ZoReN Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 19 ώρες πριν, ikaros2 είπε Καλησπερα. Αν κάνω τα εξής: 1) Με vpn τουρκίας φτιάχνω ένα gmail account 2) Με vpn τουρκίας φτιάχνω ένα disney+ account κ δηλώνω το email του 1ου βήματος και την FUPS Είμαι οκ? 650λίρες ο χρόνος κοστίζει πλέον? Καλησπέρα. 1 και 2 σωστά. Γιατί να πληρώσεις με FUPS? Πληρώνεις μέσω subscription απο play store. Βάλε εκεί την revolut και είσαι έτοιμος
ikaros2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 16 hours ago, ZoReN said: Καλησπέρα. 1 και 2 σωστά. Γιατί να πληρώσεις με FUPS? Πληρώνεις μέσω subscription απο play store. Βάλε εκεί την revolut και είσαι έτοιμος Σκέφτηκα ότι μπορεί να την κόψουν και τη revolut κάποια στιγμή...Thanks.
ZoReN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, ikaros2 είπε Σκέφτηκα ότι μπορεί να την κόψουν και τη revolut κάποια στιγμή...Thanks. Αν κάνεις subscription από play store δεν έχεις κανένα πρόβλημα να σου την κόψουν. Έτσι πλέον έχουμε και Τούρκικο Spotify. Την fups θα την χρησιμοποιούσα σε Netflix που δεν περνάει η revolut. ( Εμένα για κάποιο λόγο μου την πέρασε )
prefuse Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 29 minutes ago, ZoReN said: Αν κάνεις subscription από play store δεν έχεις κανένα πρόβλημα να σου την κόψουν. Έτσι πλέον έχουμε και Τούρκικο Spotify. Την fups θα την χρησιμοποιούσα σε Netflix που δεν περνάει η revolut. ( Εμένα για κάποιο λόγο μου την πέρασε ) Πώς κάνεις subscription από play store είτε για Disney+ είτε για Spotify?
ZoReN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 22 λεπτά πριν, prefuse είπε Πώς κάνεις subscription από play store είτε για Disney+ είτε για Spotify? Μέσα από το app Όταν πας να πληρώσεις αντί να βάλεις την κάρτα σου έχει την επιλογή να πληρώσεις μέσω play store. Απο εκεί γίνεσαι subscriber. Τα λευτα τα τραβάει από την κάρτα που έχεις βάλεις στο συγκεκριμένο μέιλ από όπου έγινες συνδρομητής. 1
prefuse Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, ZoReN said: Μέσα από το app Όταν πας να πληρώσεις αντί να βάλεις την κάρτα σου έχει την επιλογή να πληρώσεις μέσω play store. Απο εκεί γίνεσαι subscriber. Τα λευτα τα τραβάει από την κάρτα που έχεις βάλεις στο συγκεκριμένο μέιλ από όπου έγινες συνδρομητής. φανταζομαι πρεπει να εχουμε ενεργό vpn τουρκίας στο κινητό και μετά να κάνουμε την διαδικασία αυτή. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2023 από prefuse
ZoReN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 12 λεπτά πριν, prefuse είπε φανταζομαι πρεπει να εχουμε ενεργό vpn τουρκίας στο κινητό και μετά να κάνουμε την διαδικασία αυτή. Ναι θα πρέπει να έχεις VPN Τουρκίας. Όταν θα κάνεις το Τούρκικο gmail για να γίνει vrify θα πρέπει να δηλώσεις Τούρκικη διεύθυνση. Πάρε μια απο google με ΤΚ και βάλτα τύπου MacDonalds στην Κωνσταντινούπολη. Μετά από αυτό βάζεις κάρτα στο account κατα προτίμηση Revolut. Δώσε προσοχή σε αυτό γιατί αυτήν η διαδικασία πρέπει να γίνει σωστά. Μετά μέσω app με VPN κάνεις subsciption . Αν δε προχωράει εκεί μπορεί να έχει μπαναριστεί η ip. Κλείνεις VPN και δοκιμάζεις να το ξανακάνεις. Βασική προυπόθεση στην συσκευή που θα το κάνεις να έχεις περασμένο μόνο το Τούρκικο account γιατί αν έχεις και άλλα μπορεί να γίνει κάποιο μπέρδεμα. Για οτιδήποτε άλλο με ρωτάς 2
dkmaster Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Καθαρά ενημερωτικά. Στην Ταϊλάνδη υπήρχε μόνο ετήσια συνδρομή στα 21 ευρώ περίπου. Από σήμερα έχουν αλλάξει τα πλάνα και έκαναν την συνδρομή με τα 21 από 4Κ, 720p για τηλέφωνα και ταμπλέτες και πρόσθεσαν premium για 4Κ 60 ευρώ τον χρόνο. Φαίνεται να γίνονται αλλαγές και σε άλλες χώρες σιγά-σιγά.
dkmaster Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 3 hours ago, vagmouk said: Στην Ταιλάνδη δεν είναι μέσω του Hotstar? Σωστά είναι μέσω hotstar. Απλά το ανέφερα γιατί στο Τουρκικό δεν ξέρω πόσα πακέτα είχαν. Στην Ταϊλάνδη μέχρι εχθές είχαν ένα ετήσιο και τίποτε άλλο.
ikaros2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Ενημερώνω ότι έκανα (και δούλεψαν) τα εξής: 1) Με vpn τουρκίας έφτιαξα gmail account 2) Με vpn τουρκίας έφτιαξα ένα disney+ account κ δήλωσα το email του 1ου βήματος 3) Με controld και chrome και dns τουρκίας (δείτε το video του Alex21121988), δήλωσα την FUPS στο disney+ account. 1 χρόνος, 650 λίρες (= ~23€) "τραβήχτηκαν" εφάπαξ από την FUPS.
startheo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπερα , με FUPS ενω xbox store εκανα κανονικα αγορες στο disney μου βγαζει payment error, εκανα gmail me vpn τουρκιας και account .Καμια ιδεα; edit με windscribe gia vpn εκανα account και disney λογαριασμο μεσο google play store αλλα οταν παω να κανω πληρωμη μου βγαζει 89 τον χρονο Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2023 από startheo
boredmind Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Στις 2/7/2023 στις 12:30 ΜΜ, ikaros2 είπε Ενημερώνω ότι έκανα (και δούλεψαν) τα εξής: 1) Με vpn τουρκίας έφτιαξα gmail account 2) Με vpn τουρκίας έφτιαξα ένα disney+ account κ δήλωσα το email του 1ου βήματος 3) Με controld και chrome και dns τουρκίας (δείτε το video του Alex21121988), δήλωσα την FUPS στο disney+ account. 1 χρόνος, 650 λίρες (= ~23€) "τραβήχτηκαν" εφάπαξ από την FUPS. την fups πως την εφτιαξες με το video τηλ τουρκικο και τα λοιπα;
ikaros2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 11 hours ago, boredmind said: την fups πως την εφτιαξες με το video τηλ τουρκικο και τα λοιπα; Ναι, και για κινητό 5sim.
ptsikri Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας Είχα κάνει πέρυσι το καλοκαίρι disney+ και το είχα κάνει όλα κομπλε Πήγα να κάνω τώρα ξανά από άλλο ιμειλ και ενώ φτιάχνω ιμειλ με ανοιχτό τουρκικό vpn όταν ανοίγω την εφαρμογή της Disney και κάνω εγγραφή μου λέει τιμές ελληνικές και όχι Τουρκικές.Δεν ανοίγω την εφαρμογή με vpn γιατί με vpn δεν μου το πιάνει.και συν ότι όταν φτιάχνω email αναγκαστικά βάζω απλά.για επιβεβαίωση που θέλει κινητο βάζω το δικό μου αλλά δεν το αποθηκεύω. Μπορείτε να μου πείτε ποια βηματα και εφαρμογές χρειάζονται για να κάνω; Ευχαριστώ. 3 λεπτά πριν, ptsikri είπε Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από ptsikri
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα