georgeA Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Με την oldubit επαιξε σε μενα, απλα ειναι ιστορια ολη η διαδικασια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boredmind Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 δηλαδη φιλε μου πως το εκανες περιπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodgeor Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Ενημερωτικα, διπλασιαζεται η τιμη απο μεσα Ιουνίου για όποιον δεν γνωριζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, teodgeor είπε Ενημερωτικα, διπλασιαζεται η τιμη απο μεσα Ιουνίου για όποιον δεν γνωριζει. Τι εννοείς , έχω κάνει χρόνο με 649.90 ήτοι 30.50 € πριν κάτι βδομάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, archiezulu είπε Τι εννοείς , έχω κάνει χρόνο με 649.90 ήτοι 30.50 € πριν κάτι βδομάδες Δεν λέει κάτι αυτό. Αν ακολουθείς το νήμα θα δεις πως στα μέσα συνδρομών λόγο αλλαγή χρέωσης, ακυρώθηκαν κατά βούληση και επιστράφηκε το ποσό στους συνδρομητές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, kormos είπε Δεν λέει κάτι αυτό. Αν ακολουθείς το νήμα θα δεις πως στα μέσα συνδρομών λόγο αλλαγή χρέωσης, ακυρώθηκαν κατά βούληση και επιστράφηκε το ποσό στους συνδρομητές. Ναι μου έγινε η επιστροφή τον προηγούμενο μηνα έχω διαβάσει το νήμα και έκανα ξανά συνδρομή ετήσια με το ποσο που προανέφερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, archiezulu είπε Ναι μου έγινε η επιστροφή τον προηγούμενο μηνα έχω διαβάσει το νήμα και έκανα ξανά συνδρομή ετήσια με το ποσο που προανέφερα Αν ισχύει όμως το δεδομένο ότι πάλι θα πάρει αύξηση, βλέπω ξανά τα ίδια 🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, kormos είπε Αν ισχύει όμως το δεδομένο ότι πάλι θα πάρει αύξηση, βλέπω ξανά τα ίδια 🙃 Ε εντάξει πόσο θα πάει; Στην Ελλάδα η τιμή ειναι τριπλάσια Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από archiezulu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 23 λεπτά πριν, archiezulu είπε Ε εντάξει πόσο θα πάει; Στην Ελλάδα η τιμή ειναι τριπλάσια Όσο και να πάει πάλι οικονομική συνδρομή θα είναι... (Σε σχέση με εδώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boredmind Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 το θεμα ειναι οτι δε δεχετε αλλη καρτα περα απο τουρκικη και δεν εχω καταφερει να βγαλώ καποια βοηθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Εμένα revolut πέρασε κατευθείαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, archiezulu είπε Εμένα revolut πέρασε κατευθείαν Εχουμε προσπαθησει με ενα εκατομμυριο τροπους , εγω μονο Τούρκο δεν εβαλα στην τουρκια να μου κανει και ερχεσαι και μας λες περασε Revolut. 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 40 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Εχουμε προσπαθησει με ενα εκατομμυριο τροπους , εγω μονο Τούρκο δεν εβαλα στην τουρκια να μου κανει και ερχεσαι και μας λες περασε Revolut. 🤣 Σου μιλάω γνήσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, boredmind είπε το θεμα ειναι οτι δε δεχετε αλλη καρτα περα απο τουρκικη και δεν εχω καταφερει να βγαλώ καποια βοηθεια; FUPS 2 ώρες πριν, archiezulu είπε Εμένα revolut πέρασε κατευθείαν Σωστά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodgeor Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 20 ώρες πριν, archiezulu είπε Τι εννοείς , έχω κάνει χρόνο με 649.90 ήτοι 30.50 € πριν κάτι βδομάδες Μου ηρθε mail απο 34.99 παει στα 64,99 στις 14 / 6. για μηνιαιο που εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα