Προς το περιεχόμενο

Mου ακύρωσαν το Τουρκικο Disney+

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά, ανοίγω κινητό και μου έρχεται ειδοποίηση απο την revolut οτι εχω επιστροφή χρημάτων απο την disney+

ειχα φτιαξει τουρκικο μεηλ σε τουρκικο vpn και ειχα χρησιμοποιήσει android emulator για να το κανω activation και πληρωμη σε τουρκικες λιρες..

εκτοτε, το εβαλα στη τηλεοραση μου και στη τηλεοραση απο το πατρικο μου (Ελλαδα προφανώς) και δεν ειχα θεμα απο τον Νοέμβριο..

σημερα το πρωί ξαφνικα με ''ακυρωσαν'' την συνδρομη.

επειδη ειμαι στη δουλεια, θα δοκιμασω εκ νεου το απογευμα μηπως και μπορω να ξανα αγορασω συνδρομη με αλλη καρτα απο revolut.

ετυχε σε κανεναν αλλον αυτο; ειχε κανενας αλλος θεμα με ακυρωση συνδρομής;

**update στο θέμα μεχρι και ΑΝ μας ξανα κόψουν,το γράφω 7 Απριλίου βράδυ, αγορασα ξανα συνδρομή premium vpn απο το windscribe εβαλα την τελευταια απο τις 3 επιλογες της Τουρκιας (την ιδια ειχα βαλει και στην πρωτη αγορά) μπήκα απο ενα παλιο κινητο android με τουρκικο gmail Και ανανεωσα με 31.08ευρω (revolut mastercard) για ενα χρονο (2.5 ευρω το μηνα τσαμπα βγαινει ακομη και με την αυξηση)

η καρτα που πληρωσα ηταν η ΙΔΙΑ που πληρωσα και τη πρωτη φορα (αυτη που μας κανανε refund δε ξερω αν παιζει ρολο απλα το αναφερω)

συνεπως, δουλευει ακομη η ''πατεντα'' αλλα θελει ΑΚΡΙΒΩΣ του ιδιους τροπους που εγιναν και την πρωτη φορα (ιδια vpn κλπ)

ΜΗΝ δοκιμασετε με windscribe free ΔΕΝ το δεχεται σαν τροπο πληρωμης, με windscribe premium το πηρε αμεσως (δεν κανω διαφημιση, απλα αυτο δουλεψε σε μενα, καλη επιτυχία)

Επεξ/σία από maparios
  • Like 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, maparios είπε

Καλημέρα παιδιά, ανοίγω κινητό και μου έρχεται ειδοποίηση απο την revolut οτι εχω επιστροφή χρημάτων απο την disney+

ειχα φτιαξει τουρκικο μεηλ σε τουρκικο vpn και ειχα χρησιμοποιήσει android emulator για να το κανω activation και πληρωμη σε τουρκικες λιρες..

εκτοτε, το εβαλα στη τηλεοραση μου και στη τηλεοραση απο το πατρικο μου (Ελλαδα προφανώς) και δεν ειχα θεμα απο τον Νοέμβριο..

επειδη ειμαι στη δουλεια, θα δοκιμασω εκ νεου το απογευμα μηπως και μπορω να ξανα αγορασω συνδρομη με αλλη καρτα απο revolut.

Ναι!! Και εγώ είδα ενα email ακύρωσης χθες το βράδυ, με όλο το ποσό.

Στην αρχή σκεφτηκα μήπως το έκανε η αδελφή μου καταλάθος. Τελικά φαινεται πως μας ακύρωσαν με το έτσι θέλω και γιατι μπορούν.

Ακόμα δεν εχει φανεί η επιστροφή στην κάρτα μου με Revolut.

Αν θυμάμαι καλά το είχα ενεργοποιήσει ετήσια κάπου τον Ιούλιο-Αυγουστο.

4 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Ναι!! Και εγώ είδα ενα email ακύρωσης χθες το βράδυ, με όλο το ποσό.

Στην αρχή σκεφτηκα μήπως το έκανε η αδελφή μου καταλάθος. Τελικά φαινεται πως μας ακύρωσαν με το έτσι θέλω και γιατι μπορούν.

Ακόμα δεν εχει φανεί η επιστροφή στην κάρτα μου με Revolut.

Αν θυμάμαι καλά το είχα ενεργοποιήσει ετήσια κάπου τον Ιούλιο-Αυγουστο.

το εψαξα λιγακι στο google χωρις να μπορω να δω και πολλα λογο firewall της δουλειας, απο τα ψιλα που διαβασα λεει οτι παιχτηκε κατι για πνευματικα δικαιώματα στη Τουρκια, οποτε ΙΙΙΙΙΙΣΩΣ μας κοψουν και netflix...

@Ntinaras ε ναι ρε φιλε νταξ με εχουν εκνευρισει, τοσο χρονο που εχω φαει να ψαχνομαι με vpn κλπ, θα κατεβαζα τα παντα και σε real 4k οχι τις αηδιες των streaming services

1 λεπτό πριν, ApoGal είπε

Μια από τα ίδια, ακύρωση συνδρομής και refund στη revolut. 

αν μαθεις κατι ενημερωσε μας, αν και εγραψα πανω τις ικασιες μου..

Δεν το λες και παράξενο, λογικό είναι. Αν και έχω συνδρομή σε Αμαζον και Νετφλιξ, οι 100 διαφορετικές συνδρομές καταντούν αηδία δυστυχώς. 

17 minutes ago, Ntinaras said:

Ωραια, piratebay here i come

Spoiler

ραρ μπι τζι και δεκατρία τριανταεπτά είναι πάνω από το TPB, my two cents!

• Like 9

Από οτι είδα μαλλον μας πεταξε τώρα λόγω αυξησης τιμών από 1,76€ που είχε πηγε 3,11€.

μπηκα κανονικα απο το vpn και ανανεωσα με revolut μεσω της εφαρμογης disney και το πηρε. Βέβαια από 20€ που ειχαμε πληρώσει πέρυσι, πήγε 31€.

Θα δώ αν θα κρατήσει τις επόμενες μέρες ή θα μας ακυρώσουν πάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά έκαναν...

Στην Τουρκία  έκαναν αύξηση  νεων συνδρομων το δεκεμβριο  από 349 λίρες σε 649 

Σε αυτούς π είχαν κάνει εγγραφες με τον ιδιο τροπο με την νέα αυξημενη τιμή δεν τους έστειλαν 😛 .. δεν έχει να κάνει μόνο με gr ta refund..

Στο νετφλιξ μπορεί κ 4η αναπροσαρμογη τιμών λογω πληθωρισμού από 94 σε 131

Επεξ/σία από kage

16 λεπτά πριν, ApoGal είπε

Από οτι είδα μαλλον μας πεταξε τώρα λόγω αυξησης τιμών από 1,76€ που είχε πηγε 3,11€.

μπηκα κανονικα απο το vpn και ανανεωσα με revolut μεσω της εφαρμογης disney και το πηρε. Βέβαια από 20€ που ειχαμε πληρώσει πέρυσι, πήγε 31€.

Θα δώ αν θα κρατήσει τις επόμενες μέρες ή θα μας ακυρώσουν πάλι.

Κράτα μας ενήμερους, αν είναι αυριο να το ρίξουμε και εμεις με VPN

• Like 1

Εμένα με πεταψε έξω εχθές το βράδυ 00.00! 

Έβλεπα Mandalorian και με το που τελείωσε το επεισόδιο γειά σας!!! 

Τουλάχιστον μου επέστρεψαν 350 λίρες.

Εβλεπα 10 μήνες δωρεάν! 

Μπράβο στη disney!!! 

• Like 1

Και εμένα στις 03:00 έγινε refund μόνο του.

1 ώρα πριν, maparios είπε

56 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε

Δεν το λες και παράξενο, λογικό είναι. Αν και έχω συνδρομή σε Αμαζον και Νετφλιξ, οι 100 διαφορετικές συνδρομές καταντούν αηδία δυστυχώς. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

ραρ μπι τζι και δεκατρία τριανταεπτά είναι πάνω από το TPB, my two cents!

I know.

μονο remux μανμου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...