Προς το περιεχόμενο

Mου ακύρωσαν το Τουρκικο Disney+

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

17 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Από κινητό προσπαθώ..

Απο περιέργεια μπήκα να το δω. Δεν λέει δλδ προαιρετικό στην παρένθεση? (νόμιζα είχε skip κουμπί, αλλά απλά δεν συμπληρώνεις τπτ) 

Screenshot_20230408_211126_Opera.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, sdikr είπε

Δεν πειράζει να το δηλώσεις το ελληνικό,  φτάνει να γινει η διαδικασία με vpn και Ip τουρκίας

Επιλέγεις την Ελλάδα δηλαδή, βάζεις τον αριθμό του κινητού σου και όλα καλά ;

Οποιος εχει θεμα και δεν του περναει για το ετησιο(μου εβγαζε error) να κανει πρωτα μηνιαιο.....(το παιρνει ) και μετα το αλλαζετε μεσα απο το λογαριασμο σας σε ετησιο !!!(το περναει κανονικα μετα )

Έχω δοκιμάσει με τα πάντα. Στην πληρωμή πάντα βγάζει error και μετά error 83. Δεν παίρνει καμία revolut που δοκίμασα. Ούτε καν από bluestacks. Καμιά ιδέα? 

• Like 1

45 λεπτά πριν, spyrosmaddoc είπε

Έχω δοκιμάσει με τα πάντα. Στην πληρωμή πάντα βγάζει error και μετά error 83. Δεν παίρνει καμία revolut που δοκίμασα. Ούτε καν από bluestacks. Καμιά ιδέα? 

Έχεις δοκιμάσει με VISA?

Δες και το παρακάτω...

https://www.makeuseof.com/how-to-fix-disney-plus-error-code-83/

13 λεπτά πριν, kormos είπε

Έχεις δοκιμάσει με VISA?

Δες και το παρακάτω...

https://www.makeuseof.com/how-to-fix-disney-plus-error-code-83/

Τα έχω κάνει όλα. Το αστείο είναι ότι έβαλα και της Πειραιώς κάρτα και η google έκανε επιβεβαίωση με 0 τουρκικές λίρες. Αλλά πληρωμή στην disney τίποτα. Έχεις κάποια άλλη ιδέα? 

6 λεπτά πριν, spyrosmaddoc είπε

Τα έχω κάνει όλα. Το αστείο είναι ότι έβαλα και της Πειραιώς κάρτα και η google έκανε επιβεβαίωση με 0 τουρκικές λίρες. Αλλά πληρωμή στην disney τίποτα. Έχεις κάποια άλλη ιδέα? 

Οι δοκιμές σου είναι:

Με VPN;

Μέσα από την εφαρμογή;

Με browser;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, kormos είπε

Οι δοκιμές σου είναι:

Με VPN;

Μέσα από την εφαρμογή;

Με browser;

Με vpn μέσω εφαρμογής και bluestacks. Κάρτες με διεύθυνση Τουρκίας στο google pay. 

Συνέχεια error 83. Και δεν θυμάμαι πως το ξεκολλησα όταν το πέτυχα την πρώτη φορά 

Επεξ/σία από spyrosmaddoc

14 λεπτά πριν, spyrosmaddoc είπε

Με vpn μέσω εφαρμογής και bluestacks. Κάρτες με διεύθυνση Τουρκίας στο google pay. 

Συνέχεια error 83. Και δεν θυμάμαι πως το ξεκολλησα όταν το πέτυχα την πρώτη φορά 

Και σε εμένα το ίδιο, error 83 . Θα το αφήσω σήμερα μήπως έχει σκαλώσει το google pay.

20 λεπτά πριν, spyrosmaddoc είπε

Δες το καθαρά μέσα από browser τα πρώτα βήματα και με άλλη κάρτα, είτε νέα είτε άλλης χρηματοπιστωτικής...
Όπως FUPS

56 λεπτά πριν, spyrosmaddoc είπε

Χωρίς vpn πρέπει να το κάνεις,  το αναφέρει και ο οδηγός για την πληρωμή μέσω gpay

33 λεπτά πριν, kormos είπε

Δες το καθαρά μέσα από browser τα πρώτα βήματα και με άλλη κάρτα, είτε νέα είτε άλλης χρηματοπιστωτικής...
Όπως FUPS

Δεν μπορώ να καταλάβω πως όλοι έκαναν πάλι ανανέωση χωρίς vpn και με τις ίδιες κάρτες και σκαλώνει σε εμένα. Με fups δε θέλω να μπλέκω 

2 λεπτά πριν, sdikr είπε

Χωρίς vpn πρέπει να το κάνεις,  το αναφέρει και ο οδηγός για την πληρωμή μέσω gpay

Και χωρίς vpn που δοκιμάζω πάλι τα ίδια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...