Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Bill4gr είπε

Όπως είπα είμαι μπλοκαρισμενος από αγορές.. Βγάζει το μήνυμα που δείχνω σε παραπάνω ποστ όταν πάω να κάνω αγορά οτιδήποτε.. 

Αν βάλω χρεωστική θα πληρωθεί κανονικά?? 🤔🤔

Αν είχες περασμένη κάρτα και είναι σε ισχυ, κατα πάσα πιθανότητα θα περάσει η χρέωση κανονικά.

Είχα το ίδιο θέμα με εσενα και η συνδρομή εληγε στις 7/4. Η ανανέωση εγινε κανονικά από την στιγμή που ήταν ενεργή μέσα από τον λογαριασμό google.

• Απαντ. 482
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, konstantin79 είπε

Αν είχες περασμένη κάρτα και είναι σε ισχυ, κατα πάσα πιθανότητα θα περάσει η χρέωση κανονικά.

Είχα το ίδιο θέμα με εσενα και η συνδρομή εληγε στις 7/4. Η ανανέωση εγινε κανονικά από την στιγμή που ήταν ενεργή μέσα από τον λογαριασμό google.

Είχα Revolut.. Πέρασε όντως η συναλλαγή σήμερα και τραβηχτηκαν τα χρηματα. Αλλά αναφέρει ότι η συναλλαγή είναι σε εκκρεμότητα και αν δεν τραβηχτουν τα χρήματα θα επιστραφούν στις 23 Απριλίου.. 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Bill4gr είπε

Είχα Revolut.. Πέρασε όντως η συναλλαγή σήμερα και τραβηχτηκαν τα χρηματα. Αλλά αναφέρει ότι η συναλλαγή είναι σε εκκρεμότητα και αν δεν τραβηχτουν τα χρήματα θα επιστραφούν στις 23 Απριλίου.. 

Πάντα το αναφέρει αυτό το μήνυμα...

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Bill4gr είπε

4 ώρες πριν, kormos είπε

Πάντα το αναφέρει αυτό το μήνυμα...

αυτο ακριβώς, μη σε αγχωνει καθόλου. Καλη θέαση και πάλι για τον επόμενο χρόνο

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθω να ξανα εγγραφω αλλα τουλαχιστον η εφαρμογη πλεον δεν προσφερει δυνατοτητες ανανεωσης συνδρομης.

Βασικα αυτο που μου κανει νερα ειναι το pandavpn - lite οπου για καποιο λογο δεν μου εμφανιζει διαφημισεις για vip status για να προχωρησω μεσω browser - μοναδικου τουρκικου λογαριασμου κτλ. Εχει κανενας αλλος θεμα με το panda?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Προσπαθω να ξανα εγγραφω αλλα τουλαχιστον η εφαρμογη πλεον δεν προσφερει δυνατοτητες ανανεωσης συνδρομης.

Βασικα αυτο που μου κανει νερα ειναι το pandavpn - lite οπου για καποιο λογο δεν μου εμφανιζει διαφημισεις για vip status για να προχωρησω μεσω browser - μοναδικου τουρκικου λογαριασμου κτλ. Εχει κανενας αλλος θεμα με το panda?

Τέτοιες ενέργειες καλό είναι να γίνονται με επί πληρωμής vpn...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kormos είπε

Τέτοιες ενέργειες καλό είναι να γίνονται με επί πληρωμής vpn...

Α ναι, όπως δοκίμασα κάνα 2 trial (Kaspersky πχ) και τελικά δεν έπιασε. Οι περισσότεροι το είχαμε κάνει με το panda lite. 

Όπως και να έχει, άλλο ρώτησα 🙃

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Α ναι, όπως δοκίμασα κάνα 2 trial (Kaspersky πχ) και τελικά δεν έπιασε. Οι περισσότεροι το είχαμε κάνει με το panda lite. 

Όπως και να έχει, άλλο ρώτησα 🙃

Τα trial είναι trial αν αγοράσεις κανονικό τότε θα λύσεις το πρόβλημα σου...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα παιδια ! Εχει ληξει η τουρκικη συνδρομη μου στο disney+ και δεν εχω καταφερει να κανω ανανεωση..Εχω δοκιμασει revolut,payzy και fups αλλα τιποτα..Μου πεταει μηνυμα οτι δεν μπορει να γινει αγορα απο την χωρα..

Χρησιμοποιω windscribe με τουρκικη ip

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/5/2024 στις 1:08 ΜΜ, themis2017 είπε

Καλημερα παιδια ! Εχει ληξει η τουρκικη συνδρομη μου στο disney+ και δεν εχω καταφερει να κανω ανανεωση..Εχω δοκιμασει revolut,payzy και fups αλλα τιποτα..Μου πεταει μηνυμα οτι δεν μπορει να γινει αγορα απο την χωρα..

Χρησιμοποιω windscribe με τουρκικη ip

Δοκίμασες χωρίς vpn?

Επεξ/σία από achilles_g_
Δημοσ.
13 hours ago, achilles_g_ said:

δωροκάρτα δοκίμασες?

Ποια υπηρεσία παρέχει δωροκαρτες για Disney plus για Τουρκία Αίγυπτο κτλ;

Eneba δεν υπάρχουν

Δημοσ.

Παιδια εχω δοκιμασει τα παντα και δεν κανει ανανεωση..Αγορασα συνδρομη στο windscribe και δοκιμασα με τουρκικο και Αργεντικο αλλα τιποτα..

Μαλιστα εχω δυο account gmail και δεν μπορω να ανανεωση ουτε με ανοιχτο αλλα ουτε με κλειστο vpn..

Εσεις τι vpn χρησιμοποιειται ?

Επσισης σκεφτομαι μηπως χρειαζεται να φτιαξω ενα καινουργιο gmail και οφειλετε εκει το προβλημα..

Στου υπολοιπους παιζει κανονικα ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...