I do me ne as Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Μπροστά από το σπίτι υπάρχει η αυλή του, σε μια γωνιά της αυλής έχει δημιουργηθεί κλειστό γκαράζ με κεραμοσκεπή παράνομα (δεν το έκανα εγώ, ο πατέρας μου). Από την άλλη μεριά του δρόμου , πριν 2 χρόνια, χτίστηκε σπίτι με υπόγειο πάρκινγκ και έξοδο ακριβώς απέναντι από το δικό μας. Λόγω τεχνικού προβλήματος (μάλλον) ο απέναντι δεν το χρησιμοποιεί και βάζει το αυτοκίνητο του ακριβώς μπροστά του. Ο δρόμος είναι στενός και δεν χωράω να βγω αν είναι αυτός απέναντι. Πέρσι το καλοκαίρι ξεκίνησαν τα μικρό προβλήματα καθώς το έβαζε συχνά αλλά ήταν στον κήπο του κάθε φορά. Σήμερα το άφησε πάλι απέναντι αλλά ήταν άφαντος. Πήρα την τροχαία και μου είπε πως θέλει το γνωστό σηματακι στην πόρτα μου αλλιώς δεν κάνει τίποτα. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Ευχαριστώ πολύ
andreaspA Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 58 λεπτά πριν, I do me ne as είπε Καλησπέρα σε όλους. Μπροστά από το σπίτι υπάρχει η αυλή του, σε μια γωνιά της αυλής έχει δημιουργηθεί κλειστό γκαράζ με κεραμοσκεπή παράνομα (δεν το έκανα εγώ, ο πατέρας μου). Από την άλλη μεριά του δρόμου , πριν 2 χρόνια, χτίστηκε σπίτι με υπόγειο πάρκινγκ και έξοδο ακριβώς απέναντι από το δικό μας. Λόγω τεχνικού προβλήματος (μάλλον) ο απέναντι δεν το χρησιμοποιεί και βάζει το αυτοκίνητο του ακριβώς μπροστά του. Ο δρόμος είναι στενός και δεν χωράω να βγω αν είναι αυτός απέναντι. Πέρσι το καλοκαίρι ξεκίνησαν τα μικρό προβλήματα καθώς το έβαζε συχνά αλλά ήταν στον κήπο του κάθε φορά. Σήμερα το άφησε πάλι απέναντι αλλά ήταν άφαντος. Πήρα την τροχαία και μου είπε πως θέλει το γνωστό σηματακι στην πόρτα μου αλλιώς δεν κάνει τίποτα. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Ευχαριστώ πολύ Να βαλεις το σηματακι στην πόρτα σου. Τοσο απλο.
logokrimenos Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, andreaspA είπε Να βαλεις το σηματακι στην πόρτα σου. Τοσο απλο. Αφου ειναι παράνομο. Για να βάλεις γνωστό σηματάκι πρέπει να έχεις και απόφαση απο το δημοτικό συμβούλιο. Το να κολλήσει μονος του ενα τέτοιο δεν έχει καμία ουσία. Το μονο που μπορείς να κάνεις είναι είτε να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις οτι ενοχλεί και να βρείτε λύση, είτε να κάνεις καμια εργασία σε μάντρα ώστε να σε βολεύει να βγαίνεις, είτε να το αφήνεις και εσύ έξω έτσι ώστε να μην μπορεί να παρκάρει (θα το πάτε σε φάση όποιος προλάβει πρώτος να το βάλει)
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δηλαδή όταν φτιάξατε εκεί το πάρκινγκ σας, δεν είχατε σκεφτεί ότι δεν χωράτε να βγείτε αν απλά παρκάρει άλλος απέναντι? Το να απαγορευτεί το παρκάρισμα στο απέναντι πεζοδρόμιο λογικά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει να νομιμοποιήσετε αρχικά το γκαράζ σας και μετά να τεκμηριώσετε ότι δεν χωράει αμάξι έτσι ώστε να μπει διαγράμμιση. Τρέχα γύρευε αν θες να γίνουν όλα νόμιμα. Πιάσε τον γείτονα, πάρτον με το καλό μπας και φιλοτιμηθεί να βρει αυτός μια λύση. Αν καμιά φορά το βάλει μέσα, παρκάρετε εσείς έξω στο πεζοδρόμιο ώστε να μην χωράει μετά αυτός να βγει. Θα καταλάβει καλύτερα την θέση που βρίσκεστε και θα το έχει στο νου του
andreaspA Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Αφου ειναι παράνομο. Για να βάλεις γνωστό σηματάκι πρέπει να έχεις και απόφαση απο το δημοτικό συμβούλιο. Το να κολλήσει μονος του ενα τέτοιο δεν έχει καμία ουσία. Το μονο που μπορείς να κάνεις είναι είτε να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις οτι ενοχλεί και να βρείτε λύση, είτε να κάνεις καμια εργασία σε μάντρα ώστε να σε βολεύει να βγαίνεις, είτε να το αφήνεις και εσύ έξω έτσι ώστε να μην μπορεί να παρκάρει (θα το πάτε σε φάση όποιος προλάβει πρώτος να το βάλει) ποιος ειπε οτι ειναι παρανομο? 9 στα 10 παρκινγκ δεν εχουν καμια αδεια απο κανενα δημοτικο συμβουλιο. Η αστυνομια αν ερθει , γραφει αυτον που εχει παρκάρει απέξω.
MikeJ Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Εντωμεταξύ όλοι λάθος. 1)Παράνομο παρκινγκ ο νηματοθέτης, 2) Νόμιμο αλλά παρκάρει μπροστά (που είναι παράνομο) και όχι μέσα ο γείτονας και 3) Αστυνομία να λέει αν δεν έχεις σηματάκι δεν έρχομαι (επίσης άκυρο). Εφόσον υπάρχει παρεμπόδιση πρόσβασης οχήματος σε δημόσιο δρόμο η αστυνομία κανονικά έρχεται . Η αστυνομία δε κρίνει τη νομιμότητα του πάρκινγκ. Κρίνει τη παράβαση (ότι δε με αφήνει να βγω στο δημόσιο δρόμο). Αν ήταν το ανάποδο δηλαδή δε μπορούσες από το δρόμο να μπεις στο αυτοσχέδιο πάρκινγκ/αυλή, εκεί ναι η αστυνομία θα μπορούσε να σου πει δεν εμπλέκομαι, δεν υπάρχει παρεμπόδιση οχήματος σε δημόσιο δρόμο, το θέμα είναι ιδιωτικό βρείτε τα στα δικαστήρια. Στη πράξη η ιδανική λύση είναι να τα βρείτε και να τον πείσεις να το βάζει μέσα στο πάρκινγκ του ώστε να το βάζεις και εσύ μέσα στην αυλή σου και να μην έχετε θέματα. Δε ξέρω τι τεχνικό θέμα έχει. Μήπως μπορείς να τον βοηθήσεις να το λύσει ώστε να βγείτε όλοι κερδισμένοι. 1
Maurikycli Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 ^ με κλεμμένο αυτοκίνητο θα βρουν τον μπελά τους!
dbrillis Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 κλεισε το παρανομο παρκινκ σου και παρκαρε μπροστα του, στο δρομο.
