα να ανανεώσω μου έβγαλε το μήνυμα ότι δεν μπορώ να πληρώσω λόγω του ότι η μέθοδος πληρωμής (ελληνική mastercard) δεν ταιριάζει με την χώρα από την οποία συνδέομαι (vpn Τουρκία). Στο τελευταίο βήμα που βάζεις στοιχεία κάρτας, βγήκα από vpn και πήρε την πληρωμή κανονικά. Πήρα το μηνιαίο αυτήν την φορά δοκιμαστικά, αλλά φαντάζομαι και με το ετήσιο δεν θα υπάρχει θέμα. Όλα αυτά με pc, από κινητό δεν ξέρω αν είναι το ίδιο. Άρα:

1. Αγοράζω windscribe pro (Build your plan) για ένα μήνα που είναι το ελάχιστο με 3$ (2,81 ευρώ χρεώθηκα), ώστε να έχω πρόσβαση σε server Τουρκίας. Πέρυσι αν θυμάμαι καλά μπορούσα να επιλέξω τούρκικο σέρβερ και με το windscribe free, αλλά φέτος δεν. Με το που το αγοράζω, κάνω cancel subscription για να μην χρεώνομαι κάθε μήνα.

2. Συνδέομαι στο vpn και επιλέγω πλέον χωρίς πρόβλημα τούρκικο server. Συνδέομαι στο τούρκικο account του Disney+ που είχα φτιάξει πέρυσι και κάνω renew subscription. Μπορεί και να έτυχε, αλλά και πέρυσι και φέτος ολοκλήρωσα επιτυχώς την διαδικασία όλως παραδόξως με Microsoft Edge. Πέρυσι που δοκίμαζα και με άλλους browsers, κάπου έσκαγε.

3. Μου εμφανίζει κανονικά τα δύο διαθέσιμα πακέτα (μηνιαίο και ετήσιο) σε τούρκικες λίρες (1350 λίρες -> 38 ευρώ το ετήσιο). Επιλέγω το μηνιαίο και προχωράω τα βήματα μέχρι εκείνο που βάζεις στοιχεία κάρτας.

4. Τώρα αποσυνδέομαι από vpn. Βάζω τα στοιχεία της ελληνικής κάρτας (mastercard) και στο τελευταίο βήμα που είναι το confirmation της πληρωμής βλέπω ακόμα το πακέτο σε τούρκικες λίρες, παρόλο που έχω αποσυνδεθεί από vpn και η ip μου είναι πλέον ελληνική. Η πληρωμή προχώρησε κανονικά, χρεώθηκα 3,88 ευρώ.

5. Από κινητό και τηλεόραση συνδεόμαι κανονικά χωρίς vpn στο Disney+ με τα τούρκικα credentials που είχα φτιάξει, και σετάρονται κανονικά, φαίνεται και εκεί το νέο πακέτο που έχω πάρει.

• Like 1
  • Thanks 3

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, οποιος εχει ετησια συνδρομη και υπαρχει κενη θεση, ας μου στειλει ενα μηνυμα! Ενδιαφερομαι, γιατι μου εληξε πριν λιγες ημερες η Ελληνικη. Σπανια βλεπω disney, οποτε αν ειναι να βαλω, μονο με τα ελαχιστα χρηματα.

• 1 μήνα μετά...
Ενημερωσαμε τη Συμβαση Συνδρομητη
Κατά καιρούς χρειάζεται να κάνουμε αλλαγές στη Σύμβαση Συνδρομητή μας. Οι πιο σημαντικές ενημερώσεις αναφέρονται στο κάτω μέρος του παρόντος email.

Επόμενα βήματα
Θα θέλαμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτήν την ειδοποίηση και να διατηρήσετε ένα αντίγραφό της στο αρχείο σας, σε περίπτωση που χρειαστεί να ανατρέξετε σε αυτό στο μέλλον. Όλες αυτές οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ σε 30 ημέρες.

Εάν δεν συμφωνείτε με τις αλλαγές, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Disney+. Εάν έχετε εγγραφεί σε ετήσιο πρόγραμμα, και σας απομένει πάνω από ένας μήνας στη συνδρομή σας και θέλετε να προβείτε σε ακύρωση, απλώς καλέστε μας ή χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα διαδικτυακής συνομιλίας εντός 30 ημερών από την παραλαβή του παρόντος μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) (θα βρείτε τον αριθμό τηλεφώνου για την περιοχή σας – όπου διατίθεται – στο Κέντρο Βοήθειας του Disney+). Εάν δεν ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Disney+, τότε η συνδρομή σας θα συνεχιστεί κανονικά βάσει των ενημερωμένων όρων.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε. Για τυχόν ερωτήσεις και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Κέντρο Βοήθειας.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Disney+.
Η ομάδα Disney+

Ακολουθεί μια σύνοψη των αλλαγών στη Σύμβαση Συνδρομητή (αλλά σας προτείνουμε να διαβάσετε ολόκληρη τη νέα Σύμβαση Συνδρομητή😞

- Απλοποιούμε τη σύμβαση, καθιστώντας την πιο ευανάγνωστη.

- Χρησιμοποιούμε νέα διατύπωση για τα νέα προγράμματα στα οποία ενδέχεται να μπορείτε να εγγραφείτε και δίνουμε τη δυνατότητα μετάβασης σε άλλο πρόγραμμα, στις περιπτώσεις όπου επιτρέπεται. Σε αυτή περιλαμβάνεται ένας όρος που καθιστά σαφές ότι όλα τα προγράμματα ενδέχεται να περιλαμβάνουν σε περιορισμένο βαθμό διαφημίσεις, προωθητικό περιεχόμενο, εταιρικό υλικό, μηνύματα χορηγών και παρόμοια στοιχεία, όπως διαφημίσεις που περιλαμβάνονται σε ζωντανό περιεχόμενο ή ειδικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν εμπορικά διαφημιστικά διαλείμματα.

- Αναδιαρθρώνουμε τη σύμβαση και περιλαμβάνουμε νέους όρους που επιτρέπουν σε έναν Συνδρομητή να επιτρέπει σε ένα «Έξτρα μέλος» να έχει πρόσβαση στο Disney+.

- Περιλαμβάνουμε έναν όρο που απαγορεύει τον αποκλεισμό διαφημίσεων και καθορίζει ότι ενδέχεται, μεταξύ άλλων και κατόπιν ειδοποίησης, είτε να αναστείλουμε ή να καταγγείλουμε τη σύμβασή σας σε περίπτωση τέτοιας δραστηριότητας.

- Ενημερώνουμε επίσης τη σύμβαση, ώστε να καταστήσουμε σαφές ότι οι συνδρομητές που πληρώνουν μέσω δωροκάρτας ενδέχεται να μη χρειάζεται να παρέχουν κάρτα για περιοδικές πληρωμές.

- Διευκρινίζουμε το πώς μπορείτε να μοιράζεστε τον λογαριασμό σας με άλλα άτομα.

- Καθιστούμε επίσης σαφές ότι οι διαδικασίες που ακολουθούνται από τρίτους παρόχους λιανικής του Disney+ (π.χ. ένα κατάστημα εφαρμογών) προκειμένου να σας ενημερώνουν σχετικά με αλλαγές τιμών ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνες που ακολουθεί η Disney.

- Παρέχουμε περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με τις προσφορές πακέτων που ενδέχεται να προσφέρονται στο μέλλον.

- Επιβεβαιώνουμε ότι η συνδρομή σας σας δίνει το δικαίωμα πρόσβασης στο Disney+ εντός της Επικράτειας, αλλά ενδέχεται να σας επιτρέψουμε να παρακολουθείτε περιεχόμενο Disney+ εκτός της Επικράτειας – αυτό δεν επηρεάζει με κανέναν τρόπο τα δικαιώματα Φορητότητάς σας στην ΕΕ (στις περιπτώσεις όπου ισχύουν για εσάς). Λάβετε υπόψη ότι, ακόμη και αν το Disney+ διατίθεται σε κάποια τοποθεσία εκτός της Επικράτειας, ενδέχεται να μην μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο σε αυτήν την τοποθεσία.

- Περιλαμβάνουμε άλλες μικρές ή/και παρεπόμενες αλλαγές και ενημερώσεις.

Εάν έχετε αποδεχτεί μια έκδοση της Σύμβασης Συνδρομητή με ημερομηνία του 2023, οι περισσότερες αλλαγές που ορίζονται ανωτέρω περιλαμβάνονται ήδη στη συγκεκριμένη σύμβαση. Η πιο σημαντική αλλαγή της έκδοσης του 2023 είναι η αναδιάρθρωση λόγω της λειτουργίας «Έξτρα μέλους» και οι νέοι όροι που σχετίζονται με αυτήν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Στις 13/6/2024 στις 11:04 ΠΜ, June είπε

Καλημέρα . Επιβεβαιώνω τον παραπάνω τρόπο αγοράς συνδρομής . Εύκολη η εφαρμογή του και αγορά itune gift card 1400 tl-39,34€ με το fee στην πιστωτική για αγορά συνδρομής 1 χρόνου!!!!

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...

Μάλλον έκλεισε και αυτή η τρύπα.Βλέπω ότι αφαιρέθηκε η δυνατότητα αγοράς συνδρομής από το Τουρκικό appstore.Σε παραπέμπει στην ιστοσελίδα για εγγραφή....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιθανότατα λόγω της μεγάλης προμήθειας που χρέωνε η Apple όπως λένε εδώ: https://www.reddit.com/r/apple/comments/1g9s5hy/disney_plus_and_hulu_wont_let_you_sign_up_through/. Οπότε η μπάλα πήρε και το Disney+.

Θα δοκιμάσω κι εγώ πιο μετά να δω αν συνεχίζει να δέχεται τούρκικη gift card. Κάποιοι λένε ότι λειτουργούν ακόμα, αν και δεν κατάλαβα αν εννοούν τις κλασικές iTunes gift cards ή λογικά τούτες εδώ τις τούρκικες Disney+ gift cardsεδώ), που πρακτικά κοστίζουν το ίδιο.

Αν όχι, στο καλό και να μας γράφουν.

Επεξ/σία από nzeppos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, nzeppos είπε

τούτες εδώ τις τούρκικες Disney+ gift cardsεδώ), που πρακτικά κοστίζουν το ίδιο.

Δε δουλεύουν αυτες.Είναι google playstore gift cards που δεν μπορούν να εξαργυρωθούν στην Ελλάδα ακόμα και με Vpn.Η Fups ίσως να δουλεύει ακόμα από την ιστοσελίδα αλλά και εκεί ζόρικο είναι γιατί καταλαβαίνουν το Vpn και μπλοκάρουν τη διαδικασία.Δυστυχώς άλλη φτηνή εναλλακτική άλλης χώρας δεν υπάρχει.

Επεξ/σία από vagmouk

Τελικά μια χαρά την πήρε την ανανέωση μέσω App Store.

Η συνδρομή είχε μεν λήξει εδώ και λίγες μέρες αλλά ανέβασα το Apple store balance με τούρκικη iTunes gift card, ενεργοποίησα ξανά τη συνδρομή μέσω του Disney+ και παίζει κομπλέ. Στο ενδιάμεσο βέβαια μου έβγαλε καμια 50αριά notifications για update του payment method και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, αλλά με κάμποσο μπρος-πίσω μεταξύ Apple store, Disney+ account μέσω web και Disney+ app τελικά συνήλθε.

Τώρα αν η παραπάνω αλλαγή αφορά μόνο νέες εγγραφές σε τούρκικο Disney+ ή δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα για όλους, δεν είμαι σίγουρος. Δεν έχω και μέτρο σύγκρισης, αφού πρώτη φορά άφησα τη συνδρομή να λήξει. Όλες τις προηγούμενες έβαζα balance πριν το τέλος του μήνα. Μάλλον το ίδιο θα κάνω και τώρα κι ό,τι γίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...