marksk Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 23 ώρες πριν, aissaris είπε Λόγω αλλαγής κόστους συνδρομής το έκαναν, και νομίζω το έκαναν σε όσους είχαν κάνει την διαδικασία μέσω android. Πάντως, αν θέλετε την γνώμη μου, μην κάνετε ετήσια συνδρομή, καλύτερα μηνιαία. Αναμένεται κατάρρευση της τουρκικής λίρας μετά τις εκλογές, γιατί μόνο μέχρι τότε μπορούν να παρέχουν τεχνητή στήριξη. κάνουμε ξανά ετήσια και περιμένουμε κατάρρευση λίρας,refund και κάνουμε πάλι ετήσια χωρίς να έχουμε ξοδέψει λίρα τόσο καιρό.
surveyor81 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μου ξεσυνδεσαν και εμένα το λογαριασμό disney+ αλλά ευτυχώς είχα φτιάξει το τουρκικο account σε κινητό που δε χρησιμοποιώ πια, οπότε άνοιξα πάλι το κινητό, μπήκα στην εφαρμογή disney+ (χωρίς να ενεργοποιήσω καποιο vpn) και πάτησα ετησια συνδρομη για 650 λίρες. Η πληρωμή έγινε με κάρτα της alphabank που είχε αποθηκευμένη στο google pay και συνδέθηκα πάλι. 31€ με χρέωσε απ' ότι είδα. Επειδή είδα στα μηνύματα ότι αρκετοί το έκαναν με ανοιχτό vpn, εμένα όταν έμπαινα στην εφαρμογή με vpn μου έβγαζε error. Όταν δοκίμασα χωρίς vpn ολοκληρώθηκε κανονικά η διαδικασία Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από surveyor81 1
kormos Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, surveyor81 είπε Μου ξεσυνδεσαν και εμένα το λογαριασμό disney+ αλλά ευτυχώς είχα φτιάξει το τουρκικο account σε κινητό που δε χρησιμοποιώ πια, οπότε άνοιξα πάλι το κινητό, μπήκα στην εφαρμογή disney+ (χωρίς να ενεργοποιήσω καποιο vpn) και πάτησα ετησια συνδρομη για 650 λίρες. Η πληρωμή έγινε με κάρτα της alphabank που είχε αποθηκευμένη στο google pay και συνδέθηκα πάλι. 31€ με χρέωσε απ' ότι είδα. Επειδή είδα στα μηνύματα ότι αρκετοί το έκαναν με ανοιχτό vpn, εμένα όταν έμπαινα στην εφαρμογή με vpn μου έβγαζε error. Όταν δοκίμασα χωρίς vpn ολοκληρώθηκε κανονικά η διαδικασία Στην πληρωμή με κλειστό στα έδειχνε με λίρες; Δεν έπρεπε να τα δείχνει με €;
surveyor81 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, kormos είπε Στην πληρωμή με κλειστό στα έδειχνε με λίρες; Δεν έπρεπε να τα δείχνει με €; Με λίρες μου το έδειχνε. Απ' ότι θυμάμαι και την πρώτη φορά με κλειστό vpn κατάφερα να κάνω την πληρωμή. Δεν ξέρω αν επηρεαζει αλλά το ρούτερ μου συνδέεται στο ίντερνετ με 4G και όχι από σταθερή γραμμη
kormos Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 27 λεπτά πριν, surveyor81 είπε Με λίρες μου το έδειχνε. Απ' ότι θυμάμαι και την πρώτη φορά με κλειστό vpn κατάφερα να κάνω την πληρωμή. Δεν ξέρω αν επηρεαζει αλλά το ρούτερ μου συνδέεται στο ίντερνετ με 4G και όχι από σταθερή γραμμη Πολύ πιθανό.... Αυτό με "τα δεδομένα" Εγώ βέβαια και δοκιμαστικό λογαριασμό που έκανα (ο βασικός λειτουργεί) με όλη την διαδικασία ανοιχτό VPN είχα και προχώρησε κανονικά
laserjesus Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Μου το έκλεισαν και εμένα αλλά το περίεργο είναι ότι δεν πήρα refund (χεστικα) αλλά μου έκλεισε και η google το τούρκικο account που είχα φτιάξει 1
Stelaras1993 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, laserjesus είπε Μου το έκλεισαν και εμένα αλλά το περίεργο είναι ότι δεν πήρα refund (χεστικα) αλλά μου έκλεισε και η google το τούρκικο account που είχα φτιάξει Οπως πολλοι ειπαν δεν εγινε μονο για την αλλαγη στα χρηματα Αλλα προφανως προσπαθουν να μας μπλοκάρουν. Βεβαια insomnia wins 🤣
kormos Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 31 λεπτά πριν, laserjesus είπε Μου το έκλεισαν και εμένα αλλά το περίεργο είναι ότι δεν πήρα refund (χεστικα) αλλά μου έκλεισε και η google το τούρκικο account που είχα φτιάξει Λογικά αν γινόταν χρήση και σε άλλες υπηρεσίες που όντως παραβίαζαν τους όρους...🙄
laserjesus Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 15 λεπτά πριν, kormos είπε Λογικά αν γινόταν χρήση και σε άλλες υπηρεσίες που όντως παραβίαζαν τους όρους...🙄 Όχι το account έγινε μόνο για το Disney .. δεν άνοιξε καν το κινητό από τότε
kormos Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, laserjesus είπε Όχι το account έγινε μόνο για το Disney .. δεν άνοιξε καν το κινητό από τότε Χμμμ λίγο περίεργο ακούγεται. Τι τρόπο πληρωμής είχες βάλει;
laserjesus Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 18 λεπτά πριν, kormos είπε Χμμμ λίγο περίεργο ακούγεται. Τι τρόπο πληρωμής είχες βάλει; πιστωτικη πειραιως , ετησια συνδρομη
naimore Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 στειλτους μειλ και ρωτα τους το λογο, δεν ειναι λογικο να το εκαναν μονο σε σενα, κατι αλλο παιζει (και) κατ εμε
kormos Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, laserjesus είπε πιστωτικη πειραιως , ετησια συνδρομη ...δεν αποκλείεται να είναι και η αιτία η ελληνική κάρτα
laserjesus Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, naimore είπε στειλτους μειλ και ρωτα τους το λογο, δεν ειναι λογικο να το εκαναν μονο σε σενα, κατι αλλο παιζει (και) κατ εμε να στειλω μειλ ειναι αδυνατο λογο του μπαν. κατι αλλο να παιζει εκτος disney παλι αδυνατο γιατι ειμαι υπερβολικά ψειρας σε θεμα security. Οποτε καταλήγω σε συνδιασμό address + ελληνικής κάρτας.
naimore Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 δλδ ειχες τουρκικη billing address σε ελληνικη καρτα; ε οχι, δεν παιζει αυτο κι ουτε ειναι σωστο, κι εγω εχω amazon prime και spotify με ελληνικη διευθυνση και καρτα κανονικοτατα, το payment profile ειναι τουρκικο στη google μονο και στο prime ειναι σαν 2η διευθυνση η τουρκικη, αν δεις το γραφουν και στο google οτι δεν ενδεικνυται να βαλεις ψευτικη billing address στην καρτα σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα