kormos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 38 λεπτά πριν, PetrosSketo είπε Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με το FUPS? Ζητάει ταυτότητα και φυσικά δεν υπάρχει! Τι ακριβώς θες να μάθεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 16 hours ago, PetrosSketo said: Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με το FUPS? Ζητάει ταυτότητα και φυσικά δεν υπάρχει! Ζητάει ταυτότητα για να κάνεις εκδοσή κάρτας, οι οδηγίες όμως μιλάνε για αγορά κάρτας μέσω του Plati.io Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 42 λεπτά πριν, sdikr είπε Ζητάει ταυτότητα για να κάνεις εκδοσή κάρτας, οι οδηγίες όμως μιλάνε για αγορά κάρτας μέσω του Plati.io ...γιατί είναι αναγκαίο να διαβάζεις και τις οδηγίες; 🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PetrosSketo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Επειδή παρακολουθώ το θέμα, οδηγίες δεν βλέπω. Ωραία, μπαίνεις στο Plati.io και αναζητάς FUPS. Τα αποτελέσματα είναι πολλά, πιο πρέπει να επιλέξουμε; Αν υπάρχουν οδηγίες για τον συγκεκριμένο τρόπο, ας τις κοινοποιήσει κάποιος καθώς ΕΓΩ δεν έχω βρει κάτι σχετικό. Ευχαριστώ, Πέτρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 17 ώρες πριν, PetrosSketo είπε Επειδή παρακολουθώ το θέμα, οδηγίες δεν βλέπω. Ωραία, μπαίνεις στο Plati.io και αναζητάς FUPS. Τα αποτελέσματα είναι πολλά, πιο πρέπει να επιλέξουμε; Αν υπάρχουν οδηγίες για τον συγκεκριμένο τρόπο, ας τις κοινοποιήσει κάποιος καθώς ΕΓΩ δεν έχω βρει κάτι σχετικό. Ευχαριστώ, Πέτρος Δες σχετικά κάποια Fups Card που να έχει αρκετές πωλήσεις και μεγάλο σχετικά rating. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodgeor Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Στις 4/7/2023 στις 8:06 ΠΜ, ikaros2 είπε Ναι, και για κινητό 5sim. Σε αυτο πως πληρώνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, teodgeor είπε Σε αυτο πως πληρώνεις; https://5sim.net/faq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaros2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 5 hours ago, teodgeor said: Σε αυτο πως πληρώνεις; "Payment by cards VISA/MasterCard/MIR" και στη συνέχεια "Paypalych" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Στις 24/7/2023 στις 3:37 ΜΜ, PetrosSketo είπε Επειδή παρακολουθώ το θέμα, οδηγίες δεν βλέπω. Ωραία, μπαίνεις στο Plati.io και αναζητάς FUPS. Τα αποτελέσματα είναι πολλά, πιο πρέπει να επιλέξουμε; Αν υπάρχουν οδηγίες για τον συγκεκριμένο τρόπο, ας τις κοινοποιήσει κάποιος καθώς ΕΓΩ δεν έχω βρει κάτι σχετικό. Ευχαριστώ, Πέτρος Αν δεν θες να μπλέξεις με πληρωμες σε crypto τικαρε το κουτάκι του paypal πάνω πάνω. 12 ώρες πριν, ikaros2 είπε "Payment by cards VISA/MasterCard/MIR" και στη συνέχεια "Paypalych" Επιπλέον, συνήθως δεχεται πιο συχνά την πληρωμή με mastercard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Αυτά όσες φορές προσπάθησα δεν περνούσανε, καθώς έχουμε τα restrictions με ρωσία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugarvele Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 καποιος εχει αγορασει premium απο τουρκια; και πως να το εκανε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, sugarvele είπε καποιος εχει αγορασει premium απο τουρκια; και πως να το εκανε ; Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες να δεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugarvele Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) επιτυχια... Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2023 από sugarvele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodgeor Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Έχει κανει κάποιος ενεργοποίηση απο τον γείτονα με sms? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rsaroukla Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δουλεύει σε τηλεόραση ή μόνο σε portable συσκευές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα