dbrillis Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, valadsk είπε κανένας δεν σχολιάζει το νερό που χάθηκα άδικα με αυτόν τον τρόπο, παρά μόνο την τιμή. κάτι που για εμάς εδώ είναι δεδομένο, σε πολλές χώρες δυστυχώς δεν είναι. Σε ποιες χωρες Βαλάντη; Και εσυ τι κάνεις για αυτό; Στέλνεις νερο;
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, alexisg3 είπε Καλημέρα σας.. ρε παιδιά έκανα την εξής βλακεία... Καθάριζα χθες την αυλή και το πρωί σήμερα κατά τις 7 που σηκώθηκα διαπίστωσα πως το νερό από τη Μανικα έτρεχε επί 9 ωρες συνεχόμενες !! Λέτε να να μου έρθει κάνα χιλιάρι λογαριασμός και βρω τον μπελά μου? Ήταν τέρμα ανοιχτό; Μπορούμε να κάνουμε μια μικρή εκτίμηση. Edit: Ο παροχος ύδρευσης δεν θα σε χρεώσει μόνο για την τιμή του νερού αλλά και για την αποχέτευση οπότε πάει παραπάνω. Εκτός κι αν δεν είστε συνδεδεμενοι με την αποχέτευση. Επίσης, η οποία κατανάλωση σας θα προστεθεί στην υπάρχουσα κατανάλωση, οπότε μπορεί να υπερβείτε κάποιο κλιμάκιο και η χρέωση ύδρευση συν αποχέτευση θα είναι υψηλότερη απο το αναμενόμενο. Αμα δεις τις χρεώσεις της εταιρείας ύδρευσης σου αναλυτικά θα κάνεις μια εκτίμηση. 3 ώρες πριν, valadsk είπε κανένας δεν σχολιάζει το νερό που χάθηκα άδικα με αυτόν τον τρόπο, παρά μόνο την τιμή. κάτι που για εμάς εδώ είναι δεδομένο, σε πολλές χώρες δυστυχώς δεν είναι. Τώρα εσύ να τρολλαρεις ψάχνεις. Τι να σχολιάσουμε; Το νερό δεν έφυγε με την θέληση και την επιθυμία του καταναλωτή. Ξεχάστηκε η βρύση ανοιχτή. Αν ήταν στο χέρι του να το αποφύγει θα το απέφευγε, δεν υπάρχει τίποτε άδικο λοιπόν. Άδικο είναι να βλέπεις αλλα άτομα να κάνουν σπατάλες, δίκτυο με διαρροές που ενημερώνεται ο παροχος και δεν προσφεύγει έγκαιρα να το φτιάξει. Βρύσες στα πάρκα να στάζουν και να τις αφήνουν ανοιχτές και πολλά άλλα. Σε εξοχικού φίλου μου τους συνέβη ακριβώς το ίδιο πράγμα με την διαφορά ότι η βρύση έμεινε ανοιχτή στο τέρμα για πολλές μέρες. Τους ειδοποίησε γείτονας επειδή γέμισε ο τόπος νερό και κατέβηκαν να την κλείσουν. Το ποσό που τους ήρθε ο λογαριασμος ούτε μας το είπαν ουτε τους ρώτησα γιατί μόνο έκπληξη και εγκεφαλικά θα προκαλούσε. Σε εμάς έγινε διαρροή σε σωληνα εξωτερικό πριν πολλά χρόνια, το νερό έφευγε από το φρεάτιο και δεν το καταλάβαμε ποτέ βλέπαμε μόνο βρεγμένο το δάπεδο και νομίζαμε ότι ήταν το νερό από την βροχή η από τους κουβάδες που πετούσε η μάνα μου με απορρυπαντικό για να καθαρίσει. Μας κόλλησε ο καταμετρητης χαρτάκι στην πόρτα ότι η κατανάλωση μας ήταν τεράστια να ελέγξουμε για διαρροές. 500 ευρώ ο λογαριασμός. Μετά από κάποια χρόνια μπήκαν κάποιοι στον ακάλυπτο και μας έσπασαν μια σωλήνα, καταλάβαμε μετά από τρεις ημέρες την διαρροή. 300 ευρώ ΕΥΔΑΠ. Μακαρι να μην συνέβαιναν όλα αυτά αλλά συνέβησαν. Ίσως υπάρξουν καλύτερες μέρες άμα υπάρξει εγκατάσταση ηλεκτρονικών υδρομετρων από τις εταιρείες ύδρευσης με αυτόματη ειδοποίηση του χρήστη ότι κάτι δεν πάει καλά με την κατανάλωση. Μέχρι τότε, θα συμβαίνουν τέτοια. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2023 από Basilhs23___ 1
tzitzikas2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Φωτό απο την γειτονιά Λολ!!!!!!!
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 6 hours ago, valadsk said: κανένας δεν σχολιάζει το νερό που χάθηκα άδικα με αυτόν τον τρόπο, παρά μόνο την τιμή. κάτι που για εμάς εδώ είναι δεδομένο, σε πολλές χώρες δυστυχώς δεν είναι. και το νερο απο τις πηγες χανεται αλλα δεν ειδα να γινεται τπτ για να αξιοποιηθει. just saying
sphinxgr Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Σχετικό / άσχετο. Βρήκα μια βρύση στον κήπο μου να τρέχει, όχι τέρμα αλλά αρκετά. Μπήκα στις εξωτερικές κάμερες που έχω, και την είχε ανοίξει την προηγούμενη ημέρα μια γάτα!!! (η βρύση ήταν κάθετη και όχι οριζόντια ως συνήθως και ήταν με ίσιο διακόπτη ~ τις κλασικές cim valve)
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 20 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Σχετικό / άσχετο. Βρήκα μια βρύση στον κήπο μου να τρέχει, όχι τέρμα αλλά αρκετά. Μπήκα στις εξωτερικές κάμερες που έχω, και την είχε ανοίξει την προηγούμενη ημέρα μια γάτα!!! (η βρύση ήταν κάθετη και όχι οριζόντια ως συνήθως και ήταν με ίσιο διακόπτη ~ τις κλασικές cim valve) Κάνε μήνυση κατ αγνώστου στο ΑΤ και ζητα να συλληφθεί η γάτα για να πληρώσει το επιπλέον νερό των κοινοχρήστων. 😁
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Σχετικό / άσχετο. Βρήκα μια βρύση στον κήπο μου να τρέχει, όχι τέρμα αλλά αρκετά. Μπήκα στις εξωτερικές κάμερες που έχω, και την είχε ανοίξει την προηγούμενη ημέρα μια γάτα!!! (η βρύση ήταν κάθετη και όχι οριζόντια ως συνήθως και ήταν με ίσιο διακόπτη ~ τις κλασικές cim valve) Μεγάλο γατόνι. Βγάλε το ίσιο χερούλι και βάλε στρόφιγγα Επεξ/σία 7 Απριλίου 2023 από cthulhucarbide 1
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 46 minutes ago, cthulhucarbide said: Μεγάλο γατόνι. Βγάλε το ίσιο χερούλι και βάλε στρόφιγγα στροφιγγα σαν τις στεγανες πορτες στα υποβρυχια
Nabuko Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 14 ώρες πριν, alexisg3 είπε το νερό από τη Μανικα έτρεχε επί 9 ωρες συνεχόμενες Είναι γνωστό ότι το χωριό της Μάνικας βγάζει καλούς μαραθωνοδρόμους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις