Προς το περιεχόμενο

Mου ακύρωσαν το Τουρκικο Disney+

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

Παιδιά, πάντα πριν κάνετε οτιδήποτε μέσω vpn να κάνετε μια αναζήτηση στο net για what is my ip, ώστε να βλέπετε τι διεύθυνση σας έχει δώσει.

Επειδή και εγώ έχω windscribe πληρωμένο με τους 2 πρώτους server(bursa, ataturk) με πέταγε Καναδά και Ινδία. Δοκιμάστε με Galata. Μολις το διάλεξα και μέσα από blustacks (τουρκικο gmail & revolut στο google payment) έγινε η ανανέωση ετήσιου με την πρώτη. 

Αν κολάει και πάλι, αφήστε το και δοκιμάστε αλλη ώρα ή μέρα. Όταν εμφανίζονται πολλές ανανεώσεις απο συγκεκριμένο σημείο καταλαβαίνει οτι είναι μέσω VPN και λογικά το μπλοκάρει προσωρινά.

Δηλαδή το άνοιγμα της εφαρμογής Disney+ και την πληρωμή την κάνεις με ανοιχτό VPΝ ; Γιατί με τα γνωστά ελεύθερα αν έχεις ανοιχτό το VPN και ανοίξεις την εφαμογή τρως error.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δηλαδή το άνοιγμα της εφαρμογής Disney+ και την πληρωμή την κάνεις με ανοιχτό VPΝ ; Γιατί με τα γνωστά ελεύθερα αν έχεις ανοιχτό το VPN και ανοίξεις την εφαμογή τρως error.

Με ενεργό VPN οι ενέργειες... Και όχι με δωρεάν VPN

Μήπως γι' αυτό βγαίνει το error 83 ; Γιατί το προσπαθούμε με κλειστό VPN και ενώ βγαίνουν οι λίρες κανονικά στην εφαρμογή, μόλις πας να πληρώσεις πετάει το error..

Με λίγα λόγια πρέπει να πληρώσουμε για VPN premium ;

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Μήπως γι' αυτό βγαίνει το error 83 ; Γιατί το προσπαθούμε με κλειστό VPN και ενώ βγαίνουν οι λίρες κανονικά στην εφαρμογή, μόλις πας να πληρώσεις πετάει το error..

Με λίγα λόγια 🙂

Αν τρέχει η εφαρμογή στο παρασκήνιο την τερματίζεις...

Ανοίγεις VPN premium κάνεις όλη τη διαδικασία και είσαι εντάξει.

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Δοκιμασες με το panda vpn? Εγω με αυτο εκανα την δουλεια, και το κρατησα ενεργο μεχρι το τελος της διαδικασιας. Πρεπει να δεις μια διαφημιση για 30 λεπτα διαθεσιμα vpn χρονου

Λόγω αλλαγής κόστους συνδρομής το έκαναν, και νομίζω το έκαναν σε όσους είχαν κάνει την διαδικασία μέσω android. Πάντως, αν θέλετε την γνώμη μου, μην κάνετε ετήσια συνδρομή, καλύτερα μηνιαία. Αναμένεται κατάρρευση της τουρκικής λίρας μετά τις εκλογές, γιατί μόνο μέχρι τότε μπορούν να παρέχουν τεχνητή στήριξη.

• Like 1

2 λεπτά πριν, aissaris είπε

Λόγω αλλαγής κόστους συνδρομής το έκαναν, και νομίζω το έκαναν σε όσους είχαν κάνει την διαδικασία μέσω android. Πάντως, αν θέλετε την γνώμη μου, μην κάνετε ετήσια συνδρομή, καλύτερα μηνιαία. Αναμένεται κατάρρευση της τουρκικής λίρας μετά τις εκλογές, γιατί μόνο μέχρι τότε μπορούν να παρέχουν τεχνητή στήριξη.

Είναι λογικό ότι έγινε λόγο ανατίμησης 🙂

Τίποτα δεν είναι σίγουρο...

Υπάρχει και το θετικό μέσα από αυτό. Ότι σε κάποιους έγινε η επιστροφή όλης της συνδρομής 😉

26 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δοκιμασες με το panda vpn? Εγω με αυτο εκανα την δουλεια, και το κρατησα ενεργο μεχρι το τελος της διαδικασιας. Πρεπει να δεις μια διαφημιση για 30 λεπτα διαθεσιμα vpn χρονου

Δοκίμασα μόλις και μ' αυτό, error 83 με revolut..

Στις 7/4/2023 στις 9:47 ΠΜ, maparios είπε

Καλημέρα παιδιά, ανοίγω κινητό και μου έρχεται ειδοποίηση απο την revolut οτι εχω επιστροφή χρημάτων απο την disney+

ειχα φτιαξει τουρκικο μεηλ σε τουρκικο vpn και ειχα χρησιμοποιήσει android emulator για να το κανω activation και πληρωμη σε τουρκικες λιρες..

εκτοτε, το εβαλα στη τηλεοραση μου και στη τηλεοραση απο το πατρικο μου (Ελλαδα προφανώς) και δεν ειχα θεμα απο τον Νοέμβριο..

σημερα το πρωί ξαφνικα με ''ακυρωσαν'' την συνδρομη.

επειδη ειμαι στη δουλεια, θα δοκιμασω εκ νεου το απογευμα μηπως και μπορω να ξανα αγορασω συνδρομη με αλλη καρτα απο revolut.

ετυχε σε κανεναν αλλον αυτο; ειχε κανενας αλλος θεμα με ακυρωση συνδρομής;

**update στο θέμα μεχρι και ΑΝ μας ξανα κόψουν,το γράφω 7 Απριλίου βράδυ, αγορασα ξανα συνδρομή premium vpn απο το windscribe εβαλα την τελευταια απο τις 3 επιλογες της Τουρκιας (την ιδια ειχα βαλει και στην πρωτη αγορά) μπήκα απο ενα παλιο κινητο android με τουρκικο gmail Και ανανεωσα με 31.08ευρω (revolut mastercard) για ενα χρονο (2.5 ευρω το μηνα τσαμπα βγαινει ακομη και με την αυξηση)

η καρτα που πληρωσα ηταν η ΙΔΙΑ που πληρωσα και τη πρωτη φορα (αυτη που μας κανανε refund δε ξερω αν παιζει ρολο απλα το αναφερω)

συνεπως, δουλευει ακομη η ''πατεντα'' αλλα θελει ΑΚΡΙΒΩΣ του ιδιους τροπους που εγιναν και την πρωτη φορα (ιδια vpn κλπ)

ΜΗΝ δοκιμασετε με windscribe free ΔΕΝ το δεχεται σαν τροπο πληρωμης, με windscribe premium το πηρε αμεσως (δεν κανω διαφημιση, απλα αυτο δουλεψε σε μενα, καλη επιτυχία)

Αφού είσαι απατεώνας :P πλήρωσε κανονικά…

23 ώρες πριν, generalb31 είπε

Οποιος εχει θεμα και δεν του περναει για το ετησιο(μου εβγαζε error) να κανει πρωτα μηνιαιο.....(το παιρνει ) και μετα το αλλαζετε μεσα απο το λογαριασμο σας σε ετησιο !!!(το περναει κανονικα μετα )

Τι επιλογή πατάς για αναβάθμιση μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμου;

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι με ανοιχτο VPN μέσω blustacks ανοιξα την εφαρμογη και από εκεί απλά προχώρησα μεχρι να ανανεωθεί η συνδρομή.

Γενικά παντα με αφηνε να ανοιξω την εφαρμογή, όπως το γράφω παραπάνω. Μόλις θα προσπαθούσα να δω κατι θα με πέταγε βγάζοντας κάποιο error. Στην απλή περιήγηση κανένα πρόβλημα

2 ώρες πριν, DragonFighter είπε

Τι επιλογή πατάς για αναβάθμιση μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμου;

Στις γενικες ρυθμισεις.....γραφει για τη συνδρομη(μηνιαια) και σου εχει επιλογη να το αναβαθμισεις σε ετησια !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φημες λενε είτε free vpn(panda ή αυτά από play store hola ,urban) είτε paid τα ip τους μετα απο κάποια " χρήση "μπαίνουν σε black list γι αυτό πετάνε ερρορ ..αν εισαι τυχερος κ ειναι φρεσκο ip προχωραει...bluestack ή browser πολλές φορές δεν τραβάνε κ θέλουν κινητό.. 

Γενικά αν πετάς 10ε γ αγορά vpn ,10e για τουρκικές virtual credit μόνο γ αυτή την συνδρομή δεν αξίζει πια.. οι τρόποι υπάρχουν χυμα στο YouTube /forums /hotukdeals οπότε χιλιάδες άτομα κάνουν το ίδιο πραγμα μέχρι να τα κλειδωσουν

Επεξ/σία από kage

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, SabotazNic said:

Πρεπει να δεις μια διαφημιση για 30 λεπτα διαθεσιμα vpn χρονου

τι εννοεις;;

και που ειναι κιολας και δεν το βρισκω;

Επεξ/σία από naimore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...