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Από την στιγμή που το parking σας είναι παράνομο, τόσο η κατασκευή, όσο και το ότι δεν λάβατε άδεια από τον Δήμο, τζάμπα χαλάτε τον χρόνο σας με την τροχαία. Δεν πρέπει απλά να βάλεις 'σηματάκι" μπροστά από το γκαράζ, πρέπει να βάλεις το σήμα μαζί με τον αριθμό απόφασης από την άδεια του Δήμου. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα στον απέναντι. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2023 από Basilhs23___
SabotazNic Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχεις παρανομο παρκινγκ και ζητας και τα ρεστα? Ριξε τον τοιχο για να κανεις μεγαλυτερο ανοιγμα, ωστε να στριβεις πιο νωρις Επεξ/σία 7 Απριλίου 2023 από SabotazNic
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Για να καταλάβουμε εσυ θέλεις απέναντι απο το δικο σου πάρκινγκ που ειναι παράνομο να μην παρκάρει κανείς στην έξοδο εστω του πάρκινγκ πού ειναι νόμιμο 😁 ή κάνω λάθος περιγραφή ή ελλας το μεγαλείο σου
SabotazNic Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Η αλήθεια είναι ότι και αυτός δεν μπορεί να παρκάρει μπροστά από την δικιά του είσοδο. Πάρε σημάδι και τοποθέτησε το σε αυτόν, και κάλεσε τροχαία
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, I do me ne as είπε Καλησπέρα σε όλους. Μπροστά από το σπίτι υπάρχει η αυλή του, σε μια γωνιά της αυλής έχει δημιουργηθεί κλειστό γκαράζ με κεραμοσκεπή παράνομα (δεν το έκανα εγώ, ο πατέρας μου). Από την άλλη μεριά του δρόμου , πριν 2 χρόνια, χτίστηκε σπίτι με υπόγειο πάρκινγκ και έξοδο ακριβώς απέναντι από το δικό μας. Λόγω τεχνικού προβλήματος (μάλλον) ο απέναντι δεν το χρησιμοποιεί και βάζει το αυτοκίνητο του ακριβώς μπροστά του. Ο δρόμος είναι στενός και δεν χωράω να βγω αν είναι αυτός απέναντι. Πέρσι το καλοκαίρι ξεκίνησαν τα μικρό προβλήματα καθώς το έβαζε συχνά αλλά ήταν στον κήπο του κάθε φορά. Σήμερα το άφησε πάλι απέναντι αλλά ήταν άφαντος. Πήρα την τροχαία και μου είπε πως θέλει το γνωστό σηματακι στην πόρτα μου αλλιώς δεν κάνει τίποτα. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Ευχαριστώ πολύ Σαν τι θέλεις να γίνει;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, I do me ne as είπε Καλησπέρα σε όλους. Μπροστά από το σπίτι υπάρχει η αυλή του, σε μια γωνιά της αυλής έχει δημιουργηθεί κλειστό γκαράζ με κεραμοσκεπή παράνομα (δεν το έκανα εγώ, ο πατέρας μου). Από την άλλη μεριά του δρόμου , πριν 2 χρόνια, χτίστηκε σπίτι με υπόγειο πάρκινγκ και έξοδο ακριβώς απέναντι από το δικό μας. Λόγω τεχνικού προβλήματος (μάλλον) ο απέναντι δεν το χρησιμοποιεί και βάζει το αυτοκίνητο του ακριβώς μπροστά του. Ο δρόμος είναι στενός και δεν χωράω να βγω αν είναι αυτός απέναντι. Πέρσι το καλοκαίρι ξεκίνησαν τα μικρό προβλήματα καθώς το έβαζε συχνά αλλά ήταν στον κήπο του κάθε φορά. Σήμερα το άφησε πάλι απέναντι αλλά ήταν άφαντος. Πήρα την τροχαία και μου είπε πως θέλει το γνωστό σηματακι στην πόρτα μου αλλιώς δεν κάνει τίποτα. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Ευχαριστώ πολύ Στο δρόμο,έξω από τις αυλες σας,επιτρέπεται να παρκάρεις νόμιμα;Επειδή είπες ότι ο δρόμος είναι στενός. Αν ναι,βάλτο και εσυ από έξω,ώστε να μην μπορεί να βγει μπας και καταλάβει. Δηλαδη έχετε και οι δυο ιδιωτικο χώρο να βάζετε τα αμάξια σας,ώστε να μην είναι εκτεθειμένα στο δρόμο,και δεν μπορειτε να τα βρείτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις