sdikr Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Από κινητό προσπαθώ.. Δεν πειράζει να το δηλώσεις το ελληνικό, φτάνει να γινει η διαδικασία με vpn και Ip τουρκίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Από κινητό προσπαθώ.. Απο περιέργεια μπήκα να το δω. Δεν λέει δλδ προαιρετικό στην παρένθεση? (νόμιζα είχε skip κουμπί, αλλά απλά δεν συμπληρώνεις τπτ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, sdikr είπε Δεν πειράζει να το δηλώσεις το ελληνικό, φτάνει να γινει η διαδικασία με vpn και Ip τουρκίας Επιλέγεις την Ελλάδα δηλαδή, βάζεις τον αριθμό του κινητού σου και όλα καλά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Επιλέγεις την Ελλάδα δηλαδή, βάζεις τον αριθμό του κινητού σου και όλα καλά ; Ναι, δεν έχει θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Οκ έφτασα στην πληρωμή αλλά πετάει error 83 με revolut.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
generalb31 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Οποιος εχει θεμα και δεν του περναει για το ετησιο(μου εβγαζε error) να κανει πρωτα μηνιαιο.....(το παιρνει ) και μετα το αλλαζετε μεσα απο το λογαριασμο σας σε ετησιο !!!(το περναει κανονικα μετα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrosmaddoc Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Έχω δοκιμάσει με τα πάντα. Στην πληρωμή πάντα βγάζει error και μετά error 83. Δεν παίρνει καμία revolut που δοκίμασα. Ούτε καν από bluestacks. Καμιά ιδέα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 45 λεπτά πριν, spyrosmaddoc είπε Έχω δοκιμάσει με τα πάντα. Στην πληρωμή πάντα βγάζει error και μετά error 83. Δεν παίρνει καμία revolut που δοκίμασα. Ούτε καν από bluestacks. Καμιά ιδέα? Έχεις δοκιμάσει με VISA? Δες και το παρακάτω... https://www.makeuseof.com/how-to-fix-disney-plus-error-code-83/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrosmaddoc Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, kormos είπε Έχεις δοκιμάσει με VISA? Δες και το παρακάτω... https://www.makeuseof.com/how-to-fix-disney-plus-error-code-83/ Τα έχω κάνει όλα. Το αστείο είναι ότι έβαλα και της Πειραιώς κάρτα και η google έκανε επιβεβαίωση με 0 τουρκικές λίρες. Αλλά πληρωμή στην disney τίποτα. Έχεις κάποια άλλη ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, spyrosmaddoc είπε Τα έχω κάνει όλα. Το αστείο είναι ότι έβαλα και της Πειραιώς κάρτα και η google έκανε επιβεβαίωση με 0 τουρκικές λίρες. Αλλά πληρωμή στην disney τίποτα. Έχεις κάποια άλλη ιδέα? Οι δοκιμές σου είναι: Με VPN; Μέσα από την εφαρμογή; Με browser; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrosmaddoc Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, kormos είπε Οι δοκιμές σου είναι: Με VPN; Μέσα από την εφαρμογή; Με browser; Με vpn μέσω εφαρμογής και bluestacks. Κάρτες με διεύθυνση Τουρκίας στο google pay. Συνέχεια error 83. Και δεν θυμάμαι πως το ξεκολλησα όταν το πέτυχα την πρώτη φορά Επεξ/σία 9 Απριλίου 2023 από spyrosmaddoc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lofter Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, spyrosmaddoc είπε Με vpn μέσω εφαρμογής και bluestacks. Κάρτες με διεύθυνση Τουρκίας στο google pay. Συνέχεια error 83. Και δεν θυμάμαι πως το ξεκολλησα όταν το πέτυχα την πρώτη φορά Και σε εμένα το ίδιο, error 83 . Θα το αφήσω σήμερα μήπως έχει σκαλώσει το google pay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 20 λεπτά πριν, spyrosmaddoc είπε Με vpn μέσω εφαρμογής και bluestacks. Κάρτες με διεύθυνση Τουρκίας στο google pay. Συνέχεια error 83. Και δεν θυμάμαι πως το ξεκολλησα όταν το πέτυχα την πρώτη φορά Δες το καθαρά μέσα από browser τα πρώτα βήματα και με άλλη κάρτα, είτε νέα είτε άλλης χρηματοπιστωτικής... Όπως FUPS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 56 λεπτά πριν, spyrosmaddoc είπε Με vpn μέσω εφαρμογής και bluestacks. Κάρτες με διεύθυνση Τουρκίας στο google pay. Συνέχεια error 83. Και δεν θυμάμαι πως το ξεκολλησα όταν το πέτυχα την πρώτη φορά Χωρίς vpn πρέπει να το κάνεις, το αναφέρει και ο οδηγός για την πληρωμή μέσω gpay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrosmaddoc Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 33 λεπτά πριν, kormos είπε Δες το καθαρά μέσα από browser τα πρώτα βήματα και με άλλη κάρτα, είτε νέα είτε άλλης χρηματοπιστωτικής... Όπως FUPS Δεν μπορώ να καταλάβω πως όλοι έκαναν πάλι ανανέωση χωρίς vpn και με τις ίδιες κάρτες και σκαλώνει σε εμένα. Με fups δε θέλω να μπλέκω 2 λεπτά πριν, sdikr είπε Χωρίς vpn πρέπει να το κάνεις, το αναφέρει και ο οδηγός για την πληρωμή μέσω gpay Και χωρίς vpn που δοκιμάζω πάλι τα ίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα