Dr_Slump Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Έφυγα από Cosmote σε Vodafone τον περασμένο μήνα, διατηρώντας τον αριθμό μου. Όλα καλά, μέχρι σήμερα που δεν λαμβάνω με τίποτα 2FA SMS από την Google. Προσπαθώ να πιάσω γραμμή για support και δεν έχω καταφέρει εδώ και μια ώρα. Έχει κάποιος παρεμφερές πρόβλημα; Είναι τεράστιο θέμα γιατί αφορά και Google Workspace και έχω αποκλειστεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 χρησιμοποιεις την ιδια sms εψαρμογη στη συσκευή σου με πριν- εγω πχ προτιμω αυτη της samsung απο της google, κανει καλυτερη διαχειριση dual sim. απο αλλους δεχεσαι sms κανονικα? για δες αν ενεργοποιηθηκαν τα chat capabilities και κλειστα λιγο να δεις αν επηρρεαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Slump Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Έχω μόνο Apple devices, δεν υπάρχει εναλλακτική εφαρμογή για SMS. Ουσιαστικά η λειτουργία 2FA λειτουργούσε άψογα επί Cosmote. Με την Vodafone δεν βγάζω άκρη. Τηλεφωνικά δεν είχαν ιδέα αλλά τους ξέφυγε ένα «συμβαίνει συχνά να μας καλούν γι' αυτό» (αλλά δεν φταίμε εμείς και καλά). Έχω απενεργοποιήσει iMessage (SMS chat), ήταν το πρώτο που έκανα, ενώ SMS από άλλα κινητά λαμβάνω κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δοκίμασε να βάλεις τη sim σε καμιά συσκευή Android να δεις αν φταίει το κινητό ή είναι θέμα δικτύου. Κάτι μου λέει οτι δεν φταίει η Vodafone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Slump Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δυστυχώς είναι eSIM. Το πρόβλημα λύθηκε με support της Google, όπου με κάλεσαν. Κατά την Google, φταίει 100% ο provider. Υπάρχει κάποιο φίλτρο που δεν έχουν απενεργοποιήσει στον λογαριασμό μου και ούτε οι ίδιοι ξέρουν να απενεργοποιήσουν. Εκτός αν κάποια στιγμή πέσω σε σχετικό τεχνικό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα