kormos Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, stekon είπε ναι αφαιρεθηκαν απο το revolut στις 3 Απριλιου. Αυτή είναι η νέα τιμολόγηση... Άρα κάτι άλλο έχει προκύψει 1 ώρα πριν, sdikr είπε Αυτό είναι άλλο όμως, όσους έχει ακυρώσει είχανε το ~16 ευρώ Τωρα αν μπεις στο disney σε έχει με ενεργή συνδρομή; Σωστά, αφορούσε τις παλιές τιμολογήσεις 56 λεπτά πριν, stekon είπε αυτο που θελω να κανω και ζηταω την βοηθεια σας ,ειναι να επικοινωνησω με την revolut ,ή με disney και σε ποιο email??? Θα τα μπλέξεις περισσότερο αν ασχοληθείς με την D+ Προτείνω να μιλήσεις με Agent της Revolut (μέσα από την εφαρμογή το κάνεις αυτό) Μφχ
spyrosmaddoc Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Έχει βρει κάποιος λύση για το error 83 σε ανανέωση?
kormos Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, spyrosmaddoc είπε Έχει βρει κάποιος λύση για το error 83 σε ανανέωση? ...ακόμα;;;;
sdikr Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, stekon είπε αυτο που θελω να κανω και ζηταω την βοηθεια σας ,ειναι να επικοινωνησω με την revolut ,ή με disney και σε ποιο email??? Δεν σου έχω απάντηση Πάντως το πρώτο μήνυμα μιλάει για συνδρομή στις 27 Φλεβάρη, η Συνδρομή που σε έχει χρεώσει στην rev είναι 3 Απρίλη και είναι με την νέα τιμή. Μήπως έχεις και άλλον λογαριασμό google στην συσκευή που έκανες την διαδικασία και έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα εκεί; Σίγουρα δεν μιλάς με disney για να τους πεις κάτι. Δοκίμασε να μιλήσεις με Google και πες τους τι γίνεται παιδιά γιατί δεν έχουν επιστρέψει τα χρήματα για αυτή την συναλλαγή στις 27 Φλεβάρη
spyrosmaddoc Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, kormos είπε ...ακόμα;;;; Ακόμα... Με κανέναν τρόπο
ioannis78 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 14 ώρες πριν, stekon είπε ναι αφαιρεθηκαν απο το revolut στις 3 Απριλιου. Ακριβώς το ίδιο θέμα εχω και εγώ. Από Revolut μου έχει τραβήξει τα χρήματα για την ετήσια συνδρομή και στο email ακύρωσης αναφέρει 0€. Έκανα και αίτημα για refund στη Revolut αλλα δεν νομίζω να βγει κατι. Αν καταφέρεις και βγάλεις άκρη ενημέρωσε μας. Θα ενημερώσω αντίστοιχα αν έχω κάποιο αποτέλεσμα.
chrismilo91 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάτε όλοι σας όσοι έχετε θέμα την ημέρα μου το ακύρωσε μπήκα κανονικά με bluestacks με vpn και απλά ανανέωσα με την νέα τιμή κανένα πρόβλημα από τότε
spyrosmaddoc Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάτε όλοι σας όσοι έχετε θέμα την ημέρα μου το ακύρωσε μπήκα κανονικά με bluestacks με vpn και απλά ανανέωσα με την νέα τιμή κανένα πρόβλημα από τότε Έχω κάνει 2 καινούργιους λογαριασμούς με τούρκικο gmail αλλά μονίμως βγάζει error 83 στην πληρωμή. Με vpn χωρίς vpn με bluestacks με κινητό Android. Τα πάντα. 1
chrismilo91 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, spyrosmaddoc είπε Έχω κάνει 2 καινούργιους λογαριασμούς με τούρκικο gmail αλλά μονίμως βγάζει error 83 στην πληρωμή. Με vpn χωρίς vpn με bluestacks με κινητό Android. Τα πάντα. Πώς πας να πληρώσεις ; Δοκίμασες διαφορετική κάρτα ;
spyrosmaddoc Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 23 ώρες πριν, chrismilo91 είπε Πώς πας να πληρώσεις ; Δοκίμασες διαφορετική κάρτα ; ΚΑΘΕ φορά με revolut που έχει περαστεί στο google pay κι έχει εγκριθεί. Μάλιστα για δοκιμή έχει αγοραστεί κι ένα ebook και οι τιμές ήταν σε λίρες
chrismilo91 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, spyrosmaddoc είπε ΚΑΘΕ φορά με revolut που έχει περαστεί στο google pay κι έχει εγκριθεί. Μάλιστα για δοκιμή έχει αγοραστεί κι ένα ebook και οι τιμές ήταν σε λίρες δες pm
stekon Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Στις 20/4/2023 στις 10:06 ΜΜ, sdikr είπε Δοκίμασε να μιλήσεις με Google και πες τους τι γίνεται παιδιά γιατί δεν έχουν επιστρέψει τα χρήματα για αυτή την συναλλαγή στις 27 Φλεβάρη Εστειλα email στην google και ελαβα την παρακατω απαντηση.
kormos Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, stekon είπε Εστειλα email στην google και ελαβα την παρακατω απαντηση. Πες ότι έχασες 30€ 🙃
stekon Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, kormos είπε Πες ότι έχασες 30€ 🙃 Αυριο θα ενοχλησω revolut ,και βλεπουμε συνεχεια.....
kormos Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, stekon είπε Αυριο θα ενοχλησω revolut ,και βλεπουμε συνεχεια..... Με την απάντηση που σου έδωσε η ίδια η Google το θεωρώ λίγο απίθανο να βγάλεις άκρη πλέον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα